Sezatoarea Canadiana (125)
Raspunsuri - Pagina 16
oanagabriela spune:
Intilnire Montreal - vineri 6 februarie, ora: 18h00
Restaurant: Vinnie & Gambini (linga Marché Central / Acadie)
Oanagabriela
Mimitete
Simi
Podeanu
Dragaica
cge
Simonna
Simonna, scuze Matilda a trecut si pe la mine... Legat de copchil, ce sa zic, cred ca dupa de am supravietuit la "terible two's", clasa I etc acum ne paste un inceput de pubertate ...Stii ca pe aici pubertatea incepe mult mai devreme, la fetite chair si la 9 - 10 ani
Try, sint tare dulci baietii tai , sa va traiasca
Denisam, am vazut si pozele voastre. Ai doua comori Sper ca febra va trece repede. Tu te plimbi cu snow mobilul (sau cum se cheama animalul???)? Sau doar sotul? Tare mi-as dori sa ma sui si eu pe unul (pe zapada sau pe apa), dar al meu sot mereu m-a descurajat, si parca singura nu am atit curaj...
khristin spune:
Bonsoar tulmond
Am aparut si eu azi mai pe seara ca am avut o zi ocupata, dupa ce n-am dormit vreo 2 ore azi noapte si m-am trezit capie total, dimineata a trebuit sa plec la scoala fiemii ca m-am oferit gladly ca voluntar...
Simona, eu imi amintesc de Mamamariana din Tailanda care emigrase in CA, dar se stabilise in ON din cate stiu eu, nu in QC, si dupa ceva timp s-a mutat in US. Avusese ea vreo disputa cu guvernul canadian?
Despre intalnire, eu pe 21 feb. nu pot sigur ca sint nasa si cade din start. Dar raman celelalte date deschise. Eu zic ca in loc de 6 sa fie 7 feb., asa e lumea mai relaxata si dornica de palavre. Ce ziceti ? Si sa fie asadar carciuma/cafenea daca se doreste, lasam socializarea cu copiii pe alta data cand numai bine poate se mai incalzeste.
Iata lista updatata, trageti-ma de maneca daca mai intervin modificari.
1. Laura
2. Donia
3. Cristina
4. mQQm
5. Mona
6. Try
7. Denisa
8. Rita
9. Maru
10.Magdone
11.Mi-ro
12.CataD
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
laurajr spune:
Dragaica, sper ca parintii tai sunt mai bine acum iar tu i-ati un gel pt picioare obosite si maseaza-te seara , san u te mi doara …
Sofronica, noi mergem aproape in fiecare marti la Bingemans, poate ne dam intalnire acolo…stii ca in timpul saptamanii e deschis doar pana la 7?
In ce zona ati vrea sa va mutati, acum parka sunteti in zona Activa, nu ?
Nelia, felicitari pt Agata si pt Octv…la ce specialitate s-a incris la master ? Si La multi ani lui Octav, fain cadou a primit de ziua lui ! Ai inceput sa-ti faci analizele ? Ce-a zis pediatra de piciorusele lui Lisandru ?
Maru, aveti dedurizator pt apa ? Adica water softener ? Poate din cauza apei prea dure ii crapa mainile lui Andrei…si poate pe gerurile astea omite sa-si puna manusile…chestie care am observat-o la Ioana. Eu pe copii ii dau cu vaselina, hidrateaza ff bine .
Denisam, am scapat mesajul tau, ce masina ti-ai luat ? Cum ramane cu intalnirea ? Eu as veni pe 7, ca vinerea e nebuneala mare pe 401, nici nu am ajunge bine la playdate si am trebui sa plecam.
Iar pe 21 e intalnire numa de gagici ? Adica e pre-8 martie ? Si unde mergem ?
V-am zis ca am pus foto pe site ? Sunt pe numele iulius_jr…adica al sotului…nu le-a vazut nimeni ???
lorelaim spune:
Servus fetelor dragi
Am intrat super-rapid (de la sc va scriu, in pauza de masa; acasa nu mai am timp de nimic... de fapt plec la 7:15am si ajung inapoi in jur de 4pm... cand ma ia copila de odihnita si gata de joaca)
Multzumesc din suflet pt felicitari si cuvintele frumoase si de imbarbatare (Denisa, Kristin, Try, Mimitete, Cge, Nelia). Nu, nu-i usor de loc si uneori poate fii cumplit de frustrant pt ca au o placere nemaipomenita de a "compune" cuvinte noi formate din doua, trei sau chiar mai multe cuvinte lipite unul de celalalt... si atunci dai si gandeste-te la toate combinatziile de intzelesuri posibile (mai ales daca am cu mine doar dictzionarul mic... care nu e complet...) In fine - oi scoate-o eu la liman :-)
Nelia - felicitari pt Agata si Octav! La Multzi Ani lui Octav - cu multa sanatate, bucurii si noroc! Bunul Dumnezeu sa va ajute sa va implinitzi toate visele!
Denisa - multa sanatate puiutzei!
Try - ce-i al tau e pus deoparte! multa-multa bafta in continuare!
Ana & Doina - avetzi ceva noutatzi? va tzin pumnii
Pucku - mult succes la cursul de gramatica!
In legatura cu ridurile: eu folo tot Yves Rocher cu ADN vegetal (pe care-l folo de cand am nascut boboaca) si e ok - mai ales seara/noaptea. Pt timpul mai friguros (iarna/toamna) dimineatza dau cu Dr. Hauscha http://www.drhauschka.com/ Cand stau acasa imi masez fatza bine, indelung, cu blandetze cu ulei de catina (sunt toata portocalie - da' moale si frageda de zici ca minteni dara ma pune mama la cuptor pe post de fripturica ) Uleiul de catina imi face fatza f "pufoasa" si fina... Bineintzeles ca daca vreau sa ies afara musai tre´ sa ma spal ca altfel s-ar speria lumea de morcovul umblator
Eu am remarcat ca mie mi-au aparut riduri multe si marunte si mi s-a uscat f mult fatza imediat dupa ce am nascut si am inceput sa alaptez... (daca nu ma inseala memoria era datorita faptului ca nivelul de estrogen ramane scazzut pe perioada alaptatului). De-asemenea eu nu mai fumez de cand l-am cunoscut pe omul meu (de fapt fumam 1-maz 2 tzigari pe zii ), de pe la 18 ani nu mai stau la soare intre 10am si 4pm pt ca efectiv ma "prajesc" (nu stiu de ce, dupa 18 ani am inceput sa ma "ard" la soare - chiar cremuita bine). Nu mai tzin cure de slabire - grasimea are un rol plastic si slabirea brusca duce clar la aparitzia ridurilor (in plus eu ma simt f bine plinutza iar sotzul ma iubeste asa... cu pernitze - deci e ok) Mananc grasimi naturale (lactate nedegresate, avogado, salate cu ulei de masline, etc) - dar nu mananc dulciuri. De cand iau Rhodiola Rosea nici nu-mi mai trebuie dulciuri. Dar bineintzels ca varsta tot isi spune cuvantul... indiferent cat de cuminte si prudent tzi-ai ingriji fatza. E absolut normal sa avem riduri, fire albe de par, etc. Eu nu-mi fac prea multe probl.
Va tzuck - a venit profa!
khristin spune:
Ina, bineinteles ca te primim la intalnire cu multa placere. Esti trecuta in lista.
1. Laura
2. Donia
3. Cristina
4. mQQm
5. Mona
6. Try
7. Denisa
8. Rita
9. Maru
10.Magdone
11.Mi-ro
12.CataD
13.Ina
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
simi spune:
In sfirsit, v-am prins din urma!
Ange, ce face Maia? Cum mai ii e? Speram sa fie bine.
Nelia, cu ce sa incep? Felicitari pentru sot, copil patinator, copil mergator! Si La Multi Ani sotului! Sa-ti traiasca, sa-nfloreasca!
Am vazut poze noi, Try si Denisam, ce copii scumpi si dragalasi!
M-a lovit rau fiul meu cu noua sesiune la colegiu, m-a usurat de 500$ pentru carti in doua zile. Inca zici ca-s lovita de traznet! si a mai venit si Hydro vreo 600$, sa tot traiesti!
Dar gata cu vaicarelile, sa nu incepem cu iarna, zapada, recesiunea economica, topirea ghetarilor, etc... Sa fim optimiste! Abia astept sa ne vedem si s-o facem lata!
Simonna, de creme ti-au zis fetele ce si cum, ca pina intru eu sa raspund, subiectul nu mai e de actualitate, dar sa nu zic ca am tacut, hai sa ma bag si eu in seama: Io ma dau cu Biotherm Aquasource si zic eu mai bine de-asa nu am cum sa arat (modestia ma caracterizeaza)! Adica, face si crema aia ce poate, dar din kk bici si sa mai si plezeasca, n-are cum sa faca (asta se aplica la mine, don't get me wrong!)
Asa, va urez o zi minunata! Nelia tu cum te descurci pe minunea asta de vreme pe jos? Ca ma uimesti nu alta!
Va pup!
Simi
Smile,tomorrow could be worse!
maru spune:
Laurajr, avem softner, imi ia o vesnicie sa scot samponu din claia mea de par! Tanti poloneza o fost tare desteapta si o cumparat tot ce trebuie la casa, avem pana si osmoza reversa( habar n-am ce e, da suna bine!)
Cand eram la bloc, unde ioc atatea dracii n-avea nimic, acu are mainile crapate, si sta prin baie mai mult ca mine sa se bibiliseasca!
revin si zic: 7 feb, o carciuma ( nu dati, da nu credeti ca un Mandarin ar impaca si capra si varza, ma refer la sushi, inca...No clar imi sta mintea la prostii, asa ca decideti voi unde si eu viu daca nu ninge in disperare, ca acu!)
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
monicutza_bb spune:
Oana vreau si eu pe listuta (vin singura, fara copii), cum as putea sa stau in casa si sa stiu ca voi va intalniti la 2 pasi de mine? (stau la intersectia Sauve cu Acadie)
cge merci mult pentru sfatul legat de copii (multumesc de asemenea si celorlalte fete: miki, valen, mihaela, nelia, oana ), s-au mai linistit putin apele dar nu cu mult. O sa incerc astazi sa povestesc putin direct pe subiect. Multumesc inca o data, a insemnat enorm sa stiu ca nu sunt singura (nu imi aminteam decat de nelia cu muscatul prosoapelor la nervi si nu ma identificam cu nimeni) .
Nelia www.cs.mcgill.ca/academic/undergrad" target="_blank">asta este programul pe care l-am ales la McGill. Pana acum nu am gasit nici macar deadline-ul pentru sesiunea de toamna 2009, nu mai vorbesc de ce hartoafe cer si teste de limba si altele.
Dilema mea este daca ne-am descurca din doua burse si cam care ar si incarcarea daca m-as inscrie la full time si daca as mai si putea munci 4 ore pe zi. Nu imi este clar nici numarul minim de cursuri pentru a fi considerata full time (in unele locuri zic 4 cursuri, in altele 3). Asa, cu bursa (chiar, cam cat este o bursa pe luna?) si job part time poate ar merge. Sotul s-a decis sa mearga la scoala, nici nu se mai gandeste la servici ca il tine pe loc degeaba, nu avanseaza in nici un fel.
Imi este teama ca nu ne vom descurca financiar si ca va trebui sa renuntam unul din noi la scoala si asta chiar nu doresc (adica sa incep ceva si sa iau o pauza ca nu ne descurcam financiar). Cheltuielile incercam sa le taiem la maxim, dar chiria costa, utilitatile la fel, gradinita la fel, mancarea, hainele, masinile, permise, taloane... mama lor, toate costa. Si chiar nu ne intindem mai mult decat ne permitem.
Dana merci pt raspunsul cu cecul ala, tot la petty cash ma gandeam si eu, dar pana la urma l-am facut pt Visa Desjardins si il bag direct acolo, sa stiu platita datoria, ca suma este destul de mare si nu vreau sa intru in ea daca o bag in debit
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Monica + printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) + nazdravan de Alex (18 iunie 2006) + tati
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
Ica 1975 spune:
Monicutza, intra pe site lor cu afe.gouv sau cam asa ceva si vezi daca va calificati ptr burse, care burse sunt in general acordate functie de venitul pe anul precedent. Deci daca voi lucrati pana in toamna nu stiu daca va calificati. Poate daca incepe sotul tau in ses de vara si tu lucrezi pana in toamna, cu cat venitul este mai mare cu atat bursa si imprumutul scad pana la zero Noi, desi nu avem venituri mari eu nu m-am calificat nici macar ptr imprumut, desi sincer iti spun ca-mi vine sa ma las de job sa trag un an cum oi' putea si poate anul viitor ma calific macar ptr pret dar termin scoala mai repede. De timp partial + 4 cursuri nu stiu ce sa zic - 1. cred ca te taie de la bursa si te chinui degeaba; 2. ptr mine este misiune imposibila cu 4 cursuri + 2 copii+ job de 4 ore/zi. Parerea mea
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
monicutza_bb spune:
Ica cum adica nu te-ai calificat nici pentru imprumut? Inteleg cu bursa, dar imprumutul nu se da mai usor? Care este situatia ta acum (legata de cursuri, cate, servici cat timp? daca nu sunt prea indiscreta, vreau doar sa imi fac o imagine).
Clar ca nu pot cu 4 cursuri si part time la servici (si sa nu uitam copii ) dar ma gandeam la 3 cursuri (daca voi fi considerata la timp plin asa) si part time la jobul actual (sunt foarte foarte flexibili) si cu ai mei parinti ca ajutor legat de casa si copii. Nu stiu exact ce inseamna 3 sau 4 cursuri ca si timp petrecut la scoala (cursurile afective) si apoi invatat, lucrari de predat... chestii de astea. Dar este clar ca ha fi haotic cel putin in primul semestru. Dar vreau din toata inima sa incerc si daca pana acum ma gandeam la un certificat (in acelasi domeniu) acum am hotarat ca pot mai mult si vreau mai mult na, asa...
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Monica + printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) + nazdravan de Alex (18 iunie 2006) + tati
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer