Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ilinca, la fel si eu cu celulita, nu stiu ce-o sa ma fac cu ea. As da-o gratis, dar n-o vrea nimeni (asta e ca semnatura unei fete de pe forum: o dau pe soacra-mea la schimb, nu vreau nimic, o dau gratis, dar chiar si-asa, nu o vrea nimeni - redare din memorie). Ca si la tine, zonele cu probleme sunt picioarele, de la genunchi in sus si pe fund . Si kilogramele asta care s-au tot depus ma dispera, pana acum raportez un nefericit nr 13 , chiar am concluzionat in timp ce ma analizam in oglinda in seara asta, ca arat ca o sticla, rotunda din orice unghi m-ai privi. De vergeturi am scapat, cel putin pana acum, si m-am dat doar din cand in cand cu ulei de masline, crema de corp sau Johnson's Baby Oil, dupa cum am avut chef.Edit: Legat de frichi-frichi (suna amuzant), voi nu aveti probleme de initiativa? Eu chef am, insa cu el vine si lipsa de initiativa, am castigat kilograme, si mi-am pierdut increderea de femme fatale odata cu ele...ma simt din ce in ce mai mult mamica si tot mai putin sexy / atragatoare, ziceti cum vreti...Sunt singura cu astfel de probleme???Ana-Maria 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

nu cred ca esti singura.... cand ma vad asa rotunjoara si gata de explozie, plus cu niste falcutze tare dragutze.....ma intreb cum de-i mai vine sa ma giugiuleasca si sa ma sarute de n ori pe zi, ca mie.... nu mi-ar veni

Maria 34+ Casandra-Maria

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Daca tot suntem la subiectul frichi-frichi, io cred ca o singura luna in toata sarcina as fi avut chef,da' lu' tati nu-i place frichi frichi in 3. Asa ca astept ca dupa sa ma mai dezvirgineze o data, vorba lu' leeloo. Acum si sa vrea, avem interdictie

Monica Elefantica 33+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

fetelor...se vede clar k ne afecteaza grav criza asta sexonomica...am stat si eu putin intinsa in pat ca baietul avu ora de gimnastica,si voi tot cu gandul la prostioare ati ramas...

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Nikoleta mie mi s-a tras DPN in februarie (26 feb), asa ca nu mai suntem asa apropiate. Eu probabil o sa nasc la CFR2 si din cauza cordonului probabil ajung la cutzit.

Hai ca vad ca-s singura p-aci. usor!

Monica Elefantica 33+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Mai gagici, dar ce s-a animat atmosfera pe acilea, acum ca veni tineretul din urma :) Salutam burticile jucause :)
Si la noi e pe baza de frichi-frichi din greu, in toate directiile.
Mami are si abonament la filme cu prostii dupa ce culcam copilu, ca nu cumva s-o ia imaginatia pe cai gresite, spre exemplu la citit sau alte pacate capitale.
Putem sa zicem ca avem si recomandarea medicului? Ca cica daca nu-s probleme cu contractii dese, multe, dureroase etc., cica orgazmu produce niste kestii bune care pregatesc nasterea. Si daca n-o fi asa, prea rau tot nu ne pare.
Acu tati are noroc, ca mai am o luna de serviciu, ca daca eram si odihnita, nu stiu zau...

O pupam tare pe Ayla si-i dorim ca bebelutele sa stea cat mai mult la mami in burtica si ea sa fie linistita si increzatoare. Si sa stea pe messenger si sa vorbeasca despre sex pana la termen, cu bebitele la caldurica in burti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

ca vorbeati de linia negra si mi-am adus aminte cand mi-a aparut mie,cred k pe la 28 de sapt...observa al meu si curios ma intreaba ce e cu ea...eu,care nu stiu de ce ma asteptam ca el sa stie de ea,ii spun "ei na,parca tu nu stii de ce a aparut...",iar el se lumineaza de-odata la chip si foarte fericit k "stie" ,imi spune"daca Domne fereste e nevoie de cezariana,sa tinas aia (n.r.doctorii) linia drept"am lesinat de ras cand am auzit ce i-a trecut prin cap...

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

32+Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

noapte buna burtici...ma bag si eu la k nu mai pooot...totusi cred k ma uit l

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Buna dimineata burtici! Sa aveti o zi frumoasa si... gata cu discutiile despre "prostioare" ca unii sunt la "post" de la inceputul sarcinii! Fie-va mila

Maya 32+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Si daca tot vorbiti de vergeturi si kg in plus, eu deocamdata am scapat de vergeturi dar kg in plus am deja 10 . Din care in ultima luna am pus 4. Asta datorita sarbatorilor si prezentei familiei de sarbatori care nu stiau cum si cu ce sa ma mai indoape. Trebuie sa ma opresc, asa nu se mai poate! Adevarul e ca de atunci a crescut si bebe spectaculos dar totusi...

Maya 32+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput