Piatra Neamt, Perla Moldovei (61)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata!

ati facut oki?mai trz va dau si eu o cafea,acuma n-am cum

Mariana sarcina usoara,cat ma bucur,ai grija de tine nici eu nu stiu pe cine sa-ti recomand,parca nici unul nu-mi mai place in oras la noi,prima sarcina am dus-o cu nici un dr,pot spune,am nasut la spital cu moasele iar la control mergeam in Iasi,la o dr de prin copou,de la studenti,sarcina 2 am dus-o cu dr Vintea,a fost bine,ca m-a ajutat mult sa mentin sarcina,o dr de nota 10,n-am putut sa nasc cu ea ca era plecata in CO cand mi-a venit sorocul,nu stiu acum cum e,m-a enervat la o faza si dupa aia nu m-am mai dus nici la eaacuma merg o data pe an la Poparlan,la un control de rutina.Pt analize ti-as recomnada Medicaltest din Precista,cica lucreaza cu Bacaul si sunt mai corecti,eu asa am auzit.

Bey,la mine nu era in program sa lucrez azi noapte,asa ca a fost pe nepregatite,diseara ma duc iar
Am zis ca sa o iau din timp,sa tina chiar 3 zile

ma duc la somn ca pic, o sapt usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Criss lasa ca miscarea pe jos e sanatoasa Eu as zice sa-i faci vaccinul,numai vezi sa fie sanatoasa cand i-l administrezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

'neatza fetele
Hop si eu la cafeluta,de mult nu am mai avut timp sa stau cu voi la o cafea,acum prfit ca delfinasul meu e fascinat de animalutele lui de la carusel si vorbeste cu ele si asa pot sa mai tau si eu un pic pe forum.

Mariana,sarcina usoara, sa ai un bebe sanatos si totul sa fie bine pana la capat. Ce rau imi pare ca nu pot sa-ti recomand pe nimeni din piatra,eu nu am incredere in niciunul,nu te poti baza pe ei.Mie mi-a urmarit srcina Dr Ionescu,e destul de amibila sa zic asa,dar cand am intrebat-o daca vine la nastere a dat-o de gard ca sa zic asa.Eu nu am nascut aici si sincer ti-as recomanda medicul cu care eu am nascut pentru ca la cati am fost eu pana acum el e singurul pe care l-am vazut implicandu-se si sentimental ca sa zic asa,dar e foarte departe,ma rog pentru mine nu e pr ca si urmatorul copil tot cu el vreau sa-l nasc.Incearca si tu la Bacau,eu am o prietena care a nascut in august acolo,daca te intereseaza aflu nr doctoritei,ea a fost foarte multumita de ea. Cat despre cabinet,si eu as zice Medicaltest,doar ca la ei toate analizele se platesc.
Fetele am plecat ca strumful s-a plictisit cred ca ii e si foame.
O zi buna va doresc.

Aurora si delfinas mult iubit Robert Matei.

http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png

http://community.webshots.com/album/569890343KhDpmP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cayaaimee spune:

Neata fetele.
Marianna, nu stiu daca ai sa imi urmezi sfatul dar eu iti recomand , daca poti, sa nu stai in Piatra Neamt. EU am nascut la Bacau cu Dr. Corneliac si iti pot recomanda din tot sufletul aceasta persoana. In primul rand e un foarte bun diagnostician ( sper ca am scris bine) si e responsabil. Am trimis multe persoane cu probleme cu sarcina sau care nu reuseau sa duca o sarcina pana la capat si acum sunt mamici , dar nu numai cu sarcini ci si cu probleme ginecologice.Daca nu ti se pare greu sa mergi odata pe luna la Bacau pentru control nu ezita sa imi ceri numarul lui.
Ma pregatesc si eu de inca un bebe si garantat ma duc la el.

Ce va fac copilasii? Pe vremea asta e criminal sa stai in casa cu ei... Al meu mai nou se joaca cu niste dinozauri si e foarte incantat. Dar cu siguranta nu mai pot amana cumpararea unei umbrele pentru care ma roaga de ceva timp dar eu evit pentru ca mi se pare o achizitie nefolositoare. Mergem mereu cu masina si nu prea il scot pe ploaie, dar......"cum vrea caprioara"..

M-am amuzat dimineata ca il imbracam si i-am dat o bluza de trening pe el si mi-a spus ca nu o vrea. Ma gandeam ca e fetita de face mofturi. Imi cerea in mod expres o bluza fara " furmoar" si fara "nasturei".....tare era dragutz cum studia hainele sa nu aiba "furmoar" si " nasturei"

Saptamana placuta tuturor.,...ca eu iar am inceput o saptamana plictisitoare la servici....

Ionut Lucian - 27 decembrie 2004 -

"Nu stiu ce vreau sa fac , dar stiu ce fel de femeie vreau sa fiu "

Mergi la inceput

Aurora , sa iti traiasca Bebelul, e tare dragutz.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

cayaaimee,multumesc, sanatate multa va doresc si eu si sa cresteti mari si sanatosi. Si multa bafta pentru bebe 2, sa vina cat mai repede. Si eu ma gandesc la bebe 2,doar sa mai creasca un pic delfinasul meu.
toata gasca!

Aurora si delfinas mult iubit Robert Matei.

http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png

http://community.webshots.com/album/569890343KhDpmP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!!
ooooo de vineri si pana acu multa activitate!!asa sa fie mai tot timpul;noi am inceput ziua tare puturosi,cred si eu dupa asa un wek tare frumos,am fost la dodo la petrecere dar samb la amiaza iar apoi botez is mare dans seara la troian,stefi a rezistat boiereste pana la 2 noaptea si duminica sa trezit la 11,45!,oricum siti ca stefi baga somn cat poate,dimineata o imbracam si ea baga somnn la greu..
mariaanna,eu la fel zic ca si celelalte fete,in oras sunt si nu sunt medici ,asta dupa noroc si eu mam inteles cu dr.nutu dar am fugit la tg mures la nastere ca aveam si acolo un medic,analize la medicaltest ca sunt buni si sa ai o sarcina cat mai usoara si sanatosi sa fiti!!
laura,dar ce faci draguta????cum ai reusit sa te scapi la lora cu vinul si shaorma cand eu astept garonele ala cu masline si lamaiee!!!!!nu se poateeeee,lasa ca dau eu sticla atuncice fac copii??
criss,eu iam facut vaccinul ala si nu am avut nici o problema si nu prea ma iau dupa ce se aude car ar avea efecte secundare,daca trb facut ,l-am facut si gata de acu abia la 7 ani altele ,asta pe la aproape 2 ani i l-am facut,la fete.
danuta spor la munci!!daca mai si ti locul altcuiva si o saptamana cat mai buna
ana,carmen,ianusca cristina,adriana...ce mai faceti voi???
ce ploua afara!!!! dar vin si vremuri frumoase

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Aha, pe mine nu ma-ntrebi ce fac...
Laura tre' sa dea acum sticla de Garrone... De fapt, eu pe la vara m-am scos, Laura e principalul meu furnizor de bere...yuhuuuu!!! Cred c-o sa dau in coma alcoolica...
Dana, serviciu usor!
Aurora, dulce foc Robert!
cayaaimee, cine stie ce viitor creator de moda ori manechin de renume mondial ai in casa!
O zi buna!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Nu ma gandesc eu chiar asa departe cu creator de moda sau model as vrea eu.....cred ca ii e greu la gradi sa se imbrace si il pun doamnele pe acolo iar el ca sa scape ......
incearca sa isi faca viata usoara.....

Mergi la inceput

nu ma gandesc eu chiar asa departe....cred ca isi face viata usoara, ca ii este greu la gradi sa se imbrace etc si ca sa scape.....un smecheroi....

Mergi la inceput