Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(123)
Raspunsuri - Pagina 16
Daiopri spune:
Roxana felicitari!
Anca si Miere bine ati ajuns acasa. Vazut bebei frumosi.
Vrem si noi:)
Lisa scoatem agitatele. Trebuie sa vina si bebelina. La fel si pt oanaq ca si ea parca se pregateste.
Noi suntem bine, nici un semn. Azi am fost si eu sa ma inscriu la spital ca cica trebuia:))
Apoi am mai cascat gura pe afara, dar sunt franta, caci am racit, si in plus m-a tot trezit motanul ca el e speriat. Ca pana la urma sa sfarseasca la mine in pat pe la mijlocul noptii, ca deh, de aia l-am dat pe taica-sau afara sa vina el sa ma inghesuie:))
Nu mai zic ca dusul lui la scoala in fiecare dimineata nu mai apuc sa ma odihnesc. Ce sa fac, nu am noroc si gata.
Acuma astept wk macar sa nu mai sune ceasul, si ma simt mai bine cand e si sotul pe aproape. Tare ma mai bucur cand il vaz acasa:)
Dar nu cred sa nasc asa curand.
Iris tu cum te mai descurci?
Sa aveti un wk frumos, cu copilasi fara colici si nasteri usoare pt cele care vor fi surprinse.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
crisspoliss spune:
Anca, ce prichindel dragut ai, si seamana tare cu tine
Crisss
38+
Editez sa intreb si eu, Daiopri, dar chiar trebuia sa mergi pana la spital sa te inscri? la noi se face totul online, sau poti sa le trimiti scrisorica..nu e nevoie sa iesi la aer deloc
yashy spune:
Roxana, felicitari!!
Bun venit Evei, multa sanatate si foame din 3 in 3 ore
!!

Anca, sa-ti traiasca mandretea de flacau Andrew!! Si Alex, bineinteles! Cu cata grija il tinea in brate!!
Refacere usoara!

Adina
& Luka
& bobita din burtica
36+ 
obraznicatura lu' mami
lisa79 spune:
foarte frumusel Andy! sa iti traiasca!
si multumesc pt incurajari
39S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
miereamara spune:
Aaa..voiam sa va spun( pt fetele din state) ca eu am refuzat vaccinul pt hepatita b deocamdata, am spus ca o sa-l fac mai tarziu, cand o sa intre copilul in comunitate (daycare, etc), dupa 2-3 luni. Atat pediatrul cat si doctorii din spital au spus ca nu e nici o problema.
Voi l-ati facut sau aveti de gand sa-l faceti?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
lisa79 spune:
am inteles ca asta nu e periculos,dar ma voi horata cand ajung in faza aia.
mi-a pierit tot cheful...sincer
,cred ca e si din cauza vremii care e nasoala,asa te indispune
39S+
iuliacris spune:
Roxana, felicitari! Sa ai o bebelina cuminte care sa te lase sa mai intri pe forum...
Anca, felicitari si bun venit acasa! Andrew e o dulceata, sa va umple casa de bucurie. Si Alex e tare frumusel, cred ca va fi un fratior tare bun.
Miere, acasa in sfarsit, alta viata, nu? Cu vaccinurile nu m-am hotarat, trebuie sa ma documentez, parca MMR e ala controversat, nu? Habar n-am care sunt obligatorii si care nu.
Lisa draga, lasa vremea, nu te descuraja chiar acum la final. Orice zi care trece te apropie de momentul mult asteptat, asa ca inca un picutetz de rabdare, dragutza ca vine si Ana. Cand ma gandesc ca eu mai am mai bine de-o luna, cand voi toate nasteti...
POZE
Iulia 35+
Carla Maria
lisa79 spune:
incerc iulia,incerc!
crisspoliss, sa stii ca la fel si cu mama.incerc sa nu ma enervez,dar imi e tare ciudat sa mai am pe cineva in casa,parca nu mai am intimitate deloc.imi e mai usor in timpul zilei ca am cu cien vorbii,dar sa ma scuze...are impresia ca nu s-a schimbat nimic in medicina ca acum 30 de ani. si asa imi pierd rabdarea ...va dati seama ca imi e greu sa ma abtin.pana acum am reusit.
socrii mei nu au mai dat nici un semn de viata,de casa nu au mai zis nimik,sper sa nu se apuce acum...ca si-au gasit nanasul
miere,prietena mea(ti-am zis eu de aia) are o matza din aia fara par mare,cu ochi albastrii,siameza,e pui,nici ea nu poate sa o dea.si-a cumoparat pt pat plasa si matzu' nu se apropie de bb.se uita de departe la el,da niciodata nu a facut nimic rau. cred ca ii e frica
. animalele au instinct aparte la copii mici!
39S+
lisa79 spune:
va pun un link care pe mine m-a impresionat tare:
http://www.youtube.com/watch?v=VyWHznQHs4c
vizionare placuta!
39S+