Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (260)
Raspunsuri - Pagina 17
bernix spune:
Pe scurt, uitati de ce -am mai apucat sa intru.
Acu' 3 sapt mama si-a luat restul de concediu de anul trecut sa vina sa ma mai ajute pe mine, numai ca a facut o frumusete de scriza de sciatica si asta a imobilizat-=o cam juma' de concediu la Alexandria. Cum s-a simtit ceva mai bine a venit la Buc, iar sapt asta am dus-o la un neurolog si am programat-o la o termograma. Din fericire nu-i de operat si speram sa se rezolve cu medicatie.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
bebeka, vazut PM. Raspund maine sau poimaine.
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
luy spune:
Vad ca asta este seara monologurilor, nu prea ne nimerim unele cu celelalte in acelasi timp pe forum.
Pe Maria a reusit tati s-o culce pe la 23.30, bineninteles cu scandal si cu plans dupa mine. Numai ca daca stau eu cu ea, nu vrea sub nici o forma sa adoarma. Asa ca de cateva seri numai tati are succes cu ea. Am profitat de acest moment de respiro pt mine si am mancat ceva, ca mi-era tare foame, azi iar nu am reusit sa mananc mare lucru. IAr acum ma "vitaminizez" cu niste arahide in ciocolata
- uite cura de slabire ce mai urmez si eu !
Nu ma simt in stare pt a urma vreo dieta si a face sport, cu toate ca ar fi cazul. Deocamdata profit ca e frig si hainele mascheaza diversele "excese" ![]()
In fine... nu despre asta voiam sa va scriu. De fapt voiam sa va urez un weekend reusit, sa fiti sanatoase si voi, si copilasii, si sotiorii si sa reusiti sa faceti tot ce v-ati propus !
Eu ma apuc acum sa vad a doua jumatate a unui www.benjaminbutton.com/" target="_blank">film pe care l-am "inceput" aseara ( ma rog, azi noapte ) si care mi-a starnit curiozitatea. Mai ales ca tocmai am aflat de la stiri in seara aceasta ca a fost nominalizat la Oscar la nu stiu cate categorii.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
bernix spune:
Ma duc la somnic, ca zi am bantuit prin magazine si ma resint. Vai de mine cand oi incepe serviciul!
Noapte buna tuturor!
luy spune:
Noapte buna, bernix, sa visezi frumos !
Multa sanatate mamei tale !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
betty, m-am ingrozit cand am citit prin ce ati trecut cu Mario
Saracutul de el
Tinem pumnii sa-i iasa bine analizele si sa nu mai aveti probleme, sa va reveniti si voi si sa va puteti canaliza energia catre proiectul BB2 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Danuta, ma bucur ca episodul de ieri a fost ceva izolat si Miruna nu s-a resimtit azi in nici un fel. Cred ca te-ai speriat foarte tare, e normal...
Bine ca a trecut !
Emma, multa sanatate lui Andrei, ne bucuram ca e pe drumul cel bun ! Daca iti comanzi cartile de la Adevarul, sper ca iti comanzi mai multe deodata, sa nu platesti transport pt fiecare...
prisilica, voi ce mai faceti ? Ce lucruri noi a mai invatat "Pufoasa" ( mi-am adus aminte de pozele acelea cu poncho
) ? Mi-e dor de voi... Poate stabilim odata intalnirea aceea si reusesti si tu sa ajungi. La serviciu cum mai e, aveti de lucru ?
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Rox, imi pare tare rau de intamplarea nefericita cu masina vecinului. E normal ca ti-a stricat ziua, dar bine ca nu e ceva grav, fiarele se indreapta... Si de-aia exista Casco, nu ?
Macar zici si tu ca nu l-ai incheiat degeaba ![]()
Hai, nu mai fii suparata, peste o luna asta o sa fie o amintire neimportanta, uitata demult... 
Distractie placuta maine !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
M-am tot minunat de fiecare data cand am citit de cat de multe lucruri stie sa faca si sa spuna Lisa
E o adevarata domnisoara plina de personalitate...
Stiu ca voi vorbiti cu ea in engleza... Cum veti face s-o invatati si romana, ca banuiesc ca intr-o zi veti vrea sa invete si limba voastra ?
Gata, ma bag la vizionare. Noapte buna !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
urmychance spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy carpatina , sa aveti un weekend linistit ! Nu te stresa cu pozele, nu-i nici o graba ! Erina, voi cand veniti in Bucuresti ? Poate organizam intalnirea cand sunteti si voi aici. Si sa stiti ca de data asta vreau sa mananc papanashi, ati auzit ? Asa ca va rog sa propuneti un loc de intalnire unde sa se serveasca si asa ceva ! ![]() Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) |
http://www.xanadurestaurant.ro/prezentare.htm
i-am si gustat, sunt foarte buni si mariiiiiiiiiii.....