Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(123)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

mie mi-a coborat dar un pic de tot,cica mai trebuie sa coboare

39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Tec-Tati poti sa cumperi cartea "Mama si copilul" eu cred ca este foarte foarte buna.

Cadia

Alinuk sa stii ca te-am adaugat si eu la messul meu sper ca nu te superi Sunt superbe pozele. Aveti asa o familie frumoasa...

Miere felicitari pentru greutate si pentru Aidan

Oanaq trebuie sa scoatem agitatele si pentru tine, ce avansata esti...

Alina sa stii ca incerc sa nu pap prea multa. Ce fain ca te-ai apucat de activitati de slabit....spor. Nu stiu nimic de Lavini, nu avem numar de telefon de la ea

Aalina bravo

Fetelor eu am fost la plimbarica putin, nu foarte mult ca m-a luat durerea de spate. Acum o sa incerc sa stau putin in pat ca m-a cam intepat inima (muschiul inimii sau ce-o fi el).

Fetelor e asa o problema daca nu mi-am facut in timpul sarcinii nici un examen la secretie?????

37+ Vlad Mihai

AMR 3 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Lisa la tine o sa coboare de tot
Mie la prima sarcina nu mi-a coborat vizibil si am nascut la 39+ natural... Asa ca... nu e o regula.

Bebelusi daca nu ai avut probleme cu secretiile nu e bai. Inainte de nastere insa cred ca iti fac ei.

35+ cu Fabian si Dorian
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

aalina,multumesc pt incurajari!

39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

bebelusi, dar un examen de col uterin ai facut asa este??O sa-ti recomande sa-l faci prin sapt 38

38+cu CLARA MARIA
MARTI 27 IAN. CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Nu am facut nimic de genul asta. Cred ca mi-a zis la un moment dat si nu am facut

37+ Vlad Mihai

AMR 3 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

eu stiu ca este f. imporatanta pentru streptococul B, analiza de cultura de col, asta care se face spre sfarsitul sarcinii (sapt 37-38);sper sa nu gresesc

38+cu CLARA MARIA
MARTI 27 IAN. CEZARIANA

Mergi la inceput

merg la somnic, noapte buna!!!

38+cu CLARA MARIA
MARTI 27 IAN. CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Bebelusi, teste de secretie se face spre sf. inainte de nastere ca sa fie siguri ca e drumul curat E MUSAI sa-ti faca.
Papanicolau trebuie sa-ti faca la inceputul sarcinii (asta daca nu-l aveai recent).
Mda...si eu ma bucur ca am inceput tratamentele de slabit. Intr-o luna voi vedea rezultatele...sper

Porumbita, DE CE cezariana?? Numai daca nu ai de ales! Altfel NU! Sfatul meu....si nu numai.

Crisspy, felicitari pentru carucior! Ai scapat de un stres :-)

Tati Tec, completare ii dai daca nu ai laptic suficient la san. Bebe adoarme pt ca e mica si oboseste sa traga la san. Spune-i Anei sa se mulga la un san si sa-i dea cu biberonul...Alinuk facea asa si zicea ca e bine. Nu-i mai dati CEAI!!! E prea mica! daca chiar are colici, incepeti cu Sab Simplex (15 pic dupa masa).

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tec spune:

Miere din cate stiu eu copilul si pisica nu fac casa buna. Parul de pisica e destul de periculos, ca sa nu mai vorbim de pisica, care nu prea stie multe despre afectiune, decat parsivitate. in trecut imi placeau pisicile, am avut, dar acum nu prea le mai am la inima. cainii putin mai mult ca sunt devotati si asculta, dar pisicile, ioc.
O sora de-a lu nevasta-mea are 2 pisici, si le-a interzis accesul in dormitorul unde doarme copilul care acum are 2 ani, oricum sta la curte, asa ca pisicile pot sa umble pe afara. ce mai intra, in bucatarie si pe holul de la intrare in bucatarie unde au mancare. in rest afara. parerea mea e sa-ti protejezi bb-ul si sanatatea lui decat sa faci compromis cu o pisica. Am auzit si o chestie care nush cat de adevarata e , ca pisica daca e pe langa bb, simte miros de lapte si devine interesata de fatza lui si e posibil si zgarieturi, etc. Asta doar e din auzite, nush cat de adevarata e, dar,.... paza buna trece primejdia rea. Bafta

Mergi la inceput