Piatra Neamt, Perla Moldovei (61)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cayaaimee spune:

bine ca ma repet dar am crezut ca nu mi-a luat primul mesaj.....

Ionut Lucian - 27 decembrie 2004 -

"Nu stiu ce vreau sa fac , dar stiu ce fel de femeie vreau sa fiu "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Buna fetele.

In sfarsit am terminat si eu prima sesiune.

Fetele mele au facut numai nazbatii in vacanta. Am fost si pe Cozla cat a fost frumos afara ca n-am avut scapare.

Pana la urma cum e mey, da Lora garonele sau Laura berea?

Criss am facut vaccinul Ecaterinei si nu are nimik de la el. Pai tu abia acum ai citit ce nasoale sunt toate vaccinurile?

Mariana sincer iti recomand si eu sa incerci in alte orase:Ba cau, Iasi, Brasov...unde poti tu ajunge. In oras la noi e o varza totala la capitotlul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Ana despre asta am fost sfatuita in mod direct sa nu-l fac. De alte mamici. Si despre asta am vazut polemici pe site-uri. Fiecare vaccin are un risc dar asta cica are riscul cel mai ridicat. Si cand era Andrada mica nu se facea. De asta stau in cumpana si tot intreb in stanga si in dreapta.

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Fetelor, multumesc pentru raspunsuri.
Azi mi-am luat inima in dinti si am mers la Dr Caranfil.S-a comportat exemplar, a avut rabdare sa ma asculte si sa-mi raspunda la toate intrebarile, ba chiar a si completat.M-a incurajat ca va fi bine.Am stat cca 20-25 minute.
Spre deosebire de altii care ma scoteau afara in 3 min si nu faceau decat sa-mi ia banii.
Am de gand sa merg si la Mures , peste vreo 2 luni, sa aflu si parerea altuia.
Analizele oricum trebuie platite,...cu criza asta...
O sa merg la Medical...
Va pup pe toate.Am incredere ca va fi ok acum.

Mariaanna
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mariana ma bucur tare mult pentru tine! Te imbratisez cu drag si iti tin pumnii sa ai o sarcina usoara si un bebelush perfect. Si eu ma gandeam sa-ti recomand pe Caramfil. Eu nu am fost la el (dupa 2 sarcini pierdute si experiente nu tocmai 'roz' cu 2 medici din Piatra, gemenii i-am nascut la Iasi, cu d-na dr. Irina Dumitrascu, de la Cuza voda. Ea mi-a urmarit sarcina si pt mine reprezinta unul din acei oameni de care totdeauna o sa pomensesc cu drag si recunostinta),
dar cumtra mea a fost operata de el de o extrauterina si a fost foarte multumita de cum a tratat-o. Si am mai auzi si alte pareri bune despre el.

Ana pai eu zic ca de fapt trebuia sa intelegi ca tu dai de baut, ca ai terminat sesiunea. . Felicitari!

Carmen cura am tinut-o strict, dar la 'mentinere', numai cateva zile, apoi am dat-o in balarii. Dar am de gand sa ma apuc din nou de cura. Dar nu mai zic nimic, ma laud numai la sfarsit de kg pierdute, sa-i fac in ciuda Lorei. Crede ca daca fuge sa prina grecul, slabeste. Dar de la berea pe ca i-o dau, se umfla. Eu o sa fiu manechina, ea o sa se oftice ....

cayaaimee deci avem cunostinte comune. Ma bucur, inseamna ca avem ocazia sa ne intalnim. Baietelul tau la ce gradinita merge?

Aurora ce mare ti-a crescut baiatul! Are niste falcutze, l-as pupa de l-as manca

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cayaaimee spune:

al meu merge la Veronica Filip , in Precista si sunt mai mult decat multumita. Cred ca vom avea ocazia sa ne vedem dar sa se mai incalzeasca afara......

Ionut Lucian - 27 decembrie 2004 -

"Nu stiu ce vreau sa fac , dar stiu ce fel de femeie vreau sa fiu "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Era sa zic buna dimineata...ori de la berea cu care ma tot ameninta Laura, ori de la vinul ala bun de la nas-miu... Deci grecul aproape ca-i prins, cu berea m-am scos...cica sa nu uit lopatelele...va explic eu mai pe-ndelete cand 'oi avea vreme... (acu' era sa zic ca baba arde si tara se piaptana......ups...) e de la criza, cred...
Ana, da, am gasit...tu dai sticla de Garrone, ca ai terminat sesiunea cu brio! Ne-am scos!
Mariana, eu nu-l stiu pe medicul ala, dar daca tu ai fost si ti-a placut si ai venit acasa multumita si increzatoare atunci inseamna ca e medicul perfect pentru tine! Asta conteaza, sa ai incredere si sa-ti dea curaj, sa fie om. Pupa baiatul si multa sanatate! Mai povesteste-ne ceva de el.
Gata, plec, noapte buna!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare ! Sa stiti ca mi-ati lipsitdar am fost ocupata,am avut si examen,apoi am fost si plecati la tara...si in seara asta abia am reusit sa intru pe forum dar nu ma simt prea bine...tocmai am varsat...si dupa ce am terminat...mi-a aparut pe TOATA fata...o iritatie,cred ca am facut o intoxicatie,ca in seara asta am mancat,apoi imediat am varsat si dupa ce-am iesit de la baie,am iesit cu asta pe fata Am mai patit o data asa,dar atunci eram racita si luam antibiotic si am crezut ca am facut alergie la el...dar acum imi dau seama ca nu avea atunci legatura cu antibioticul

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!

DANA, LA MULTI ANI, MULTA SANATATE, SA FII IUBITA SI SA AI MUUULT NOROC!

Alexa, ai grija, ia ceva, Aerius sau poate stii altceva... Multa sanatate!

O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neatza

Lora merci mult,uite dau o cafea si ma duc la somn,pt ca azi sunt pe invers...la somn bre,nu la altceva

o zi faina,revin mai pe seara!

Mergi la inceput