Piatra Neamt, Perla Moldovei (61)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Da, mey, recunosc...

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

E vorba de vaccinul anti Rujeola Oreion Rubeola.
Nu stiu cand s-a bagat in schema de vaccinare ca Andrada nu a facut decat vaccin antirujeolic la 1 an.
ROR-ul se face la 1 an si 2 luni si am citit ca ar putea face de la el autism. Am sa o intreb si eu pe dr ce parere are.

Laura multumestei sotului tau pentru amabilitate. Raman datoare.

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cayaaimee spune:

Buna tuturor. Abia am intrat si noi in casa.
Am fost la ziua lui David joi si da Laura, e posibil sa avem cunostinte comune
Astazi a fost super, cald si bine si spre seara am fost pe lac la Pnagarati si am inaltat un zmeu , de fapt 2, si copii au fost super incantati. Mai nasol ca dupa ce i-am inaltat cu vre-o 200 m de fir , a trebuit sa ii aduc inapoi si a durat ceva si se lasase frigul..... Oricum era super, lacul plin de lebede.....

Ionut Lucian - 27 decembrie 2004 -

"Nu stiu ce vreau sa fac , dar stiu ce fel de femeie vreau sa fiu "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cayaaimee spune:

Neata. Nu s-a trezit nimeni. Adevarul ca picil meu si acum doarme Sa aveti o duminica placuta...

Ionut Lucian - 27 decembrie 2004 -

"Nu stiu ce vreau sa fac , dar stiu ce fel de femeie vreau sa fiu "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata

ce bine ca al tau doarme asa de mult cayaaimee,ai mei sunt si mancati la ora asta

o zi frumoasa!

Mergi la inceput

'Neata!
Vad ca v-ati trezit inaintea mea... eu azi am dormit pana la 8.30 si fiica-mea pana la 10. Avantaj eu, ca mi-am baut cafeaua in liniste!
cayaaimee, zmei...fain. Ieri a fost frumos tare afara, as fi iesit si eu undeva, dar al meu sot a lucrat, asa ca plecam azi... Dar plecam doar intr-o vizita, ca dupa cum arata vremea...si eu, care-mi propusesem de ieri sa ies la un gratar...
O zi duminica placuta si voua!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

noi am petrecut azi un pic,mai nasol ca trebuie sa plec la serv,am o colega in spital si treb sa-i tin locul pe tura,offf,ce urat imi e sa plec ,va salut de dimineata!

somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna seara!
N-am mai intrat de mult pe DC.
Ultima data eram suparata pentru ca pierdusem sarcina aproape de termen.
Azi sunt fericita ca sunt iar insarcinata.
As vrea sa ma ajutati sa gasesc un doctor bun, cre sa comunice bine cu pacientii, sa-i ajute , sa-i pese de ei.
Apoi, v-as ruga sa-mi recomandati un laborator serios de analize, care sa faca si unele analize mai complexe .
Va pup.
Va urez o saptamana frumoasa!

Mariaanna
cand vine BB?

Mergi la inceput

O, lume noua!
Mariaana, felicitari! Sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara si pana la termen fara probleme! Ce-ti face baiatul? Eu nu stiu sa-ti recomand un medic aici, pentru ca am nascut in Iasi. Toata lumea stiu ca il recomanda pe Rugina, insa mie nu mi-a placut ca nu prea poti conta pe el atunci cand e cazul sa vina la nastere. Cat despre analize, eu le-am facut la Medicaltest.
Dana, ai inceput sa petreci de azi??? Iti cam faci de cap...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

'Neata.
Ce vreme e afara.... Haideti la .
Mariaana sa dea DD sa duci sarcina pana la capat, sa fiti sanatosi si tu si bb si sa ai o sarcina usoara . De dr ce sa iti spun... eu am fost la dr. Nutu toata sarcina dar am nascut cu dr. Ionescu ca cealalta a suferit o operie in perioada aceea si era in concediu medical dar a vorbit ea cu dr Ionescu sa ma urmareasca si sa ma asiste la nastere. Am fost multumita de amandoua. Analizele le-am facut la Poparlan.
Dana la tine tine petrecerea 3 zile?
Ana tu i-ai facut ROR-ul Ecaterinei? Eu sunt tot in dilema.

Am uitat sa va zic ca nu am masina . Mi-au expirat nr rosii si tre' sa platesc taxa de inmatriculare dar am auzit ca de pe 14-15 o dau inapoi la valoarea mai mica ca nu am o mie si ceva de euro cat ma costa acum. Si mie asa de grau fara masina .

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput