Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Hai, fie, recunosc , desi eu ma gandeam ca voi ati interpretat oarecum altfel, nu mai scriu in ce mod (na, ca am mai gasit si eu o varianta) ca poate se supara Leeloo, ca prea ii expunem pe toate partile partea asta a vietii ei Ana-Maria 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

alina.n super tari desenele...si adaptate la criza...
leeloo...dar schimb nu faceti???adik sa mai aibe si el ocupatie...ca al meu cam o data la saptamana sta cu limba umflata...pai ce...numai el are nevoi????macar daca redevin donsoara,sa fiu una fericita

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Leeloo io care-s mai toanta credeam ca il duci la femei

Monica Elefantica 33+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

multam pt informatiile legate de Filantropia...si fetelor...hai gata cu subiectul k si

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

leeloo - bine ca ai zis de csi ca uitasem.
noapte buna gagici

31+
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Nikoleta, macar cu discutatul sa ne alegem, ca de practica niciuna nu avem parte pe saturate, se pare Pe mine una, ma distreaza copios subiectul, dar vad ca nu e Ilinca, sa fi vazut atunci ce iesea!Ana-Maria 26+

Mergi la inceput

adevarat k e distractiv...dar recuperam noi dupa...pintre biberoane si pampersi mai reusim si noi sa ne bucuram de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Super tare. Pai initial si eu m-am gandit ca aris si eseea, dar m-a indus in eroare emoticonul!! De ce nu au emoticoane pentru toate "treburile", sa nu ne mai caznim noi cu interpretarile?. Vad ca in seara asta e cu patratzel roshu "emisiunea" asta:)). Eu ma bucur ca nea doftoru' nu ne-a interzis nimic din astea carnale si daca ar fi dupa mine, as tine-o tot asa pana nasc, dar acum am citit ca cica din 7 luni se recomanda prudentza...o sa citesc mai atent de ce anume, cand intru in 7 luni! Si sa nu mai vorbim de funie in casa spanzuratului, ca sunt tufete care au avut interdictie de la inceput, nu se cuvine sa le maniem.
Eu m-am uitat la "Neveste disperate" si vad ca inca nu prea mi-e somn, tot imi mai vine sa bantui pe-aici. Sa va raportez si eu necazurile mele: vergeturi nu mi s-au facut, am cateva mai vechi pe tzitzi din vremea liceului, cand o saptamana nu mancam nimic, doua saptamani balotam nonstop si tot asa...Atunci mi-au iesit si pe coapse si pe piept, dar s-au atenuat pana spre disparitie prin electrostimulare (sa zic drept, de pe coapse au disparut, pe sani au ramas dar mult estompate).Acum nu mi-au aparut (inca!!), o fi de la uleiul de masline, nu stiu. Cert e ca sunt tapetata cu celulita si anume in zona care mie mi se parea cea mai dificila la o femeie: de sub fese pana in spatele genunchilor. Aia e pentru mine zona de cosmar, si in vremurile bune mi-e dificil sa o pastrez "respectabila", cu efort fizic la sala si electrostimulare; dar acum e nasoala treaba!
PS: tin pumnii pentru fetitzele Aylei!! Abia astept sa vad poze cu ele! (la timpul potrivit, normal)
27
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

aoleu tufete! de ce vorbiti la ore de astea.... mare noroc pe voi ca macar aveti chef. eu sa nu o vad nici in poza. si nu pot sa imi explic de ce, ca inainte de "cele 2 liniute".... oioiioiiii, si inca cum

Maria 34+ Casandra-Maria

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Legat de frichi frichi, eu de cand sunt gravida nu pot si pace, (lasand la o parte ca am avut placenta jos inserata pana la 27 sapt), aveam voie "incet si trist" - asa se exprima medicul. Eu raman uimita de cat de active sunteti. Ma ia si frica, eu era usor obsedata inainte(sotul imi zice: "am trait sa vad si pe asta..sa zici tu NU ").....dar acum ca sa ma exprim nu am nicio treaba, ba sunt chiar agresiva daca pui mana pe mine.
Am avut noi vreo 3 tentative...dar neplacute, am transpirat, gandul imi era sa nu sangerez, oricum neplacut pentru amandoi.
Ma gandesc daca nu-mi mai revin la normal.
31+

fbruma

Mergi la inceput