Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (260)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Bernix vezi ca poti raspunde la concurs!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

ce cautati frate pe pagina 2?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries

ce cautati frate pe pagina 2?

Andries

pai asteptam sa raspunda Bernix la concurs

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Marunzika, ramane intre noi, ca lui Ghighi nu-i arat clipul ala cu pupaceli, sa-i nu-i ranesc inima copilului .Ca el n-o pupa decat pe mami, cu zgarcenie si pe tati.
Puppi e nemaipomenita, canta, danseaza, vorbeste foarte bine. Si ea stie deja 3 limbi, ca nu cred ca tati se lasa mai prejos, ii zice si-n italiana cate ceva, nu ? Vad ca si ea are toba

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Papanash, habar nu am cum era cu pierderea din primul an, imi adusesera ei acolo o chestie si era cu minus. Am incercat sa obtin ceva lamuriri, nu mai stiu ce si cum, asa ca am schimbat investitia. Oricum de atunci nu am mai primit nici o situatie. Suma asigurata e tot aia desigur, daca mor , ceea ce sper ca nu. Altfel primesc in functie de valoarea investitiei, nu?

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

da, suma asigurata este garantata in caz de deces, poti schimba oricand beneficiarul-beneficiarii. Tu primesti valoarea contului, cand se termina asigurarea sau in cazul in care vrei sa o rascumperi. In primii ani nu e recomandat, fiindca valoarea de rascumparare e mai mica decat valoarea primelor platite ( intervin comisioane de gestionare si plasament). Dar valoarea contului nu este egal cu valoarea de rascumparare, valoarea contului trebuie sa fie mai mare, intotdeauna. Daca-s plasati prost banii, sigur mergi in pierdere, dar asa cum au mers lucrurile in ultima vreme,doar obligatiunile si titlurile de sta au ramas sigure,bursa-i la pamant si nici prea mari sanse nu-s sa-si revina in viitorul apropiat. eu sper sa dureze putin perioada asta.
a, ce mai poti sa faci, sa atasezi niste clauze medicale, eu am avut interventii chirurgicale si internari, asa am scos bani dupa nastere ( cezariana). dar e musai sa le cumperi cu un an inainte de eveniment, adica nu merge, am ramas gravi acum si-mi bag clauza, sa beneficiez de bani.

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Yaia, ce program misto de weekend aveti !!!Petrecere frumoasa si poate ne bagi niste poze proaspete.

Andries, atat, numai o intrebare si ai disparut ?

Bernix, tu iar nu ne mai iubesti ?

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna seara !

Am vizionat-o pe Puppi impreuna cu Maria, a dansat si ea pe melodia ratei si a repetat "caca" dupa Marunzika . Am tras concluzia ca peste mai putin de-un an vei avea un ajutor de nadejde la curatenie, ce mare placere ii facea Yannisei sa dea cu aspiratorul ! Si ce fericita a fost cand a putut sa plece cu capatul de la furtun - din pacate pt ea mama a fost f.vigilenta si i-a curmat repede bucuria, atasandu-l din nou la aspirator...
E si dansatoare, si cantareata, stie sa cante si la diverse instrumente muzicale... Mmmm, se pregateste sa devina un superstar ? Ca la cum te tine "sub papuc"... are toate calitatile necesare !
Si ce mult a crescut de-asta vara... Hehehe, atunci nu voia nici sa stea in picioare, iar acum n-o mai poti tine pe loc...

Am admirat-o si pe frumoasa Rebeca - e o vorbareata si de-o veselie molipsitoare ! Si din cate inteleg este si foarte independenta... Auzi, sa manance singurica ! Bravo ! Bravo ! Bravo ! Si nu numai atat... se si culca singura... ooooooo

Mi-era dor de ursuletul dansator, asa ca l-am vizionat si pe el Un colztos frumos, ce sa mai zic ! Cred ca va fi mare petrecaret

Aseara am facut cunostinta cu Sebastian cel simpatic si cu mamica lui cocheta - spre marea mea rusine nu te-am recunoscut, nu am putut lega figura ta de nici una din amintirile mele din studentie. Poate daca ne vedem in carne si oase s-o aprinde si la mine vreun beculet

Am mai vazut aseara ca Teodora s-a distrat pe cinste la mall - nu am inteles ce avea in mana, mi s-a parut ca ar fi un ardei gras Oricum, cred ca pe tata il asteapta vremuri grele, daca aveti mallul aproape de casa, acusica o sa fie fata suficient de mare sa aiba preferinte vestimentare si sa vina la tati sa-i ceara sa-i achizitioneze diverse

De Sara cred ca am scris aseara

Sper ca n-am sarit nici un pici la vizionare

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Ah, sa nu uit, m-a terminat Puppi pupacioasa - deja a inceput sa faca repetitii cu delegarea sarcinilor in ingrijirea bebelusului . Ati vazut cum i l-a dat LUI sa-l plimbe

P.S.- Tati de Puppi a vazut filmuletul ? Si daca da, si-a scos permis de port-arma ?

Mergi la inceput

Ia uite ca uitasem sa amintesc de povestasul cu ochi albastri . Si eu tot de dulap am inteles ca vorbea. Si sigur era ceva interesant in dulapul cu pricina, ca avea un debit... mama-mama ! Dar de mic era el vorbaret, am mai vazut si filmuletul in care se conversa cu biberonul... Ce mititel era atunci - acum e ditamai flacaul !

Mergi la inceput

carpatina , sa aveti un weekend linistit ! Nu te stresa cu pozele, nu-i nici o graba !

Erina, voi cand veniti in Bucuresti ? Poate organizam intalnirea cand sunteti si voi aici. Si sa stiti ca de data asta vreau sa mananc papanashi, ati auzit ? Asa ca va rog sa propuneti un loc de intalnire unde sa se serveasca si asa ceva !

Mergi la inceput