Sezatoarea Canadiana (125)
Raspunsuri - Pagina 17
Ica 1975 spune:
Am vazut pozele de pe cont, f frumoase.
Puckule, pozele tale nu se vad
Lorelaim,felicitari ca poti invata asa o limba, am ascultat colindele puse de tine de Craciun, frumoase liniile melodice da' nici n-am inteles macar cate cuvinte spun intr-un vers Gabisor ce mai face?
Monicutza, eu nu cred ca banii iti vor fi trecuti pe Releve 1 sau T4 la impozit ptr ca sunt un rambursament si nu un avantaj, indiferent de forma de plata
Mimitele, am incercat ieri la Roche Posay, super
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
Ica 1975 spune:
Monicutza, eu acum am 2 cursuri si la job vin 4 zile pe sapt in timpul scolii, in vacante tre' sa vin 5 Si toate chelt sunt in buget, nu m-am calificat ptr imprumut, dupa un plafon destul de mic zic eu, guvernul nu-ti mai da nimic, poate doar un raspuns politicos si negativ Trebuie sa iei in consid ca mergi la scoala ptr fiecare curs o data pe sapt si, zic ei, ptr 3 ore de curs trebuie sa studiezi 6 acasa Stiu ca atunci cand ai copii mai mici de 6 ani esti consid timp plin si cu 2 cursuri de cate 3 credite fiecare, insa daca vrei sa mergi la bac gandeste-te ca ai 10 cursuri pe an * 3 . Cred ca fetele care merg la scoala timp plin iti pot da sfaturi mai la subiect decat mine Pitilache, am inteles ca studiaza la timp plin + job+copii , eu mai ca' melcul, numai cu 2, atat pot
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
inacanada2005 spune:
khristin, merci pentru "punerea pe lista". Si pe mine "ma coafeaza" ideea de Mandarin ( ca pe maru). Dar...ma supun majoritatii.
Referitor la creme,eu am folosit Dior - hydraction. Buna, dar cam scumputa( 1.8 oz = 53$ + tax) si trebuie data destul de multa odata (intra ff rapid in piele). Acum am "Hope in a jar"- for dry, sensitive skin de la Sephora (2oz - 38$ +tax). Asta e mai "consistenta", parca, si este pentru ten ff uscat ( asa il am eu). Trebuie dat din ea ff putin. M-am inteles bine cu amandoua. Mai bine decat cu Vichy. Iar cele de la Olay mi-au placut teribil la miros dar...mi-au facut cosuri multe, multe pe fata, de fiecare data.Nu stiu sa spun despre efectul..in timp. Si eu cred ca..genele isi spun cuvantul.
Maru, sotul meu a avut probleme asa cu mainile, ii crapa pielea, efectiv. Si a luat o crema ( miraculoasa pentru el) de la Shoppers - este facuta de La Roche-Posay si se numeste asa: LIPIKAR - Xerand ( e cu apa termala, zice) - hand repair cream for severly dry skin. Dar nu numai ca i-a refacut pielea imediat , dar nici nu a mai avut probleme de atunci. Isi mai da f rar cu ea. Incearca-o si pe asta, pentru baiat, poate...cine stie...
La toata lumea (adica prin toate zonele) din Ontario ninge asa de rau??? ca la mine....ninge asa de des ca de-abia se vede sa mergi cu masina...
monicutza_bb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ica 1975 Trebuie sa iei in consid ca mergi la scoala ptr fiecare curs o data pe sapt si, zic ei, ptr 3 ore de curs trebuie sa studiezi 6 acasa Stiu ca atunci cand ai copii mai mici de 6 ani esti consid timp plin si cu 2 cursuri de cate 3 credite fiecare, insa daca vrei sa mergi la bac gandeste-te ca ai 10 cursuri pe an * 3 |
pai daca este asa, inseamna ca 4 zile pe saptamana voi avea cursuri la facultate (3 ore pe zi), apoi 4 ore la job (pe care il mai pot face si de acasa uneori), plus vreo ora in plus pe transport, ajung tot la programul pe care il am acum de 8 ore lipsa de acasa, cu job full time. Mai adaug 3 ore pe zi de invatat, in ideea ca recuperez si in a 5-a zi din saptamana (cand nu am cursuri) si sambata si duminica.
Asa nu pare foarte grav, doar daca nu imi scapa mie ceva.
Astept si parerile fetelor care sunt la timp plin sau care au trecut deja prin asta si au trebuit sa jongleze cu toate astea.
Legat de partea financiara, daca amandoi vom fi la scoala iar eu de la job primesc banii ca freelance (travailleur autonom) sau chiar under the table (stiu ca ar accepta la job si cu toata rusinea pentru ceilalti care platesc taxe va trebui sa o fac ) sper sa ne calificam pentru pret (asta este esential, ca nu pot sustine din banii mei pretul scolii) si pentru burse, cat vor fi ele acolo...
ica
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Monica + printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) + nazdravan de Alex (18 iunie 2006) + tati
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
try spune:
Asa-i, Lorelaim, ce e al fiecaruia e pus de-o parte, ramane de vazut cand im iiau si eu portia .
Am maine un interviu la o firma (altii decat aia de sapt. trecuta). Am avut ieri cu ei un interviu de vreo 15 minute la telefon. Maine am inteles ca o a fie un interviu relativ scurt, apoi sapt viitoare omu' se decide la 2-3 oameni si urmeaza un interviu sapt. viitoare pt cei selectati.
Tineti-mi pumnii ca am morcovu' in fund cat casa. Nu stiu de ce fac asa pe mine cand vine vorba de interviuri (asa sunteti si voi?). Azi dimineata aveam sensatia de stricat la stomac din cauza emotiilor si grijii. M-a luat greu somnul si m-am trezit devreme.
Ma duc la treaba mea sa-mi pun singura intrebari in oglinda - cica ajuta
Denisam spune:
Salutare,
Multumim de aprecieri legate de poze.Cine ma intreba dc eu conduc snowmobilul(Oana cred) am incercat odata,dar am condus f. putin, e cat de cat ok, adica eu ma simt mai safe decat cu scuterul de apa, dar sotu' e mare fun si el mestereste la el- iar pt zapada avem masinutza de curatzat,deci nu e chiar asa de complicat.
La mine e nasoala situatia,eu si kids raciti (lui fii-mea saraca i s-a spart si un vas de singe la ochi,desi ea e doar cu muci si tuse),sotu' a facut o indigestie si e morocanos si cu gura cam mare, si eu sunt in pioneze cu gatul si rupta de oboseala dupa 3 nopti in care m-am trezit din ora in ora la kids
Try-bafta multa, tinem pumnii!
mQQm- asa e cum zice Andra, eu nu am avut parte de filme pe caseta, la spitalul din Oakville nu fac asa ceva,dar exista clinici particulare care fac contra cost poze color si dvd, e undeva in jur de 200 cu taxe, e una chiar in Mississauga-Hurontario si 403.
Ina- si aici ninge de rupe, Miss-Etobicoke, si am primti si telefon de la M sa merg sa o pescuiesc la 3.30 pe mindra ca sa fie safe pt ei si profesori( in mod normal m-as bucura dar am de lucru la greu si sunt in urma cu website)
Monicuzta- dar tu esti curajoasa mai(eu apreciez oe cine ia mai mult d e2 cursuri, job full-tiem si 2 kids si fara ajutoare-inseamna ca ai un sot ideal-eu mai mult de 3 cursuri nu am reusit niciodata, si eram fara kids atunci, plus ca aici e f. rgeu sa obtii bursa- insa peste 1 an am de gand sa ma apuc de CMA si sa o aduc pe mama sa ma ajute si plus ca mai cresc kids- dar eu sunt genul ca dc ii aud plingand sau dc ma striga(si acum cand sunt sick numai pe mine ma vor las toate cartile si gata si mai e si minusl ca eu dupa 12 noaptea nu mai am randament( o fi si din cauza tiroidei dar probabil ca si varsta,de- TREB sa am o Motivatie super Sigura-poate ceva de genul-ai job la noi garantat si itzi dam 10-15mii in plus pe an)-atunci cred ca as trage pina la epuizare.Bafta multa oricum.
Insa sa stii ca eu am observat ca si 2 parinti,costa destul pe linga celelalte cheltuieli- cu unul cred ca merge pe Termen Lung ma refer.
Katrinelu- ce faci?
Simi,Simona, Maru,gravidutzele si toate celelalte va pup, mi-a expirat pauza! A si eu as fi ok cu un mandarin si haidetzi cum zicea Cristina sa fie pe 7febr dupa 4pm si sa incercam fara kids.
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
ritah spune:
Try, bafta multa, asa sunt si eu.
Cat despre intalnire, parca nu toata lumea putea pe 7. Piticu meu are doar 6 luni, nu am iesit cu el pana acum la restaurant, nu stiu cum reactioneaza, asa ca daca votati pitici+mamici la restaurant, poate putem sa chemam si tatici, sa ne putem intelege.Daca e fara pitici, atunci e ok.
Oricum, sa ne decidem repede, ca nu prea mai e mult timp pana atunci..
Simonna spune:
Hello, hello, ninge ca la sfirsit de lume... o sa ne distram la max pe drum spre casa!!1
mQQm, da' di ci n-ai voie sushi???? Esti alergica?
Khristin, Denisa, Cata, Maru, toate doamnele din ONT, imi vine sa ma duplic si sa ma teleportez, tare-mi place lista de la intilnirea voastra... Next Toronto anunt din vreme ca vin si-o sa-mi faceti o dambla si o sa ne vedem...
Khristin, mai aveam ceva de zis... Oare ce? Oare ce? Matilda!!!
Ana, il vezi tu rar pe fiu-meu... si nu destul ca sa-l vezi cum isi da ochii peste cap... Da' are cu cine semana, eu nu stiu cum nu m-am rupt ai mei in bataie, aveam o gura... spurcata e putin zis!
Try, bafta la interviuri...
Oana, pe bune, chestiunea cu pre-ado s-a mutat citiva ani mai devreme, pe la prietenii nostri mai toti copiii care se apropie de 10 ani, ca-s fete, ca-s baieti, isi dau ochii peste cap intr-o veselie! Nu's cum supravietuim, zau asa! Macar tu te uiti la Antonia si cazi in fund ca, obraznica sau nu, ui' ce copil frumos ai facut! (Eu ma consolez cu abilitatea lui fiu-meu de a recita siruri de nume de Pokemon, cu insurisi, puteri si capacitati cu tot! :)) Deduc ca are memorie buna si-o folosi si asta la ceva odata... :))
Intrebare: daca nu-mi merge umidificatorul de la furneza cine mi-l repara? (Si sa nu ziceti conjointul, ca nu se pune!)
Pusi,
S.
OlgaTarziu spune:
Salut dragelor.
Mai traiesc. Azi am stat acasa. La cum ninge am zis ca nu risc nimic. Si doamne bine am facut. Si sunt nervoasa pe Peel District school Board ca nu au cancelat scolile. Chiar lanaga casa mea a fost un accident oribil dimineata (cred ca asta m-a hotarat sa stau acasa) $ masini, in 2 erau copii dusi la scoala de catre parinti. A fost cu masini de politie, ambulante, etc. Oricum au fost raniti. Idiotenia asta cu Cancelarea School Bus-urilor dar nu inchiderea scolii este o tampenie.
Try bafta
Nelia felicitari lui Octav si La multi ani!
Intalneala- eu astept sa vad ce hotarati data si locatia si apoi ma pronunt. Cu copilul si mai ales vinerea eu nu puteam. Lucrez pana la 5 in Mississauga si copilul mi-e in Brampton. Vineri seara as putea veni fara copil, sambata as incerca in ambele forme. Deci va spun sigur cand va decideti.
Vineri vine sotul!!!!!!!!!!!!!!!Mai am doua zile grele si cu zapada. So far habar nu am cum am supravietuit. Am descoperit ca am vecini buni, m-au ajutat cum au putut. Am venit de la serviciu si am gasit drive way-ul curatat, lazile de la gunoi puse la loc.( asta acum o saptamana) Abia azi dimineata am descoperit cine ma ajuta din umbra. Sa le dea DD sanatate.
In rest... Am 30 saptamani, ma gandesc ca si daca se intampla sa nasc deja are sanse mari bebelina. Sunt mare, am pus 21 kg. Sophia ma loveste in vezica si in ficat in mod constant. Dar clar e mai delicata decat fratele ei. Tony la varsta asta ma muta cu burta cu tot. Asa ca sper sa am doar o furtunica ( un uragan am).