Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(123)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Damiana, draga de tine, asa frumos visam si eu, tot din cauza durerilor.Dar crezi ca lu bebe i-a pasat?.Nici acum nu-i pasa, cand durerile in zona pelviana sunt din ce in ce mai mari.El face tumbe, numa cand am contractii nu face nici o miscare de ma streseaza si tre sa scot dopplerul sa-i ascult inima si sa ma linistesc.

Liliana39+ Brianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

alina...eu nu stiu,scuze
fetelor,eu am crezut ca bb vine cu 2 sapt inainte ca doar e fata si fetele vin mai repede cica! de 2 sapt ma tot pregatesc,cum am vazut dopul,am zis:no...nasc! eee vad dop in fiecare zi si tot nik.
nu ma mai stresez,stiu doar ca d-na doctor nu o sa ma lase foarte mult peste tocmai sa nu fie bb prea mare. o sa inducem nasterea si gata. oricum la cat stres am avut toata sarcina sunt foarte multumita ca am fost in stare sa ajung la 40 de sapt de sarcina!
v-am zis ca azi sunt mai optimista

39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

alina, mi se rupe sufletul ca plange asa tare bebe, da' nu stiu ce sa zic...

lily, ai dreptate, zici ca stiu ei ceva ce noi nu stim... sper sa nu ma lase dr mult peste, ca cica deja e bb mare pt 34 de sapt cate avem... si io asvrea sa nasc natural...

lisa, asa te vrem, super optimista! parca vad ca maine ne zici ca pleci la spital!
mai bagam o galerie

HAIDE LISA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Alina iti scriu aici, poate este util si altor mamici

mamici, alaptati-va copilashii!!!

Asociatia
TOTUL PENTRU TINE SI COPILUL TAU -ATTCT

Mobil: +40 744 102 663 nr doamnei Georgeta Musat
Fax: +40 21 666 24 77;

E-mail: contact@attct.ro
Website: http://www.attct.ro

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Lisa, f.bine faci ca nu te stresezi.Eu sunt stresata de felul meu asa ca n-am ce face.

Alina, imi pare rau, nu stiu nimic in legatura cu alaptatul.Mamicile sunt in masura sa te ajute cu problema asta.

La cate probleme apar si dupa ce vine bebele, zau daca mai vreau sa nasc.

Liliana39+ Brianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Alinuk, ma gandesc ca informatiile ce le-ai pus sunt publice asa ca nu ar fi o problema sa le copiez si la alaptatul help - line. E ok, da?

Mami de fetita si de baietel 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Alinuk, ma gandesc ca informatiile ce le-ai pus sunt publice asa ca nu ar fi o problema sa le copiez si la alaptatul help - line. E ok, da?

Mami de fetita si de baietel 31+

desigur

iar doamna pe care o recomand si care e dispusa sa acorde ajutor mamicilor este o femeie extrordinara, am avut sansa de a o cunoaste personal!!!

acum apropos de alaptat..am si eu buba la cap ... dar constientizez asta si tb sa o 'tratez'

Am impresia ca nu am laptik...cata frunza cata iarba (cum imi amintesc ca aveam la Teo...desi e ft posibil sa-mi amintesc perioada de dupa 2 luni, cand deja e reglata productia cu nevoia copilului... ) asa incat am cautat ceva solutii miraculoase de izvoare facatoare de laptik.

iaca ce am gasit si e testat de o prietena ft buna, membra si ea aici pe site - Anis ..nu stiu daca a scris ea pe undeva ...

scriu eu acum (si peste cateva zile va zic si ce efecte a avut la mine):

sunt capsule si se iau cf prospectelor (recomandate ar fi cele marca ProNatura) - sunt prod naturiste si sunt ok si pt imunizare si pt necesarul de vitamine din perioada postnatala.

oua de prepelitza
laptisor de matca
ging seng
spirulina chlorella
nutrinatal
galafor

va doresc mult laptik si bebei papaciosi!!

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

eu am laptic dar el nu a vrut sa mai suga...dupa ce s-a bulibasit treaba la masa de la 2 juma unde a halit 15 min +inca 10 la celalat san , maraiala mataiala, dureri burtica, la 5 juma a adormit dupa ink 10 min de tzitzi.Trezit la 8 juma, baitza si apoi DOAR 14 min de san si acum iar naninici o metoda nu a functionat.Cat au papat ai vostri?BB are 8 zile?Io nu sunt f linistita...

Cred ca se datoreaza bulibaselii de azi cand au venit soacra-mea+ai mei si au stat de la 11.40 la 14.40 si eu super suparat...offf mamici ceva online ?Doar 15 min la 8 zile si somn asta mic e nemancat , nu???Ce greu e sa fii mamica...

POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Irina, daca doarme dupa ce papa inseamna ca e satul. 15 min. au fost de ajuns pentru el. Un copil nemancat plange si cauta sanul continuu, nu doarme.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axis spune:

Steluta, am salvat aici un material trimis de Oxigen, poate raspunde la intrebarile atel referitor la tarife si restul in spital...

Buna.Mai intai sa ma prezint.Ma cheama Andreea si am 35 de ani, sa spunem o mamica curajoasa care dupa 11 ani a mai adus pe lume in afara frumosului meu Alexandru, o micuta frumusica pe nume Maria Teodora.

Am nascut la Spitalul Municipal din Bucuresti pe data de 05.01.2009. Sunt convinsa ca multe din viitoarele mamici vor sa stie cat mai multe despre cum decurge totul in spital.

Sa incepem cu inceputul.Ti se face internarea jos in spital, eu tot acolo m-am schimbat cu hainele mele (camasa noapte, halat, papuci).hainele si bagajul erau la sot care ma astepta pe hol.M-au dus apoi sus, la et 5, mi-am luat geanta si banii au ramas la sot.Eu mi-am oprit telefonul si bani marunti de 5 si 10 pentru asistente si pentru cand voi merge la spalaturi.Eu tot timpul i-am tinut sub perna.

Bagajul meu a cuprins: - 3 camasi noapte pentru alaptat; un halat; 2 perechi sosete; 2 pachete vata; 1 pachet tampoane; sapun, hartie ig, pasta dinti, prosoape,etc.

Bagajul pentru bebe: (eu nu am stiut si nu le-am avut pe toate) - hainutele tale daca vrei sa-l schimbi cu ce ai tu, pampers cam 20 buc, servetele de sters la fundulet, crema cu oxid de zinc pentru fujndulet, gel de dus pentru cand ti-l spala, prosopel sau scutecele de la ei pentru sters dupa baita, un scutecel pentru pus pe patul tau cand il schimbi.Eu nu am avut lucrusoare pentru el si l-am schimbat cu ce aveau ei.

Pentru ca nu am putut naste normal, m-au dus la cezariana de urgenta.Banii i-a dat sotul meu dupa.Pentru dr. am dat 300 euro, mana a doua 2 milioane, anestezista 2 mil, moasa 1mil jumate, neonatolog 500 mii pentru ca nu mi-a placut cum s-a purtat si nu mi-a zis mai nimic despre bebelusa.La spalaturi dadeam cate 50 mii si la asistentele care erau niste dragute cate 100 mii.PENTRU CA SA-TI VINA LAPTELE, ESTE O DOMNISOARA DRAGUTA CU OCHELARI, ASISTENTA LA MAME, PE NUME LAURA CARE NE-A FACUT LA CELE CARE AM VRUT UN MASAJ PENTRU CA SA VINA LAPTELE. EA ESTE SI KINETOTERAPEUT SI STIE CE SI CUM.NOAPTEA MI-AU EXPLODAT SANII.NU-MI VENEA SA CRED CAT LAPTE AM. SA O CAUTI NEAPARAT, E F BUNA.

Imediat dupa cezariana te duce in salonul postoperator unde stai o noapte.Dupa ce ti se dezmortesc picioarele daca ai rahie, sau te trezesti daca ai generala(eu am avut rahie, asa a hotarat anestezista) ti se aduce bebelusul la san.Asistentele sunt f dragute si-ti fac cand vrei calmante. Eu le-am dat cate 100 de mii celor de noapte si cate 50 infirmierei care ma schimba si-mi golea sonda.Nu te speria daca nu ai inca lapte, picaturile de colostru si relatia care se formeaza intre mama si copil sunt f importante. Pana am nascut tati a stat pe hol si dupa ce am nascut a vazut fetita.

A doua zi am fost dusa in salon unde mi-a fost adusa si bebelusa. Asistentele de la copii vin spala copii, ii cantaresc, te invata cum sa-i alaptezi, eu una am fost foarte multumita de tot personalul de acolo.

Bagajul mi-a fost adus de o infirmiera din salonul in care am fost dusa pana sa nasc, in postoperator.Acolo ceva mai tarziu ai voie sa bei apa plata sau ceai neandulcit.E bine sa ai la tine cateva sticlute mici ca nu poti ridica sticla mare.Mie mi-a fost sete toata noaptea.A doua zi poate sa-ti aduca sotul zeama de supa facuta doar din radacinoase, nu cu ceapa sau cartof, ceai neandulcit, iaurt si branza de vaci dulce.Seara poti manca si putina carne de pui fiarta. Pentru scaun (e f important sa ai scaun pana iesi din spital) sa ai la tine supozitoare cu glicerina. Inca ceva f important de a doua zi sa faci cat mai multa miscare, altfel nu te refaci repede dupa cezariana.E cumplit, te doare f rau, simti ca te rupi, dar am simtit pe pielea mea, cum stateam mai mult in pat cu ma apucau si mai rau durerile. Daca ai fetita, in ultima zi asistenta sefa face gauri pentru cercei.Eu i-am spus asistentei din ziua respectiva ca avem cercelusi si vrem si noi gauri. I-am dat 500 de mii pentru gaurele.

In vizite se poate veni dupa ora 14 - 15 si pana seara la 19. Trebuie sa intre numai o persoana ca daca sunt prea multe la fiecare din salon sufoca bebelusii.DECI TATICUL E FERICIT O SA-SI VADA BEBELUSUL SI O SA-L TINA IN BRATE.

Zilele trec si vine si a 3-a cand poti sa pleci acasa.Taticul trebuie sa faca certificatul a doua zi dupa ce nasti ca nu te poti externa fara el.Trebuie sa ia de la spital o fisa constatatoare a nasterii +certificatul de casatorie+buletinele parintilor, cu care va merge la Primaria de sector (5 pentru Municipal).

Externarea se face intre orele 12 - 13.Copilul ti-l imbraci impreuna cu tati in salon, iei iesirea ta din spital si cea a copilului si fuguta acasica cu noul membru al familiei.

Sper ca tot ce v-am povestit sa va fie de folos.Daca mai aveti nelamuriri intrebati-ma.

Alina, link despre alaptatul helpline:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124117

39+, Ana

Mergi la inceput