Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (260)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Betty poti sa raspuzi la concurs!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Bernix concursul cu sunetul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

aaah.
ia zi, la ce program o duci pe Alex? ma intereseaza si pe mine.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

http://www.mnar.arts.ro/educatie/educatie.php?id=3

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Adica buna dimineata si poftiti la de la expresor sau ciocolata calda cu Nesquick de la Alex.

M-am trezit cu noaptea in cap, tati se enervase pe usa noastra care nu se mai deschide cu cheia (adica merge numai din interior) si o trantea nervos iar si iar. Bineinteles ca el doarme acum, dar eu nu am mai putut, am stat si am citit pe forum pe la toate tematicile posibile. Acusica se trezesc acopiii si eu sunt franta.

Aaa, Alex e in picioare. Revin.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Luy, ce parere ai de film? Pare interesant, nu am vorbit cu nimeni sa il fi vazut pana acum, toti vorbesc din auzite.

Bernix, ma bucur ca mama ta nu necesita operatie. Oricum iti mai spusesem parerea mea, daca te-ar mai ajuta vreo informatie de la mama sa imi zici.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Luy, ce parere ai de film? Pare interesant, nu am vorbit cu nimeni sa il fi vazut pana acum, toti vorbesc din auzite.

Bernix, ma bucur ca mama ta nu necesita operatie. Oricum iti mai spusesem parerea mea, daca te-ar mai ajuta vreo informatie de la mama sa imi zici.

eu am vazut numai o parte aseara, dar sotul meu a zis ca a stat pana la final si este super impresionant filmul. Parca nu mai am rabdare sa termin de vizionat.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna dimineata!
Roxana, Pinacolada, merci fetelor!
pananash, da cam asa ceva, dar imi face placere sa o ajut. Nu prea le are ea cu gatitul si pentru ca nu are nici un ajutor,decat sa stiu ca mananaca numai prostii prefer sa preiau eu sarcina asta. Intre noi diferenta de varsta este de 5 ani, eu sunt cea mai mare si mereu am fost mai protectoare cu ea.
tomasa, bine ai revenit, , ma bucur sa aud vesti asa de bune despre ai tai, te asteptam mai des si daca se poate cu ceva pozici ca sa ne faci cunostiinta cu comorile tale!
diwana, pentru mine ea este cea mai cea de pe pamant.Uite-o aici
la majorat
si la aniversarea de un an a lui Andrei.
Are un fix cu dietele si nu-si suporta parul, spre disperarea mea il tot intinde cu placa.
luy, cucuiului buclucas. Andrei a avut intr-o perioada, doua cornite si era asa de haios. Acum observ ca a luat o pauza,sper sa nu mi-l deochi.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

bebeka, ce vorbareata ai in familie!!! multi Rebecai, fetita cea desteapta
Marunzika sanatate lui Yanisa ,sa se faca bine ca sa puteti merge la vaccin. multi si fetitei cea iubitoare de baietei
Yaia, am citit si eu intr-o revista despre copii, un articol referitor la faptul ca fetele sunt mai precoce in vorbire cu cateva saptamani decat baieteii.
Mai fetelor, am vazut si eu aseara la jurnal stirea cutremuratoare despre atacul de la cresa. Infiorator, parca s-a intors lumea cu susul in jos, de se intampla numai grozavii. Nici nu vreau sa-mi inchipui ce o fi in sufletul familiilor indoliate si ma rog pentru nevinovatii puisori raniti de un bolnav mintal.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!

Luy,Rox, si eu am vazut filmul, Benjamin Button, si mi-a placut tare mult, merita vazut!

Alte filme interesante care le-am mai vazut in ultimul timp:

Defiance cu Daniel Craig http://www.imdb.com/title/tt1034303/

Revolutionary Road, pentru care Kate Winslet a luat Globul de aur http://www.imdb.com/title/tt0959337/

si un film extraordinar cu Will Smith "Seven pounds" http://www.imdb.com/title/tt0814314/

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

papanash noi trebuie sa facem prevenar-ul luna viitoare. Alexadrei i-a mers bine dupa ce l-a facut.
diwana, ce dulcic este Rares si ce tacticos papa el pufuletii! Andrei al meu uraste scaunul de masa si nici nu vrea sa auda de pufuleti.
Emma,ne bucuram ca Andrei este pe drumul cel bun. Tineti-o tot asa!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput