Sezatoarea Canadiana (125)
Raspunsuri - Pagina 3
maru spune:
ce bine sa te vad, realizez ca imi era dor de tine dar nu puteam pune degetul pe...
e vineri, yupiiii!!!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorelaim Olga & Cristina (cge) - La Multzi Ani! cu sanatate si noroc! va doresc (scuze pt interziere) Ange & Nelia - multa-multa sanatate! ![]() Lorelai - feicitari pt rezultatul le exam de lb ![]() Ina - o sa-tzi srciu un PM Eu sunt la scoala (nu stiu prin ce minune functzio Inetul) si nu am chef de nimic. Am primit azi de dim rezultatele la exam de lb ca sa trec de la niv C la D si l-am luat f bine (la test de "asculat" am avut 14 pct din 15, la testul de "citit" & gramatica am avut 24 din 25 si la "compunere" am avut G - aici nu ne-au mai dat pcte - a fost doar G sau IG... IG e pt cei care nu au luat testul...) Deci de luni trec la "avansatzi". O zbughi acum in pauza ca dupa-masa o luam de la inceput cu lectziile. Va tzuck si va doresc multa sanatate si numai bine!![]() Lorelai As a woman, I have no country As a woman, I want no country As a woman, my country is the whole world. Virginia Woolf |
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
Ktrinel spune:
simi ...ba da
...daca zici tu
..am vizionat si am meditat...misto ar fi fost sa mai am si varsta aia
ana, cursul ala de conta se poate face de oricine ? intreb pt o cunostinta.
ma scuzati, nu sunt in talking mood.dar va pup pe toate.
mikiion spune:
Ktrinel nu te stresa,e de o seama cu tine , clipurile sunt vechi cam de vreo 10 ani daca nu ma insel. A fost preferata mea o perioada. Eu sunt dintre ciudatii care ascultau majoritar muzica frantuzeasca inainte de a ma gandi macar sa vin aici
Si da seamana cu tine, n-am apucat sa scriu simi
Try interograt sotul, care dupa ce m-a repezit, ca ce ai luat-o razna? mi-a raspuns ca nu i se pare un gest anormal. Daca face Marc, o sa urmaresc, ca efectiv nu mi-am pus problema.
Iar despre autism, mai bine spus Asperger, pai au largit atat de mult simptomele posibile ca am impresia ca incadreaza jumatate de copiii in sindromul asta.Adica tot ce e mai «geniu» si iesit din comun....si care nu intra in tipare. Nu ma refer la cazurile grave aici ci efectiv la cei care li se spune ca au asperger usor. Eu sunt sigura ca multi dintre noi daca eram testati cand eram mici am fi fost«depistati».... Eu sunt sigura de asta pentru mine, mai ales partea cu socializarea.
Eu mi-as dori ca si Marc sa fie testat, dar aici nimeni nu ma baga in seama. Sa stii ca intre 18 luni si 2 ani, la gradinita nu participa aproape deloc la activitati, facea numai ce vroia el, adica jucatul cu animale. Stiu ca m-am cam stresat anul trecut. In jur de 2 ani a inceput efectiv sa comunice cu toata lumea..... non-verbal sau verbal si sa le bage in seama si pe educatoare. Insa sa stii ca majoritatea copiilor din grupa lui de varsta erau cam asa. Era si o fetita care ma stresa cat de mult vorbea si cum stia toti parintii pt. fiecare copil
. Dar ea era chiar o exceptie.
Acum la 2.7 luni, mi se pare ca iar stagneaza, adica nu trece de propozitiile de 2 cuvinte( in romana) . Am impresia ca merge mai repede in franceza, dar asta pentru ca invata efectiv expresiile de la copii.
Eu cred ca in Romania, aproape de bunici,iintr-o singura limba, copiii romani ar fi evoluat altfel. Am impresia ca in afara gradinitei nu are interactiunea aia cu ceilalti copii asa cum aveam noi cand eram mici si stateam toata ziua la joaca afara.
mqqm eu am pielea si parul gras la extrem( adica asa era in Romania) Aici s-a schimbat, mai ales in timpul sarcinii. Si acum am coatele oribil de uscate, plus antrebatul plus pielea capului. De la uscaciunea aerului, de la sarcina? Nu stiu.
Nu mai stiu ce vroiam sa raspund.... Trec la treaba, sa vad daca mai am timp pana pe luni sa va citesc. Asta daca nu scrieti iar un capitol pana atunci![]()
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
nelia spune:
Buna dimineata, iar am facut
! Desi nu ar trebui sa beau, cu rinichii mei... dar nu ma pot abtine.
M-am trezit cu o stare buna, dar mi-a trecut: studenta decapitata in campus (din nou Virginia Tech), trei copii si doi adulti omoriti cu un cutit de un nebun care a intrat intr-o gradinita (??? - au terminat cu scolile?) din Belgia...
Simi, saru-mina. Am ceaiuri, de toate pentru toti. Mi-a mai adus si Octav in vara tot felul de ceaiuri pentru rinichi, le am si combinate, am si separate... numai sa le beau. Dar eu le beau numai cind ajung la durere, ca in rest, prefer cafeaua.
Adevarul este ca intre 24 si 32 de ani am suferit atit de mult cu ei din cauza pietrelor si am baut atit de mult ceai incit acum mi se apleaca numai cind simt mirosul. La fel mi s-a intimplat si cu ceaiul de fenicul, anason si chimen, numai cind le vad in dulap, imi vine sa
. Si eu fac tot pietre mici si se elimina singure. Ai spus bine, efectiv le nasti, nasterile mele au fost usoare pe linga ce mi se intimpla cind elimin pietre... O singura data a fost mai mare si s-a blocat, de a fost nevoie de interventie (cu laser). Se pare ca a trecut, asta a fost, am eliminat vreuna, ca acum ma simt mai mult decit bine, desi aseara inca ma durea pe acolo tot... totul a revenit la normal.
Ah, eu am vazut clipul, dar am uitat sa ma exprim! Da, seamana, dar cred ca ei nu i-a placut asemanarea, pentru ca de cind ai pus linkul, a disparut.
Chiar, Ktrinel, ce e cu tine, pe unde umbli? SI mai sint fete care au dat bir cu fugitii, Salina? Te-ai ascuns in zapada?![]()
Maru, cind am citit inca nu bausem cafeaua si mi-a asa: imi era dor de tine de nu puteam tine degetul... si m-am gindit oare de unde vine expresia si care deget!?!
Mi-ro, am ris cind am citit cu ti-ai fi rontait tu degetele daca puteai de burta. Mi te-am si imaginat...
Ma duc sa-mi platesc cursurile! 605$ pe doua cursuri
, sesiunea trecuta am platit 560, cind am inceput scoala plateam 470. Cresc preturile si la universitati asa, incet, sa nu observe nimeni, ca si la mincare si alte produse. Mai nou, daca iti alegi trei sau mai multe ca nu te-ai hotarit inca cu programul, cind renunti la ele, pina acum nu plateai nimic pe cursurile anulate (in timpul oferit de facultate, nu la cele abandonate ma refer), nu-ti ia banii pe curs, pe credite adica, dar iti ia toate taxele universitatii pe el chiar daca l-ai anulat. Si uite asa, s-au mai facut cu niste bani, eu platesc acum 45 de dolari in plus numai pentru ca am anulat un curs, iar cei care au avut doua sau trei, platesc si mai mult... inmultit cu citi studenti anuleaza cursurile dupa inscrierea initiala... pai, iese un venit frumusel.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
sofronica spune:
Buna fetelor,
Mai primiti la Sezatoare?
Ultima data cand am scris, acum aproape un an, imi faceam probleme de cum se va adapta Andrei la gradinita. Acum am alftel de probleme.
Andrei implineste in Martie 4 ani si este EXTREM de mamos. Nu merge nicaieri cu nimeni ( ma refer la tata, frate) decat daca merg si eu, nu pot iesi din casa sa ma vada el pentru ca trebuie sa vina si el cu mine. Daca mergem undeva este efectiv calare pe mine o buna bucata de vreme pana se obisnuieste cu persoanele din jur si pe urma chiar daca se joaca trebuie sa fiu in raza lui vizuala. Vi se pare normal asa ceva?
O alta problema , si asta e vina noastra, e legata de adormitul seara. Eu si doar eu trebuie sa stau cu el pana adoarme. Cat a fost bb a dormit cu noi in camera dar in patutul lui, pe urma l-am mutat in camera lui dar pana la 3 ani a dormit cineva cu el in camera ( tot timpul a fost un bunic la noi sa ne ajute). El nu stie sau nu vrea sa adoarma singur. Peste noapte daca se trezeste ptr apa , e ok, bea apa si se culca singur mai departe, dar seara e dezastru. Si de multe ori de fapt de cele mai multe ori ii ia cam o ora sa adoarma. O ora de povesti, citit, etc. Ii spun in fiecare seara ca e baiat mare si ca baietii mari dorm singuri si ii dau ex pe fratele lui, dar degeaba, eu trebuie sa fiu prezenta acolo. Aveti ceva sugestii ptr invatatul sa doarma singur sau sunt stuck cu programul asta pana merge la college?
Va multumesc ca m=ati ascultat, felicitari la noile burtici si sanatate la noii bebelusi si mamici.
Sper sa imi fac timp sa intru mai des la povesti cu voi.
Cami
Podeanu spune:
Ange si eu tot sfatul cu algocalmin ti-l dadeam (juma de fiola e ok- eu le dadeam cind erau mult mai mici decit Maia) dar nu-mi imaginam ca ai aici Algocalmin. Multa sanatate si sa ne dai de veste ce ai facut.
Oana am fost 8 familii , 30 persoane cu copii cu tot. Am intrat in vila pe 30 dupamasa si am iesit pe 2 la 12. Am platit $5,495, adica $687/familie. In vara insa tariful este exact la jumatate. Este avantajoasa numai daca sunt multe familii.
Dar a fost super, piscina interioara si sauna i-a tinut f ocupati pe copii, salonul imens de la subsol le-a oferit loc de joaca, asa ca nici nu am simtit ca am fost atitia.
Alizee, ce-i cu tine?? (da Simi seamana mult, nu am apucat sa raspund si eu)
fug ca am un meeting
maru spune:
nelia, iarta si tu, eu nu beau cafea deloc, dar ma dezdrabalez cuc eai verde, rosu, negru, hihihi
ce vroiam sa zic: imi era dor sa o citesc pe Lorelaim, dar nu realizam, simteam ca imi lipseste ceva, si nu puteam identifica nevoia asta. Ce-i drept am tradus mot a mot expresia din engleza (put my finger on it)
sofronica, ce bine ca te vad din nou pe forum, of, ma bucur ca sunteti bine (Voi stiti ce inima mare are fata asta? m-a ajutat enorm in criza mea (anuala) de ianuarie 2008)
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
nelia spune:
Ktrinel, am glumit cu clipul, dar am observat ca de zile bune nu mai esti pe aici si chiar ma intrebam ce s-a intimplat. Imi pare rau, putem face ceva... vrei sa vorbesti cu cineva, sintem aici, doar trebuie sa alegi. Te rog, nu sta asa, tocmai tu sa fii intr-o stare ca asta? Pai era zimbetul de dimineata al Sezatorii!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

si va doresc multa sanatate si numai bine!