Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(123)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Si mai e ceva....

Ana e la bunici, Sabina doarme de vreo 3 ore...

and I AM FEELING GREAT!!!!

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Alinuk, eu nu prea beau lapte...acum ca ai intrebat stateam si ma intrebam cand am baut ultima data...doar ce-mi pun in cafeaua fara cofeina pe care o beau dimineata. In schimb bag la greu ceaiuri in mine.

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

bai Alina,tu esti norocoasa...masaje...ce mai! pe mine o sa ma puna cristi sa alerg in jurul blocului sa scap de celulita. doar nu degeaba am jogger

39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysyana spune:

felicitari roxana!!!!
sa-ti traiasca bebelina EVA!!!
sa fie sanatoasa, papacioasa si necolicioasa!!!

36+ Andrei Valentin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Fetelor am ajuns si eu de la medic. Miniplodul are 2,700 si arata de 35 saptamani si 4-5 zile desi azi am implinit 35. E bine cu capul in jos si picioarele in coastele mele. Placenta e ok si nu impiedica nasterea naturala. A ramas peste doua saptamani la 37 sa facem control si pe masa bleahhhh.

35+ cu Fabian si Dorian
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

bravo Aalina!

39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Pana acum ma gandeam sa nasc mai repede da acum va anunt ca m-am razgandit si pana in 20 februarie tiu picioarele stranse. Sper dupa aia sa nu se razgandeasca el
Lisa iti zic eu...bucura-te acum ca vezi ca primele zile is cel putin mai obositoare

Aaa is gravida si am uitat sa va transmit ca micola marti va veni acasa. I-a venit lapticul si sunt bine.

35+ cu Fabian si Dorian
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Am dormit un pic si parca mi-am mai revenit!

Vreau sa felicit si eu fetele minunate pt pruncii lor: Anca, sa-ti traiasca Andrew George si Roxana, sa iti traiasca minunea Eva!

Fetelor care sunt pe baricade, nastere usoara!

Andreea, 12 kg, dar gandeste-te ca 4 kg a fost numai copilul, plus placenta, etc, plus lichid acumulat in tesuturi, aveam picioarele ca de elefant, nu se mai cunostea glezna,...nimic...nu am grezut ca pot ajunge in asa hal, diferenta cand mi s-au desumflat picioarele de pe o zi pe alta a fost de 3 kg, deci am avut aproape 3 kg de lichid....tin minte ca am mers la baie in ziua respectiva non-stop. Oricum mai am de dat jos vreo 14 kg, caci ma fucusem precum purcica inainte de nastere - 95 de kg.

IrinaC, voiam sa te intreb cum a reactionat matzu tau? A mea a fost extreeeem de curioasa, l-a mirosit pe bebe si pana sa imi dau eu seama i-a tras si o limba, insa i-am limitat accesul la dormitor, am avut o noapte alba dp asta de vedere, a zgaria non stop la usa, insa sper eu sa se obisnuiasca. Sa ma vezi ce alaptez cu bebe in brate si matza pe picoare, ca sa nu fie geloasa, voia sa mi se urce si ea in brate si picoarele au fost "compromisul" la care am ajuns.

Veronica, tu cum te mai simti? se apropie, se apropie?
Daiopri? Sper ca e totul bine cu voi!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

crisspy, multzam frumos
Eee..cu coboratul burtii, sa stii ca mie nici acum la aproape 39 sapt nu mi-a coborat
Bine ca ai scapat de problema carucioruluiCare este urmatorul pe lista???

Alina, ce fericire, masaj. Ana la bunii, Sabina doarme...Ce mai, un adevarat festin

38+cu CLARA MARIA
MARTI 27 IAN. CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tec spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976
De ce ii dati si lapte praf? Un bebe de varsta asta poate suge la un san si o ora. A stat o ora la san si apoi ati considerat ca nu s-a saturat? Ceai anticolici eu nu as recomanda inca....e prea mica. De obicei colcii se fac cam de pe la 3 sapt. incolo. Esti sigur ca are colici?? Cum se manifesta?

lapte praf a recomandat doctorul neonatolog, a zis lapte praf completare. de stat la san sta poate si o ora. dar am vazut ca intoarce capul cand in stanga cand in dreapta , cu gura deschisa, parca ar cauta sanul. dupa acea ora. o tinem putin sa scoata aerul, care cateodata il scoate, cateodata nu. si dupa somn, asta daca adoarme. si acum variante:
1. adoarme , si se trezeste peste 2-3 ore , adica s-a saturat cu sanul (nu s-a intamplat niciodata)
2. adoarme un pic (5-10 minute) dupa care se trezeste, o iei in brate si cauta sanul, se da ceai putin 10 -20 ml, si daca mai vrea sa suga lapte praf
3. asta-seara de la 6 ne tot chinuim, san, somn 5 minute, san, culcat 5 minute, lapte praf, culcat iar 5-10 minute, ceai, si acuma culcat iar. sa speram ca adoarme ca e 21 si ceva, de la 7 pana la 9 cam trebuia sa doarma.
as vrea sa ii facem un program, cum avea la spital masa la 06,09,12,15,18,21,24 si eventual 03.
bun. daca n-are colici ii strica ca-i dam inainte de a avea?

daca a mancat indeajuns, de ce nu doarme? o auzim plangand, mergem la ea, ea e incruntata, se foieste, plange, se strange un pic de picioare.

Mergi la inceput