Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(123)
Raspunsuri - Pagina 15
crisspoliss spune:
Bebelusi, cam acuma -saptamana 37- se face secretia, asa cum a zis si Cadia, ptr streptococul B...e foarte important, ia suna-ti doctorul si intreaba-l cand te trimite sa-l faci..cu cat mai repede cu atat mai bine. In rest aici in state e singura analiza care se face din secretia aia, nici mie nu mi-a cerut decat sange pana acum.
Lisa, am primit mesajul de la tine, dar imi ia ore pana sa scriu la celular 2 randuri...si eu m-am saturat de asteptat, cred ca vb cu bebe sa vina cam pe marti-miercuri, ca nu vreau luni.
mama e bine, se invarte degeaba prin casa si ma toaca la nervi, dar macar face mancare buna![]()
Crisss
38+
lisa79 spune:
bai numai dopul e de mine! iara am gasit ditamai dop gelatinos la mine pe chilot

39S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi Alinuk sa stii ca te-am adaugat si eu la messul meu sper ca nu te superi Sunt superbe pozele. Aveti asa o familie frumoasa... 37+ Vlad Mihai AMR 3 saptamani ![]() "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
chiar sunt incantata...sa ne cnversam online acolo!
(un ID ceva cu napleon?)
Cu mamicile de ian febr 2007 si acum facem pe Mess conferinte si vorbim cate'n luna si'n stele..
Alinuk,
Teo si minunea mica nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
bebelusi spune:
Da Alinuk PREZENT. Eu sunt napoleon ![]()
![]()
37+
Vlad Mihai
AMR 3 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
crisspy spune:
Cami_antonia, mersi frumos pt sugestie
, dar am luat deja... Oricum felicitari pt achizitie, e super caruciorul.
Urmatorul pe lista ar fi caruselul pt patut si saltelutza de infasat, dar astea sunt mai usor de procurat. Sa vad dupa ce le cumpar si p'astea spre ce imi mai canalizez energia pana vine piticul, ca trebuie musai sa ma tin ocupata.![]()
Aalina vad ca ai acelasi DPN ca si mine. Da' tu ai la semnatura 35+, iar m-am incurcat eu cu socotelile? O sa nasc si habar nu am in cate saptamani sunt...
Mi s-au luat si mie astazi culturi de col, luni am rezultatul, sper sa fie OK. Bebelusi iti recomand sa faci si tu asta, adica chiar cred ca este cam obligatoriu, nu este deloc dureros, daca la asta te gandeai.
Miere si IrinaC si eu am un matz care deocamadata doarme la pitic in patut. Am zis ca sa-l las sa se urce acum cat nu e asta mic ca sa nu-l roada curiozitatea, da' imi e ca se invata asa. Voi cum faceti cu el, l-ati exclus de tot din dormitorul copilului sau numai i-ati restrictionat accesul in preajma lui?
De renuntat la pisic nici nu se pune problema, orice ar zice lumea
, din cauza asta vroiam sa vad voi cum ati procedat. Ma gandesc, parac Dark avea 3 pisici nu? sau ma inseala neuronul...

Cred ca ma bag si eu la culcare ca am avut o zi plina azi si sunt cam obosita. Oricum m-am intins o gramada....
Noapte buna si multi pupici 

P.S. 
Hai LISA 

Crisspy
36+ sapt
Razvan Andrei
AMR 4 SAPTAMANI
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu
anca_ spune:
Buna mamici si burtici,
Intru si eu doar putin sa va spun ca am ajuns acasa azi. Suntem cu totii bine, baby Andrew e un scump si e f cuminte deocamdata..mananca cate juma' de ora (nu am lapte, doar colostru deocamdata), apoi doarme 3-4 ore..sper sa il tina tot asa..Suntem cu totii innebuniti dupa el, Alex vrea sa il tina mereu in brate. ![]()
Nasterea a descurs super bine, am nascut natural, cu epidural, a fost super ok..personalul din spital a fost exceptional..sotul a stat cu mine in spital tot timpul, ceea ce a ajutat f mult..va doresc tuturor sa aveti o experienta la fel de placuta cu nasterea!!
Am pus cateva poze aici: http://picasaweb.google.com/zaharia.anca/BabyAndrew#
Nu am reusit sa citesc nimic din urma, sper sa fi fost doar vesti bune...ma odihnesc putin si apoi am sa incerc sa recuperez cu cititul.
39+
miereamara spune:
Draga Tec, pediatrul copilului a spus ca nu e nici o problema dc pastram pisica. Atata vreme cat pisica este vaccinata si la zi cu carnetul de sanatate, nu este bolnava si nici nu iese afara din casa, nu vad care ar fi problema.
In ceea ce priveste parsivitatea...asta e parerea ta, probabil influentata si de faptul ca nu iti plac pisicile.
Trebuie sa fim mai atenti, intr-adevar, sa aspiram mai des, sa nu o lasam sa intre in contact direct cu copilul sau sa doarma in patutul lui, sa ne spalam pe maini dupa ce o mangaiem si inainte de a atinge copilasul, masuri elementare de igiena...zic eu.
In plus, eu am salvat pisica asta de la eutanasiere, mi-a bucurat viata doi ani de zile si as fi o ipocrita sa o arunc acum, cand a venit copilul, mai ales ca nu a dat nici un semn de agresivitate, doar a fost curioasa.
Crisspy, atata timp cat respecti masurile de igiena de mai sus si pisica nu da semne de agresivitate fata de copil, eu zic ca e ok.
Nu o mai lasa sa doarma in pat si restrictioneaza-i accesul la dormitorul copilului. Noi o lasam sa intre doar ziua, in prezenta noastra, noaptea ii inchidem usa...o sa ne ia ceva vreme pana o sa se obisnuiasca, dar asta este.
Anca, inca o data felicitari!
Bebe este superb, dar ce repede v-au dat drumul acasa!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
DarkBendis spune:
Anca, bine ati venit acasa! Ce frumos e puiutul tau! Sa creasca Andrew mare si voinic, si numai bucurii sa aveti impreuna

Miere, ma bucur ca toate-s bune la voi si ca Aidan pune frumos in greutate 
Da, oameni buni, io-s mamica ce are pe langa bebe mic si sotu' din dotare si doua madame negre si una tarcata (pisici de casa, ele nu ies deloc in curte). Si mai am si o cumnata cu 3 matze si 3 copii - vorba ceea cine se aseamana...Am intrebat in stanga si in dreapta si moasele, si medicii, si health visitor-ul (tipa care ne viziteaza acasa) si atata vreme cat avem grija sa nu lasam pisicile nesupravegheate in prezenta celui mic, si ele sunt sanatoase, vaccinate si deparazitate iar regulile de igiena sunt respectate, totul e ok. Nu e recomandat sa lasati pisicile in pat la bebe, chiar daca mai e pana sa vina "ocupantul"... odata ce au invatat ca e voie acolo, mai greu pot fi dezvatate.
Ale mele cucoane s-au invatat relativ repede cu bebe mic, la inceput au fost curioase, l-au mirosit, Cleo l-a marcat (adica si-a frecat capsorul de piciorul lui) acum doar se uita la el, il supravegheaza de la oaresce distanta cand doarme, si nu sunt deloc tentate sa se bage in cosul lui - Sheebs a avut cateva tentative in primele 2 zile dar doar cand era cosul gol, am descurajat-o si a invatat ca nu are voie acolo. Eu sunt multumita cum au decurs lucrurile la noi, dar ele in general sunt pisici cuminti si linistite iar noi incercam sa le dam cat de multa atentie putem, ca si ele sunt ale noastre...oricum, avem grija sa nu ramana bebe mic nesupravegheat si ... respectam regulile de igiena ![]()

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"