Piatra Neamt, Perla Moldovei (61)
Raspunsuri - Pagina 3
crissandrada spune:
Salutari la toata lumea.
Nu stiu ce e cu forumul dar merge greu tare. Cel putin la mine.
Ellinia concediu placut. Ne gandim si noi la o vacanta pe Paste in Italia. Acum sa vedem daca chiar mergem. Deocamdata e doar o idee.
Nu mai tin minte daca v-am spus Aleesia are un dintisor numai ca el are sus nu jos. Merge tot in 4 labe ca e mai comod. Merge si in picioare dar numai cand vrea EA si in general face cam ce vrea EA. Cateodata ma aduce la capatul nervilor si puterilor.
Ma duc sa mai beau o cafea ca nu m-am odihnit prea bine .
Criss
de
Alessia si
Andrada
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Mai Criss, nu vrei sa ne pui poze cu dintocul si cu mica umblareata! sau ai pus si le-am sarit eu?
Lora, eu sper sa vin in Piatra, chiar imi doresc sa va vad - insa cum sotul nu mai are afaceri acolo, trebuie sa ne cautam cazare, ca pe capul cui sa vin cu purcel, catel? si sa gasim o ora cinvenabila de drum - ca 4-5 ore in masina cu 2 urlatoare mici, mai bine nu.
Adriana
LoraG76 spune:
'Neata!
Adriana, dar ce matinala esti!!! Cred si eu ca nu va e usor cu 2 miscatoare tipatoare la asa drum...
Oricum, daca va hotarati, va asteptam cu placere! Iustina chiar povestea dimineata ca mami, ai vazut ce sus saream cu Lara pe plasa aia cu gauri din parc?
Criss, si tu te gandesti la vacanta?
Fain! Eu chiar caut oferte pentru la mare...
Problema e ca nu ma pot hotari unde....
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Adriana_78 spune:
Da, sunt matinala ... Annika se trezeste la 5 dim, uneori la 6, cam asa, m-am obisnuit; mai bag si eu un somnic cu ea acum pe la 9-10.
Si noi ne-am facut planuri de vacanta - abia in sept. insa, mai estee atata timp offf- tot in Creta, abia astept.
Adriana
LoraG76 spune:
Adriana, unde mergeti in Creta? Imi poti spune si mie cat va ajunge? Cat e avionul pana acolo? Ai un link, ceva...? Ce de-a intrebari...![]()
Lora, mami de Iustina
carmenstefi spune:
saluti fetele!!!!!!
te asteptam adriana pe la piatra!!!vedeti voi cum,sa vedem fetele cele tipatoare cum le zici tu
![]()
pai daca tot ziceti de concediu,hai ca zic si eu![]()
vrem sa iesim sio noi un pic asa pana in franta ,la catarat pt sotul meu(climbing0 si noi fetele de hoinarit pe acolo si apoi o oprire in olanda ca tare imi este tare dor de tara asta,daaaaaarr sa vedem si cu euro cum o sa mai fie ca nu se prea poate pleca cu un asa curs valutar,dar mai este pana atunci ,dar este in plan,la mare numai vrea sotul sa ne duca ca stiti cum e
dar vom vedea ,noi sa fim sanatosi

ce fac fetele pe o vreme ca asta?????eu sunt la o adoua cafea si rontai numai prostii![]()

carmen si stefi
ana1980 spune:
Buna fetele. Mai ajung si eu pe aici.
Mey, dar vad ca va plimbati, unii chiar plecati in conediu....vreaaaauuu si eeeuu.
Da' mai astept
ca n-avem cum pleca.
Mey, iar nu mai am timp de nimik. Am vrut sa intru intr-o zi si n-am reusit.
Acum ce sa va urez? Cristina- concediu placut!, Laura- spor in conrinuare la slabit. Si la celelalte - un sfarsit de saptamana luminos(macar in suflete) ca afara ploua intruna.
Laura25 spune:
Salutari!
Va citesc si eu din umbra, profit acum ca au plecat sefii din zona si scriu 3 randuri. Eu pana acum am reusit sa ma tin strict de cura (multumesc pt incurajarile si gandurile voastre
), dar nu chiar am dat jos cum ma asteptam. Duminica dimineata am 'cantarul oficial' si va spun cum stau. Cert e ca ma simt mai usoara si nu mai sunt balonata non-stop, ca inainte. Urmeaza apoi 2 saptamani de mentinere cand sper sa mai dau macar 1 kil jos.
Sambata o sa plecam la Dorohoi sa ducem copii in vacantza la mama mea, ca soacra'mea (desi are si ea vacantza si sta acasa) nu vrea sa stea cu ei 8-9 ore, cat sunt eu la munca. Ma rog ...
Cristina concediu de vis sa ai! 
Mai fetelor, voi nu auzti ca e criza? ca Guvernul ingheata salariile si ca sunt dati oameni in somaj? Ce vacantze/concedii vreti voi? Si inca in strainatate?!
Alooo!!!E buget de austeritate anul asta! (glumesc, nu dati cu batzul. Dar serios, acu... de unde aveti voi bani de asa vacantze? Ca vin si eu sa ma angajez pe unde lucrati voi, daca e asa de bine
). Noi nu ne facem nici un plan, ca deocamdata avem bani ... mai din parti
.
Pana la urma, cine vine maine la intalneala? Eu cred ca vin.
Mii de scuze ca nu comentez, dar n-am apucat sa vad pozele. Promit sa ma uit in we! 
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
lunna27 spune:
salut
fac si eu ca Laura,voi vorbiti deja de vacante,concedii in strainatate,inseamna ca va tine punga frate
,eu nu-mi fac astfel de vise 
eu vin maine,asta daca ramane in picioare propunerea.
LoraG76 spune:
Da' de ce, mey, ce, e interzis sa visezi?
Nici eu n-am bani de concediu, dar ma benoclez pe oferte...si ma minunez...![]()

Poate o sa-mi cumpar cort..[:D}
Cristina, drum bun si concediu placut!
A, n-aveti idee in cate locuri plec...Grecia, insula Creta, Turcia, Bulgaria, Mamaia...cam pe aici m-am uitat...da' a' naibii ca astia cer bani, dom'le...nu te lasa sa mergi fara...parca nu-i de-ajunbs ca le fac onoarea sa ma cazez la hotelurile lor...o asa "vipa" ca mine...

Aaaaa...da'; nu v-am spus ce visez eu...sa vad Moscova, Sankt Petersburg, Kiev-ul...

Belgradul, Novi-Sad-ul, Praga....sa mai spun???
Si, bineinteles, Elvetia...am vazut o miiica parte din ea si m-am amorezat for ever and ever!!! 
Lora, mami de Iustina