Prietenie la plesneala(18)-EMMA ramai cu noi!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

"In timp ce el pufaie si gafaie, ea va ramane perfect tacuta sau va purta comversatii plictisitoare despre treburile casnice."

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Greturile apar pana in sapt 12. Apoi dispar. Dar nu e obligatoriu sa le ai. In trimestrul II de sarcina te simti excelent, ai energie multa, e viata usoara si frumoasa. Exista si posibilitatea sa nu te ingrasi (sau sa te ingrasi foarte putin 2-3 kg) in primele 20 de saptamani. Saptamanile se numara din prima zi a ultimului ciclu. Si sunt 40 de toate.
Da' du-te mama la doctor. Si acum vorbesc serios. Avort se face in principiu din saptamana 6 pana cel tarziu in saptamana 12. Asa ca ... trebuie sa stii daca e sau nu e si sa te hotarasti repejor ce faci.

Sau cumpar scutece?

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

MB,eu te primesc cu cortul,am curtea mare

Acum vb. serios,dute la control ...macar sa stii cum trebuie abordata situatia ...vedem noi ce sfaturi iti vom da cand stii concret cum sta treaba ...

Si Mihaita,are nevoie de voi!

Alaturi de Sonia!

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Ati sarit si cu doctorul pe mine, nu? ma duc sa-mi fac pasaportul pentru ca expira la anu' parca si pe urma mai stam de vorba . Eh haaai, ca nu o fi dracul chiar asa de negru, vad eu cum ma edific. Intai sa-mi fac rost de-un batz din ala sa fac pipi pe el si pe urma mai vad

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Buey,ce -i distrabalarea asta aici?ha? ia liniste ca am ceva sa-mi explicati. Dar

1. LA MULTI ANI ,Devoska.!
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si un munte de bucurii !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

2.am avut CM de pe 4- 8 ianuarie.
Bun,azi habar n-am in ce zi suntem dar:
nu mi-e somn
nu mi-e rau
nu mi-e pofta
n-am nimic sunt tun

DAR

chilotul meu imaculat luat in urma cu doo (h)ore s-a patat. Nu ezplic ca n-are sens.

Deci:
sunt pe moarte ,am cancer
iar am chist
o fi extrauterina din vara?
am racit
am hormoni

SI
nu fac test de sarcina
nu fug la doctor
astept urmatorul CM

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Si daca ai deja 10 ani de casatorie ... gata nene. Nimic, nimicutza
Doar rugaciuni ....

Sorana si Monica (6 ani)

mai am 1 an

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Gabrila,zi fata repede care-i baiu'...ca mie acu' imi expira verva si ma dau la fund

Si Mihaita,are nevoie de voi!

Alaturi de Sonia!

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

CE AM? MOR?????????????????

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Gabrielo, eu zic ca extrauterina nu-i, hormonii au fugit, cancerul nu se lipeste de tine ... da' la cap ai incercat sa te cauti, sa vezi daca nu-i de acolo problema?

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput