Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (260)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

In Mozambic exista un fruct de culoare galbena foarte aromatizat si placut la gust cunoscut sub numele de Amarula. Oamenii il folosesc la confectionarea bauturilor alcoolice. Fructele pot fi mancate numai cand sunt f bine coapte. In compozitia lor contin cca 17% alcool, dar cand deja sunt prea coapte si cad singure din copac fermenteaza, iar continutul de alcool este si mai mare. Toate animalele din zona apropiata copacilor plini de amarule sunt ametite de la acoolul continut de fructe. Priviti filmuletul si amuzati-va : http://www.youtube.com/watch?v=Axur5W83znw

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

valentina , ce activa ai fost ! Vrei un papanash cu smantana si dulceata , asa de super energizare?

ceamica, sigur, sigur ca primim, chiar si asa de dimineata. Spre rusinea mea nu am incercat pana acum nici un papanash. Poate la urmatoarea intalneala cu fetele, imi fac curaj sa degust cativa!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Betty, off prin ce ati trecut cu Mario, imi pare tare rau!Multi pupici pentru Mario

Am admirat din urma pozele cu Rares cel chipes de Diwana, filmuletele cu Puppi nazdravana si scumpa foc si pupacioasa, si cu Rebecca vorbareata si dragalasa.

Eu acum sunt singurica, tati e cu Antonia in expeditie prin oras, asa ca am profitat de timpul liber sa gatesc o supa de galusti si o musaca greceasca care mai e inca la cuptor.

Noua dr. Palicari nu ne-a recomandat Prevenarul, a zis ca o sa mai discutam inainte sa o dau pe Antonia la gradinita daca o sa fie cazul. Principalul argument ar fi ca deocamdata nu si-a demonstart utilitatea/eficienta in Ro.

Poze

Mergi la inceput

Yaia, petrecere frumosasa in we si sanatate sotului. Abia asteptam sa-l vedem pe Tudorel pe partie!
Roxana, we linistit, sunt sigura ca povestea cu masina se va incheia intr-un mod onorabil pentru ambele parti. Petrecere frumoasa si vizioanare placuta la muzeu. Sa ne spui cum a reactionat Alexandra!
bernix, sanatate mamicii tale!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Mandarinutza, super tare filmuletul. Saracele animale!
Urmy, cunosc restaurantul, avem unul la 5 minute de noi. Calitatea serviciilor este exceptionala , iar mancarurile.... . Poate vor fetele sa dea o fuga pana aici sa deguste bucatele!
Gata am ajuns la zi cu cititul, vreau sa merg acum pana la cumparaturi sa iau cate ceva si sa incerc o vopsea noua. Ma bate gabdul sa ma fac bruneta, insa nu sunt convinsa 100% ca fac ce trebuie! Vad eu la fata locului!
Incercati sa nu terminati capilolul fata mine!!!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Fetelor, eu ma simt ingrozitor...de 2 zile sunt rau de tot, febra, tuse seaca, dureri de cap de gat, stare generala f proasta, pe scurt, abia stau in picioare. C si-a revenit, dar am cazut eu. NU am mai intrat in contact cu Sara care pana acum e bine, doar cateva episoade de tuse seaca, dar totusi a fost si ea expusa virusului...atat mi-e de groaza pt ea...Astept sa vina dr, nu m-am dus la urgenta de frica sa nu ma interneze...Offf, tare amarata si necajita sunt!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Gabriela, multa sanatate, sa scapi repede de viroza! Imi pare tare rau sa aflu ca esti bolnava. Refacere rapida

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salutare
Gabriela, multa sanatate!
Erina, parca tu spusesei sa o salut pe Celia. Din pacate nu mai stiu nimic de ea, i-am scris si pe mess si nimic de la Anul Nou. Sper ca sunt sanatosi si poate plecati din oras..
Sa va povestim putin de noi..
Alessia este vorbareata, dar in limba ei..nu inteleg mai nimic. In afara de mama, tata(cel mai mult, desi petrece mai putin timp cu ea:), caca, papa, pa!, ham-ham,miau, mac mac, asta, nu prea inteleg in rest. in schimb danseaza si are niste miscari de mori de ras..isi deschide singurica radioul( e un sg.buton deshis/inchis)si incepe sa se miste.Ii plac mult cartile cu poze, in special cele cu animale. Recunoaste cu usurinta ce animal ii spun sa imi arate, atat domestice, cat si salbatice, dar bineinteles dupa ce i-am aratat cine e ce la inceput. A inceput sa si deseneze, desi cam tine creionul stangaci si in special apuca cu mana stanga, desi nu cunoastem pe nimeni in familie sa fie stangaci. De la caiete si carti mai trece si la desenarea sosetelor, ciorapilor de pe ea si parchet:)sper sa nu treaca la pereti.
Am mers cu ea de 2 ori pana acum la teatrul de papusi si i-a placut mult. Prima data la Craciunul Jucariilor, inainte de Craciun si apoi acum 2 sapt la Alba ca Zapada. A doua piesa a fost mai lunga(1h30 min) si se cam plictisise la sfarsit, dar a rezistat si am vazut pe fata ei ca i-a placut si s-a simtit bine.
Cam atat deocamdata. Si ca sa va reamintiti putin de mine aveti aici cateva poze facute de un var al sotului pasionat de fotografie, care ne-a vizitat saptamana trecuta.

Numai bine!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Ianuarie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Gabriela sanatate multa. Si tin pumnii sa nu fie nimic cu Sara.

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Multumesc mult, fete dragi! Ca de obicei, aproape cu o vb buna! Sa dea Domnul sa fie bine cu Sara, ca noi ne va trece cumva...

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput