Piatra Neamt, Perla Moldovei (61)
Raspunsuri - Pagina 10
LoraG76 spune:
Buna dimineata!
Azi dau o cafea!
Ce faceti? Nu v-ati trezit inca???
Laura, drum bun spre strumfi!
O zi buna!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
lunna27 spune:
neata
de pe la 6 fara ceva ma foiesc in pat,nu mai pot dormi dimineata 
Laura drum bun di we minunat la ai tai!
Lora merci,merci!
LoraG76 spune:
Aha..n-ai somn...![]()
Eu ma trezesc fara ceas numai in week-end, ca-n rest...doarme si patul sub mine dimineata.
Vad ca-i tare frumos afara azi...dar eu mi-am propus sa lenevesc toata ziua, n-am chef de iesit nicaieri...maine poate plecam pana la Pascani, sa-mi vad finuta...
Lora, mami de Iustina
lunna27 spune:
Lora noroc cu noi ca mai tinem subiectul pe prima pag ![]()
Da,n-am somn,cu programul asta de trezire in fiecare zi la 5 fara,m-a cam dat peste cap.Atunci drum bun maine,nu stiu noi ce vom face,n-am chef de nimic,vorba ta
LoraG76 spune:
Ba eu am chef de ceva: de leneveala..![]()
Lora, mami de Iustina
crissandrada spune:
Buna dimineata.
Mai da ce vorbarete mai sunteti voi doua 
.
Nici eu nu am chef de nimic, nici nu ma simt prea grozav...
Sotul meu e plecat la Iasi ca are examen iar eu prin casa cu fetele. Poate iesim un pic ca se vede tare frumos.
Voi ati facut la copii vaccinul ROR ? Tre' sa-l faca si Alessia dar inca nu stiu daca sa il faca sau nu...
Criss
de
Alessia si
Andrada
LoraG76 spune:
Mai, eu cred ca fie-mea l-a facut, ca doar le-a facut pe toate care erau in schema.
Lora, mami de Iustina
lunna27 spune:
pai daca e vorba de schema,si ai mei le-au facut pe toate,ma gandeam ca e ceva nou,bagat acuma,de curand
Laura25 spune:
cayaaimee la cine ati fost joi la aniversare? Am avut si noi o invitatie pt joi la o aniversare la Dodo la un coleg de gradinita al copiilor. Din pacate, copii sunt la mama in vacantza si am ratat petrecerea. Oare avem si noi cunostinte comune? Ar fi trebuit sa mergem la aceeasi petrecere?
Criss da, eu le-am facut ROR la ai mei si nu au avut reactii adverse deloc.
Dana, Lora bai, dar ce de-a treaba aveti!
La cratitza cu voi! Ce pierdeti timpul pe aici?
Dana, din pacate m-a luat gura pe dinainte (degetele de fapt, ca pe mess s-a intamplat marturisirea) si i-am zis eu personal Lorei ca am scapat niste vin pe gat. Oricum, intre timp am mai scapat o shaorma aseara, ca am plecat dupa 19 de la servici, eram rupta de foame si nu aveam nimic acasa.
Deci recunosc ca nu m-am tinut saptamana asta ca la carte de cura.
Ma intrebai la ce ora ma culc. Pai cand sunt copiii acasa, cam adorm odata cu ei. Saptamana asta ne-am facut de cap. Aseara de ex. ne-am culcat pe la 2 si ceva, dupa ce am incins o partida de remi.
Multumesc de urarile de drum bun, dar maine abia plecam dupa copii. Azi sunt la servici.
Lora hai zi drept ca tu fugi tare ca sa prinzi niste greci 
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me