Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(123)
Raspunsuri - Pagina 23
IRINA.C spune:
Da nu e putin????
15 min..el are si oleaca icter si imi e ca e cam somnoros si nu mai suge ca lumea...am incercat taote metodele de trezire..mai aveam nitel si l tineam de picior cu capu n jos.Nu am nici un control al suptului.Am facut o singura data proba suptului , mancase zic eu super bine 80 ml ambii sani(40+40) ...deci acum s-a saturat cu 40?
.Nu o mai fac si nu-l cantaresc pn luni asa e intelegerea , sa nu fac obsesie
Oricum nu sunt linistita...cred ca nu voi mai fi vreodata
..si eu care credeam acum putin timp ca nu pot trai fara tati pui...ohoho fara PUI mic nu pot respira
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
szmonic spune:
Irina, daca doarme e satul. Cand termina de digerat lapticul se va trezi sa mai ceara. Vei vedea ca se va trezi mai repede daca a mancat mai putin ;)
A mea s-a lenevit si mananca haotic, adoarme la san, etc si se trezeste din 2 in 2 ore sa manance. Eu las dupa bebelina, nu o trezesc, o las sa manance pana vrea, cand nu mai vrea nu o fortez, si e bine asa zic eu, e foarte cuminte
Agnes are 20 zile
alinuk spune:
Irina starea de somnoletza poate fi intr-adevar de la icter ..dar oricum bb e ft mic si oboseste repede.
poate ca azia fost obosit si de la musafiri...si mititelul resurse de supt ioc..
Asa ca zic sa nu te impacientezi, daca ii e fomica se va trezi si va cere din nou.
Daca esti tu stresata si vrei sa-i dai in plus ... incearca sa mulgi si sa dai cu seringa. Ideea e ca oricum ar fi bine sa mulgi, chiar de-i dai chiar de nu, pt ca in felul asta mentii 'cererea' de laptik constanta si nu risti sa se reduca (asta zic in cazul in care se mai repeta fazele cu adormitul inainte de a papa cantitatea normala)
eu am impachetat copiii, adica:
joacaTeo, baie Teo, baie bb, Joaca Teo, papa Teo,papa bb 
ups... am pierdut sirul si nu'sh daca am omis ceva...!?un lucru e cert, amandoi copiii dorm acum si eu fug cu tati la un film (homecinema
Alinuk,
Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
Selene_Bunny spune:
IRINA, ai grija, ca-mi calci pe urme... ![]()

Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
IRA_LIZA spune:
Pupici la mamici, licurici & burtici! felicitari proaspetelor mamici, bun venit printre noi, celelalte fericite.
IrinaC, ascuta-ti instinctul matern! puiul tau are zile si zile, ca noi toti! daca a adormit linistit dupa o masa pe care tu o consideri mai putin indestulatoate, inseamna k s-a saturat si gata. F posibil sa vrea sa manance mai repede decat dupa un supt mai indelungat, atat.
Cu maaare intarziere: Aalina, multumesc mult pt aprrecieri referitoare la pozele Elizei mele. Printre picaturi poate mai reusesc sa pun si in seara asta niste poze pe mailul comun.
Bebelusi,
pt retzeta "prajitura imposibila", a iesit f f gustoasa, insa oarecum diferita de cum ai descris-o. Posibile diferentze datorita modificarilor ingredientelor (in loc de faina de grau am pus faina obtinuta din fulgi de orz).
Am omis pe cineva?? rog sa ma traga de urechi ![]()
Ira, mamica Elizei
IRA_LIZA spune:
...sa nu uit: in primele zile dupa venirea acasa mi-am facut cele mai multe griji referitoare la cantitatea de lapte (adaug si o "crizutza" uratzica, m-a tzinut cca 3 zile, cu plans mult, mancat mai deloc, toate "negre" in jurul meu - deci baby blues in toata regula). Well, exact alea au fost zilele in care am avut lapte cel mai putin. Surprinzator, am ieshit din criza odata cu prima ieshire din casa (la spital sa-mi scot firele si la starea civila sa declaram copilul), mi-a priit plimbarea aia extraordinar!! si acum sunt oarecum mai sensibila, plang destul de usor, am momente in care ma cuprind oarecum ingrijorarea, insa nu mai e ca in primele zile. Insa referitor la laptic pur si simplu nu vreau sa imi fac griji si, iata, nici probleme nu am. Cel putin deocamdata. Beau ceai cat pot de mult, iau Galafor, dorm cand ma apuca si ma lasa cea mica si incerc sa am o stare generala cat mai buna.
Selene
poate te-a ajutat si parerea mea, stii la ce ma refer...
Ira, mamica Elizei

& Luka
&
36+