Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(123)
Raspunsuri - Pagina 21
lisa79 spune:
am mult dop!!!![]()
bravo miere,tine-o tot asa!
39S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
damiana spune:
lisa, eu m-am decis: o sa-ti fac galerie macar o data pe zi, in fiecare zi!

LISA!!!

ole-ole, vine-vine bebele! 

HAI LISA!!!
acuma, ma gandesc ca la asemenea galerie, tre' sa vina, nu se poate altfel!

fil_lily spune:
Buna fetelor.
Cam slabuta miscarea pe forum azi, probabil din cauza ca este week-end.![]()
Eu, dupa 8 luni de zile, beau o cana de lapte cu putin ness, pt ca nu mai pot de durere de cap.Poate se agita bebelina mai tare si se hotaraste sa iasa![]()
Am fost ieri la doctor, totul pare normal, se bucura ca am contractii dureroase, cica se pregateste organismul pt. nastere.
.Asa o fi! I-am zpus ca nu vreau epidurala, si mi-a zis sa stau fara grija ca sunt o gramada de alte medicamente care se pot da in timpul travaliului, ca nu ma lasa ei sa sufar.Asta da veste buna!
Cand ma gandesc ca mai sunt cateva zile si ajung la 40 sapt. nu-mi vine sa cred! Eu ma gandeam ca pe la 38 de sapt. am bebele in brate, dar se pare ca m-am inselat.
gravidutele si mamicile.
Liliana
39+
Brianna
lisa79 spune:
damiana,
multumesc!
lily...noi
voi fi exact la termen
! a mea face tumbe...nu se streseaza ca ma-sa! am visat azi-noapte ca am nascut o fetita blonda(ca mine) si creata(ca tac'su)
.
39S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
fil_lily spune:
mie acuma mi-e frica ca o sa ajung pe la 42 sapt., nu de alta dar nu vreau sa creasca bebele prea mare si sa fie cazul de cezariana.
Lisa, tu tot elimini la dopul ala, eu , in afara de contractii si burta care a coborat f. tare, nimic.
Am visat si eu zilele trecute ca am nascut o fetita leita tac'su si am visat multi copaci infloriti.Erau asa frumosi
.Pitici de gravida, ce sa-i faci![]()
Liliana
39+
Brianna
damiana spune:
fil_lily, io am "stabilit" cu bb sa vina cand avem 38 de saptamani, ca nu mai pooooooot! 
ma doare deja burta, se propteste bb in ovarul stang si ma doare tare, cu picior cu tot, plus ca nu stiu ce sa ma mai fac cu durerea de calcai! am o durere ascutita in calcaiul stang de abia pot sa calc in picior 

lisa, si eu tot asa vreau sa fie bb, blond ca mine si cu ochii verzi eventual
si cu parul cret ca tac-su!![]()
ne potrivim!
Alina1976 spune:
Fetelor, HELP!!!
Am o problema cu alaptatul. De ceva timp la din ce in ce mai multe mese, dupa ce o pun la piept, trage 5 min si incepe sa urleeee, o pun pe umar, iar la piept si iar urlaaa dupa 3 inghitituri de zici ca o taie cineva!! Din pacate aceste reprize se indesesc in loc sa fie doar seara...ce o avea??? Nu mai pot sa o alaptez linistit decat de 3-4 ori pe zi in rest URLA tare-tare la piept!! Si nu vrea sa pape...pt ca ceva nu ii place...si se agita tare, se inroseste la fatza...se crispeaza...Va rog cine are o idee ce poate sa fie (nu are cum sa fie colici chiar asa des...cred eu) si ce putem face??

S-a nascut minunea SABINA-MARIA
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Alina1976 spune:
VA ROG, unde si cine a pus link-ul ala cu Alaptatul HELP LINE??
S-a nascut minunea SABINA-MARIA
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
crisspy spune:
Alina ia vezi link-ul asta e bun?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129956
Bafta

Crisspy
36+ sapt
Razvan Andrei
AMR 4 SAPTAMANI
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu