Prietenie la plesneala(18)-EMMA ramai cu noi!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Misha - ai vreun horoscop chinezesc 2009?
Link, ceva?
N-am ce face, mai uit la stele

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Misha - ai vreun horoscop chinezesc 2009?
Link, ceva?
N-am ce face, mai uit la stele

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

am, da' n-am voie ca ma bate regulamentu'
baga google si gasesti cite vrei

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

De ce te bate regulamentul...?

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Da si mie pe pm te rog.
Sa fie al naibii daca am gasit io pe google.

Sorana si Monica (6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

http://www.horoscop-chinezesc.ro/

Si Mihaita,are nevoie de voi!

Alaturi de Sonia!

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

DC-ul lucreaza cu "super-eva" (de exemplu) si orice alt link postat se considera reclama, care contravine regulamentului
1. Desprecopii.com nu tolereaza reclama pe forum si in egala masura, nu accepta folosirea mesageriei private in scopul trimiterii de spam. Tocmai pentru a pastra obiectivitatea discutiilor, mesajele ce au acest scop vor fi sterse fara preaviz iar utilizatorii care nu respecta aceasta regula vor fi sanctionati si ulterior, eliminati din randul comunitatii desprecopii.com

2. - Nu este permisa in niciun fel reclama (link-uri spre pagini web altele decat cele dedicate in exclusivitate fotografiilor);(asta pt. mica publicitate)

asa ca il las pe al meu cu grade..., io nu vreau

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Merci Kokyi
Cre' ca n-am citit regulamentul de mult
E normal sa nu faci reclama ... dar mie nu mi se parea ca un sie cu zodiac ar trebui incadrat la "reclama". Acum, la misha vad si eu prima data ca nu poti da linkuri cu exceptia pozelor ...
Totusi pe pm - te rugasem eu, nu era spam (mesaj nesolicitat).

Sorana si Monica (6 ani)

Mergi la inceput

sorana, ti-am trimis pe PM citeva

Mergi la inceput

oricum la link-uri de genul: [url=...] nu zice nimeni nimic. cred ca astea sint acceptate ca's cumva "sub acoperire", nu chiar pe fatza

mai demult am vazut ca erau sanctionati inclusiv cei care doar pomeneau numele vreunei firme (daca scriai "Avon" ti-o furai ). Acum nu mai e chiar asa. Pina la urma eu cer o parere despre un produs si ce-o sa fac? Sa-i descriu eticheta sa se prinda lumea ce e? E normal sa scriu cum se cheama. (Durex cu sau fara striatzii...etc )

Mergi la inceput

Merci misha.
Cum e ma cu striatiile alea ... totdeauna m-am intrebat

Sorana si Monica (6 ani)

Mergi la inceput