Sezatoarea Canadiana (125)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

sa fie sambata, si carciuma sa serveasca sushi ca sunt addicted

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Andra,- Try- am vazut si eu pozele cu baietii, frumosi tare, iar tie iti sta tare bine intre copii, mi-a placut in mod special cea in care tii in brate papusica in rochita alba .
Nu stiu cand ma voi invrednici sa postez si eu poze cu fiu-meu, avem o gramada, insa trebuie filtrate/sortate si n-am gasit niciodata timp pentru asta. Sper ca o data intrat in concediu sa ma ocup si de asta.

Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Maru-dc se voteaza vinerea, ramai si dormi la mine, np. SI eu as vrea sushi,chiar i-am zis ieri lui Dragos ca e musai sa mergem curand la locul nostru de suhi- super gustos si ieftin.

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

sa ma duc sa mai vad poze, daca vad ca ziceti ca s-a bagat marfa.

Denisam, asa e cum zice Dana si Ana, pt al meu sot era "weekly fittness class". Eu n-am mai luat insa cu, pt ca suntem frigurosi jumate din familie si daca era sub 26 nu intram. Si cum era cat un strand, ori plateam gaz de ne uscam s-o incalzesca, ori nu intram. Acu' parca-mi lipseste, dar una asa mai micutza. Oh, well.

Eu, ok, tot mereu intineresc.

Cine a facut detailed second trim ultrasound, v-a lasat sa duceti tape sau cd. sau v-a dat doar poze, daca va mai amintiti...

maru, gimme a break, pleeaseee, ca io n-am voie sushi, vrei sa plang??

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Denisa, multam de oferta, problema e ca sunt f obosita vinerea dupa amiaza si nu te intelegi cu mine de nici un fel, plus ca sefa mai pleaca mai devreme, si noi dupa ea.
Mqqm, ok, fine, asa ca te iubesc, fara sushi, da sa nu fie indian - curry, ca nu ma prindeti nici cu armata

azi am avut distractie maxima:
cei dela york au facut protest spontan si politia i-a oprit pe University in drum spre queen park, si am urmarit modul in care opereaza politia canadiana, am facut si poze. Poate cand o sa se decanteze informatia o sa povestesc pe blog, cu poze cu tot.
apoi am avut intalnirea cu sefii: am ramas socata cat de tanara e marry jo haddad! arata mult mai bine ca in poze, si e super tipa.(asta e sefa cea mai mare a spitalului)

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

mQQm-mai eu am mincat in ambele sarcini, 1 data la 3 luni insa,deci de 3 ori si vad ca sunt ok odraslele, e drept nu perfecte,dar is ok-si cu E am bagat la greu si peste ca era vara si umblam la greu si prindea husbandu'mereu salau si bas-asa ca odata la 3-4 luni e ok si sushi ala
maru-astept detalii si poze,dar repede please

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

acum c-am ramas singura in firma bintui pe net ;

Try, cresc frumosii tai ca din apa, de la un rind la altul de poze sunt tot mai mari!
Denisa, voi ati cumparat cabana sau loc si v-ati construit-o? e misto sa ai una, un amic al lui barbatu'meu ne tot bate la cap sa luam teren unde are el deja un "cotetz" cu iesire la lac, etc(au quebecosii un site unde se inscriu pentru licitatii la terenuri scoase de stat mai ieftine, si el l-a inscris si pe barbatu'meu, da'io acum numai bani de terenuri in Quebec n-am , si nici ginduri de ramas pe veci aici)

Marule, abia astept poze si comentarii, tare imi place de blogul tau:)))

Mergi la inceput

ANA-noi am luat-o asa cu totul, si cu casa ridicata ca era facuta d eun neamt, si cu cap- ca nu e cotetz,baile si livingul suntmai meseriase ca ce aveam noi Casa in Miss. Dc vrei mai detaliez maine, ca tocmai ce m-a sunat Geta ca fii-miu a facut febra 39-plec sa il ridic, sa il doftoricesc si sa vad ce mai pot face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Deci ramane pe 6 sau pe 7 prima intalnire? Si mie mi-au sticlit ochii la sushi (sunt mare amatoare), dar nu-i bai, amanam locul pana vine pe lume... baiatu' cu pricina. Daca ramane pe 7, eu nu mai pot veni, dar pe 6 vin sigur.

Ana, danke. Pai cresc ca din apa ca asta capata toata ziua, apa. Glumesc, nu-mi fac probleme cu ei cu mancarea. Nu-s ei perfecti, dar sunt ok la capitolul asta. M-am stresat o perioada cu adrian, dar de cand cu tratamentul asta homeopat, baga suficient la "ghizdan" si vad ca a repus si ceva cartina pe el.

Mqqm, cu type II ultrasound (asa e cunoscut aici) eu am dus caseta si mi-a filmat. La ambii. Nu ma intreba pe unde-s casete ca nu stiu. Tu cand te programezi, da un tel la cabinetul cu pricina si intreaba-le expres. Eu asa am facut. Dar stiu ca nu orice ultrasound are posibilitatea asta, in caz ca tii mortis la inregistrare video, atunci achimba cabinetul daca astia la care esti progr. nu au posib. de inregistrare. Unele trag direct pe CD - da' astia-s spuma.
Daca nu au cu caseta, poze iti dau sigur (oricum cere poze si daca tragi pe caseta), da' vorbeste inainte de consultatie concret cu tanti tehnoloaga ca astea cateodata se fac ca uita si odata terminata consultatia nu mai sta nimeni sa pozeze ciucurei de bebelusi. La mine la adrian a uitat tipa sa inregistreze pe caseta si m-a chemat a doua oara (peste o sapt. sau 2 zile, nu ma itin minte exact) ca sa imi faca o scurta inregistrare - a fost doamna tanti aia, n-a trebuit sa insist eu cu nimic, ea s-a oferit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Denisam, lasa ca abia o sa ma umflu mai cu pofta la vara!

Maru, nu ma opun opiniei tale de a zice pas la indian.

try, mersi frumos, you made my day, deci am sperante rezonabile!

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput