Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

La mine linia neagra e cam maro Cred ca se va mai innegri in timp.

Eu nu stiam faza cu mana la fund, o stiam cu mana pe burta si sa iti amintesti ca esti insarcinata si sa spui "bebe ca mine" sau asa ceva. Cred ca daca plecam urechea la toate superstitiile, o luam razna

La mine linia neagra a aparut de vreo 2 saptamani, dar e abia trasata, nu se prea vede... nu cum am vazut eu... niste dungi. Dar timp mai e destul sa se accentueze.

Eu nu sunt superstitioasa, mi-ar purta ghinion!

A-propos de kestia cu astia urati-diformi-cu diverse handicapuri, asa cum nu ne-am dori sa fie bebe, mama spunea ca a fost invatata, cand era gravida sa spuna: "El sa fie asa, copilul meu sa nu fie asa".

Denisa-Madalina 27+ cu Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Buna dimineata!
Si eu sunt matinala, s-a trezit sotul pe la 6.45 si nu mai pot sa dorm, asa patesc zilnic...ma foiesc in pat dar degeaba.
Am papat banana cu iaurt si ma pun in pat la TV.

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna tuturor,
despre frichi-frichi is lipsita eu de interes,comparativ cu sarcina cu Bodo cand era"la datorie" de n ori +1si eu prezenta si cu mult chef.Acum daca odata pe luna a fost pana acum de acum in colo....nu mai vazcand si cum pana dupa perioada de lehuzie

Ieri am fost la control BB s-a rasucit nu mai e cu capul in jos ci-i transversal...dar mai e timp sa revina.E f bine dezvoltat(acestea sunt cuvintele dr)si avea dupa dimensiuni 28 de saptamani si 6 zile iar DNP 10.04.2009.

In rest e plin de viata si eu am luat mai multe kg luna aceasta 3kg.Am deja adunate 10kg+

si numai bine

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

'Neata fetelor.
Dau o felie de tort mai tarziu, ca acum ma apuc sa le fac (unul cu crema de lamaie si unul cu crema de ciocolata) .
Si poate scrieti mai putin ca de la 8.30 tot citesc (bine ca ma mai intrerup si telefoanele).

ada 30+ Maria - Sophia si ana-gabriela 3ani + 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Buna dimineata fetelor!

E buna de mult dar, dupa ce am luat micul dejun, am mai lenevit putin.
Va invit la o "cafeaua buna, buna ca sa raportez:

• linia neagra, nu e neagra dar...e!! chiar daca abia se zareste si se intinde numai pina la ombilic;
  • celulita am de dat, chiar si en gros la cine nu a primit inca
  • de kg ce sa mai vorbesc??? Sint de-a dreptul...infloritoare si mereu...crescanda!

Insomnii, acid, dureri de bazin si de coloana...le am pe toate!

Dar nu disper. Inca! Toate or trece dar, de nu-mi re-intru in forme rapid "DUPA"....

Gina 29+

Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

da muuuult ati mai scris!!!

eu nu am nici o linie pe burtica, areolele poate sint ceva mai extinse da...nu-s sigura, sinii nu mai sint mari cum erau la inceputul sarcinii, buricul s-a...largit dar e tot scobit...vergeturi nu raportam, doar f multe vene vizibile pe burta si sini, si o tona de celulita pe fund si coapse.

despre restul discutiei...nu raspund la provocari. noi nici ce se lauda leeloo nu mai putem face satisfacator de muuult timp, ca desi nu am vomat niciodata de la sarcina si nu am avut niciodata probleme cu aceasta "activitate", de ceva timp mi se face greata instantaneu cind e vorba de asa ceva. nu stiu de ce, dar e super neplacut, si ma complexeaza pt ca...stiu cit ii place sotului. oricum, daca pina la nasterea lui bebe oricum nu stim cit mai dureaza...ne calculam AMR-ul pina la....o viata fericita impreuna

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grace30 spune:

Ayla iti doresc sa fie bine si sa mai stai cu bblinele in burta cat va fi nevoie

http://bd.lilypie.com/Qph4p2.png
mami de Petru Alexandru (16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui ADA1974

'Neata fetelor.
Dau o felie de tort mai tarziu, ca acum ma apuc sa le fac (unul cu crema de lamaie si unul cu crema de ciocolata) .
Si poate scrieti mai putin ca de la 8.30 tot citesc (bine ca ma mai intrerup si telefoanele).

ada 30+ Maria - Sophia si ana-gabriela 3ani + 11 luni

ADA La multi ani!!! multa sanatate,sarcina usoara si bb sanatos.

Asteptam tortul

27+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

LA MULTI ANI!!!!
Nastere la termen, bebe sanatos si sa ai o zi minunata!

Gina 29+

Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Ada, La multi ani! Sanatate multa tie si familiei tale, o sarcina usoara in continuare si o nastere si mai usoara si la termen! Petrecere frumoasa!

mihaela

31+
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!
primul zambet...pentru mama

Mergi la inceput