Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (260)
Raspunsuri - Pagina 16
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy P.S.- Tati de Puppi a vazut filmuletul ? Si daca da, si-a scos permis de port-arma ? |
Mah, io zic ca vecinul nu are nici o vina... el doar a fost prins la mijloc... Ati auzit cum o "instiga" Maruntescu pe Puppi la pupat? Io zic ca ea vrea sa o marite pe Puppi cat mai repede, sa poata dormi si ea pe partea stanga
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
papanash spune:
hocus-pocus !
cand zic 3 sa va gasesc iar pe pagina 1.
1,2,3
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
danuta36 spune:
Seara buna!
Cam tarziu raspund si io,dar am fost tot plecati...Miru e ok,n-a mai avut nimic,bine ca a fost ceva trecator.
papanash,diwana,Gabriela 
Mad sa stii ca legume si peste mancase,dar a mai papat asa ceva si n-a avut nimic..eu zic ca laptele baut in pripa apoi zdruncinaturile cu carutul au dus la neplacutul episod.Ce frumusel e Robert dansatorul..
bebeka,diwana felicitari vorbaretilor!
Roxana_G spune:
Buna seara. Nu prea am avut energie de nimic azi, m-am necajit iar cu masina. Multumesc mult de incurajari, din pacate nu e vorba numai de numar.
I-am infundat si grilajul acela de plastic, dar rau, probabil ca m-am urcat peste bara ei cu masina mea cea mare. Sper sa rezolvam cu asigurarile, saptamana viitoare cand vine sotul ei din strainatate. De data asta era mai artagoasa vecina, asa ca ma astept ca sotul ei sa fie si mai si. Nu ca nu ar fi indreptatit.
In fine. Cam asta fu, m-am tuflit de tot, sper sa ma remontez in weekend. Maine merg cu Alex la Muzeul de Arta, au un program pentru copii interesant, o vizita si ceva activitate practica in atelier. Sper sa ii placa. Daca ii place o sa mai mergem si de acum.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Yaia, sa aveti weekend placut, vad ca e plin. Dar includeti si niste odihna. Si sanatate lui tati de delfinas, sper sa nu se imbolnaveasca.
Papanash, eu nu ma astept sa ma imbogatesc de pe urma asigurarii, nici suma asigurata nu e foarte mare. Dar nici sa pierd, asa ca am luat masuri. De rascumparat am fost la un pas, aveam probleme la birou la fostul job cu independenta (Allianz era clientul meu), dar la cat pierdeam am decis sa renunt la client si sa fac schimb de clienti cu colega mea. Clauze medicale am avut si le-am scos, teoretic poti beneficia de ele, practic e mereu cate o chichita.
Maruntzika,
nici nu am cuvinte suficiente sa laud frumoasa iubareata! Cate lucruri face, papa si singurica. Vad ca si la voi telefonul are succes.
Unde ati vazut-o pe Rebeca? 
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Pai vad ca nu ma ajutati sa tin subiectul pe prima pagina, asa ca va doresc noapte buna si linistita! Si un weekend minunat!
Rox , mamica
Sabina spune:
aaah.
ia zi, la ce program o duci pe Alex? ma intereseaza si pe mine.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
bernix spune:
Andreea, ce concurs, mah?
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
papanash, ba va iubesc si va citesc in fiecare seara, numai ca nu mai am timp sa postez. De cand e mama la mine Degetica se culca numai la miezul noptii dupa ce se plimba prin toata casa incaltata cu pantofii mei.![]()
Acu' nu doarme inca.E stimul puternic prezenta bunica-sii.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi