Piatra Neamt, Perla Moldovei (61)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata!Haide-ti la o ciocolata calda...
De intalneala...nu stiu ce sa spun...poate doar o sa trec sa va vad un pic si atat...nu cred ca o sa pot sa stau...Razvanel e racit si sta acasa...of,offf.

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna fetelor.
Eu am gatul intepenit. Nu pot sa-l indrept stau aca cu wel intr-o parte si ma doare de mor. Am tinut-o pe A;essia in pat cu mine si am stat rau cred. De abia ma misc.

Nici noi nu avem bani dar 'vrabia malai viseaza' nu? Noi daca vom merge in Italia mergem la parinti asa ca nu cheltuim prea mult. Dar pana la urma cred ca vom sta acasa ca cu banii aceia imi platesc o luna rata la banca. Oricum pana atunci mai visez un pic .

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!!
vin si eu la o cafeaaaaa si apoi la un fervex ca bag de sama ca ma paste o raceala ,dar cum vom pleca si noi in wek la suceava la cumatrii ,poate voi savura o tuica fiarta si gataaa raceala
fetele mele ,nu vreau sa fiu rea dar zic si eu ca lora ,visam si noi la vacante iar daca e sa fie ,ma refer la mine asta se va datora sotului meu si daca nu, tragem o fuga pana la marea cea urata care deja mam uitat si eu pe oferte si sunt de speriat nu glumadar cum spuneam noi sa fim sanatosi!!!si sanatoase!!!
ne vedem deseara!!la o apa si o salata ca apoi fug la sala

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Uite ca mai apar sieu.
Lora le-ai enumerat destul de bine, dar sincer in Rusia ai ce vedea...asta o stiu de la taica-meu care le-a vazut si chiar merita. Deci vin si eu

Mey, din pacate eu nu pot veni vineri la intalneala asa ca distratie placuta!

Va las ca deja vrea sa va scrie si Ecaterina

Week-end placut!

Mergi la inceput

Modificare de ultima ora : vin si pot sa raman cu voi diseara

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Heloe!

Ramane stabilit la 17, 17:15 la pizza 66, da?

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Mai, iar va intalniti?! frumos, frumos.
In Buc. ploua de cateva zile intr-o veselie, e tare urat.

Si eu zic ca e frumos sa visezi, cu sau fara bani; la odiseea Annikai pleaca fete prin Spania, Portugalia ... mi s-a facut si mie pofta, da eu nu ma indur sa plec fara Annika, iar cu ANnika nu mai e vacanta.
Da, asta e!

Lora, noi mergem in sudul Cretei, ca acolo ne place mai mult, luam un studio (asta inseamna o camera cu 2 paturi, canapea si posibilitatea sa mai bagi un patut de bebe - asta cred ca vom lua noi) cu bucatarie - costa 35 euro/noapte. Micul dejun poate fi inclus (depinde cum stabilim cu proprietarul). Anul trecut era 5 euro/pers.
Un apartament cu 2 camere si bucatarie costa 50 euro/noapte.
Pensiunea e chiar pe malul marii , f. aproape, asa am cautat, ca acum 2 ani a fost tare fain asa, o lasam pe Lara fara probleme pe plaja si puteam intra oricand sa luam ceva dinauntru.
Plecam din Bucuresti cu avionul - depinde cu ce companie zbori, la ce data - costa cam de la 200euro in sus de pers.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Adriana, pretul la cazare e super, insa 3 bilete de avion... Fain, daca 'om avea bani, cine stie...
In seara asta ne-am intalnit, a fost suuuper, nu va spun cat a mancat si baut Laura...auzi...si cica ea e la dieta...
Alexa, cum se mai simte Razvan? Sper sa fie bine cat mai repede!
Va pup pe toate si pe copiluti!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76
In seara asta ne-am intalnit, a fost suuuper, nu va spun cat a mancat si baut Laura...auzi...si cica ea e la dieta...

Bai, rautaciosa mica ce esti! Ti-e ciuda ca trebuie sa dai sticla de garone? Adevarul e ca la cat 4 RON a costat sticla aia de jumate de apa, mai bine beam o bere. Ieseam mai ieftin .

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

LORA - Razvanel mai tuseste...m-am hotarat sa nu-i dau antibioticul care m-i l-a prescris in seara asta dr.,am sa-i dau ce am inceput acum si voi continua cu sirop de tuse sau ceva homeopat...ii ajunge la cat antibiotic a luat.

Fetelor,cam scurta intalnirea din seara asta ( pt ca am ajuns eu mai tarziu,nu de altceva ) sper ca pe urmatoarea sa nu o mai ratez.

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput