Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (260)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash, si eu am asigurare cu investitie, tot la Allianz, dar e trecuta pe obligatiuni dupa primul an, ca deja eram in pierdere.

Diwana, exceptionala conversatia!

Erina, ia sa caut petitia aia.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Rox, cum erai in pierdere dupa primul an ? Nu se poate asta, doar daca ai o suma asigurata in caz de deces f mare ( credit bancar ?).Conturile in euro sau/si actiuni ( progresiv ai avut cumva ?)au inceput sa scada cam din octombrie anul trecut . Cand o sa reincep munca va tin la curent saptamanal, acum n-am acces la informatii.Of, cand ma gandesc ce iures ma asteapta....n-o sa mai am eu timp de forum.

Yaio, eu iau o pauza, ma duc sa mananc si cand ma intorc vreau sa citesc ca te-ai decis ,ok ? Priveste cu mai multa maturitate problema si nu-mi mai blama gandurile imaculate. Sau fa-o in finlandeza macar, sa nu pricep .

Erina, nu cred in petitia aia, pe bune .N-are nici o sansa sa fie bagata in seama, e totul decis cu multa vreme in urma.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

diwana oau ce vorbaret ! Si eu tot ceva cu dulapul ala am inteles!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash, habar nu am cum era cu pierderea din primul an, imi adusesera ei acolo o chestie si era cu minus. Am incercat sa obtin ceva lamuriri, nu mai stiu ce si cum, asa ca am schimbat investitia. Oricum de atunci nu am mai primit nici o situatie. Suma asigurata e tot aia desigur, daca mor , ceea ce sper ca nu. Altfel primesc in functie de valoarea investitiei, nu?

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Rox cred ca nu o sa se supere vecinul pt bara !

betty pupam Mario si speram sa nu mai treceti prin astfel de experiente!

Alinus pe burtik!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Am trimis pe mail-ul comun mai multe filmulete cu Puppi printre care si cel cu pupicii dati de dimineata vecinului.

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Diwana, bafta la studiu! Si pupam pe Rares cel frumos si destept! Cand suntem bine si aveti si voi timp, propun sa le facem cunostinta prichindeilor! Ca prea e frumos afara!Orisicum haioasa conversatia lui!Pe mine m-a cucerit!

Dana, sper ca e bine Miru!

Carpatina, si mie mi s-a ridicat parul de groaza…auzi,…la o cresa…in ce fel de lume traim…

Tomasa, tare dor mi-era de tine, sa stii! Ma bucur ca sunteti bine si abia astept sa vad comorile in poze! La concedii cu mare si soare visez si eu!

Va pup! Astept si eu zile mai bune!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Mai fetelor imi dati emotii. Eu convinsa ca vorbeste codat, v-am impartasit conversatia, dar vad ca Papanash si Marunzika dau semne ca inteleg ceva. Cine stie ce v-o mai fi zis el acolo? Am un spion in casa "S. Rares S."

Ma duc acum s-o vad pe Puppi

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Betty , ma bucur ca barbatzelul Mario e bine si sa ai vesti f bune si de la analize.

Roxana , de ar avea si soferii pe care-i intalnesc eu macar un pic din constiinta si bunul tau simtz !

Alinush , Ramonaiani felicitari pentru burtici

papanash nes cu pepsi ? ooo inimi bune aveti ! eu deja intram in fibrilatii de la prima gurita
iau o gura de cafea daca a mai ramas

Bebeka , ai o adevarata domnisoara independenta ! Noi suntem tare in urma , Sebastian nu spune decat alo si duce telefonul la ureche , in rest vorbeste pe limba lui ,insa intelege tot ce-l intreb.

tomasa , si eu vreu sa vad poze !

valentina , ce activa ai fost ! Vrei un papanash cu smantana si dulceata , asa de super energizare?

Am facut papanasi , am ptr toate mamicile , sunt cu ploconul de inceput! :))

Diwana pupam cucuiul gimnastului

Puppi

Erina , eu inca nu stiu ce sa fac cu prevenarul . nepotica mea l-a facut la 2 ani o singura doza , eu i-as face dar mi-e groaza de cat de sensibilizat o sa fie organismul lui dupa aceea. Mai am destule nelamuriri legate de vaccinul acesta.

Doamne, ce vesti !

Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Va urez un weekend placut!
Sper sa avem si noi la fel(tati nostru e in prag de raceala, dar vrem sa-l scoatem si sa mergem maine la piscina si la schi, iar duminica in Helsinki, sa vedem parada cu Dragon dancers de Anul Nou chinezesc!)!
Plec dupa pitic si apoi acasa, la doftoricit sotu'!
Va pup (decis si decisa aspura limbilor vorbite!!!)!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput