Piatra Neamt, Perla Moldovei (61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

salut

Ce faceti?am intrat sa va salut ca nu stiu maine daca mai am timp.Si mie mi-a facut bine intalneala,poate ne mai vedem in 2 saptamani.

Fetele din sesiune,cum mai stati cu examenele?
Diana tu nu ne mai spui nimic?Cum ti se pare prima ta sesiune ?Bafta in continuare!

o saptamana usoara sa aveti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Hop si eu pe-aici, ca n-am fost acasa in week-end..
Dau o cafea!
Fie-mea a racit...ii curge f. tare nasul, tuseste putin, dar tuse plina, de la muci, cred...si a facut si febra, 38 cu 6...daca mai face febra si azi o sa o duc dupa-amiaza la medic, sa vad... Oricum, la 13.30 o sa sun la educatoare, sa vad daca au venit rezultatele la exudat, ca au in grupa copii cu streptococi...sper sa nu aiba si ea, dar daca are ii tratam, asta e.
Sper ca voi sunteti bine!
O zi buna!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Buna.
Imi pare bine sa citesc ca v-ati intalnit si a fost frumos.

"Sanatate" la toti cei bolnaviori. Noi suntem bine monentan.

Lora sa inteleg ca o duci pe Iustina la gradi, chiar da e vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!!
sanatate la copilasi!!!noi am fost plecati in wek si fost mumos ,am papat cam mult dar fug la sala deseara si trag taree
intalneala a fost tare draguta si tare flamangioase am fost,mai ales eu care am papat cat un ursulet de miau iesit ochii apoi la sala dar e binee,abia mai astept sa ne vedem
sa aveti o saptamana cat mai buna!!!

carmen si stefi

Mergi la inceput

Nu, Ana, nu o duc la gradinita. Le-a luat probe de exudat saptamana trecuta si azi vin rezultatele la gradinita, de aia am zis ca sun.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexDG spune:

Buna!
Eu am terminat cu sesiunea...am dat ieri ultimul examen. A fost si greu si usor, si bine si mai putin bine, dar pot spune cu mandrie ca in sfarsit sunt studenta pe deplin...
Dana, tot de ieri de pe la 8 sunt in piatra. Au facut parintii mei cu sor'mea schimb de copii: eu am venit aici la dormit si odihnit, gemenii sunt la Dorohoi la jucat.

Pupi multi si sanatate multa puiutilor bolnaviori!

Mergi la inceput

Diana, felicitari pentru incheierea cu bine a sesiunii! Sora-ta sa nu fie zgarcita, sa-ti dea de baut, ca meriti!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

salutare!
Nu am mai intrat demult,vad ca am ratat iar intalnirea,poate data viitoare o sa fiu pe faza!
Ziua trece atat de repede pentru mine ca parca nu mai am timp de nimic,nici nu stiu cand au trecut 4 luni de cand il am pe Mateut!!
Sa aveti o saptamana buna si cat se poate de linistita!!

Aurora si bebe minunat Robert Matei.

http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png

http://community.webshots.com/album/569890343KhDpmP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

sal

am citit ceva de-o bauta ..

LOra sanatate Iustinei,chiar sunt curioasa cu streptococii astia

Diana bravo,felicitari,sejur placut in Piatra!

salutari la celelalte fete si o seara placuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cayaaimee spune:

Buna tuturor. EU abia am aterizat pe aici ca mi-a luat ceva pana am gasit topicul. Am vazut si cateva poza cu voi si ori sunt dar nu v-am vazut "never ever" prin oras. Oricum ma bucur sa va cunosc si o zi frumoasa tuturor

Ionut Lucian - 27 decembrie 2004 -

Mergi la inceput