Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

fetele am incarcat ceva dragut pe album

http://community.webshots.com/album/569751191glmNWJ

Foarte, foarte dragute!

mihaela

31+
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!
primul zambet...pentru mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

leeloo - nu e cazul sa roshim draga....
cum crezi ca a rezistat sotzul meu astea 7 luni?noi am avut embargoo de cand ne-am bucurat prima data de testul pozitiv. cand situatia o cere trebuie sa fim inventivi

multi pupici lui Ayla

31+
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Hai ca pana la urma n-am nimerit-o niciuna cu interpretarea mesajului lui Leeloo , dar macar am incercat Ana-Maria 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

vai..sa nu se inteleaga ca iubitul meu are 6 ani..nu nu..are 22..si e super barbat..la pat..dar nu numai!!!...de 6 ani suntem impreuna..si el a fost primul..poate sa fiu mai clara?..sper sa nu deranjez vreuna din fete cu alte dorinte si credinte...sa zicem k eu nu vorbesc prea mult in timp ce iubitul este in extaz...am fost explicita?..

ayla va multumeste din suflet pt urari si pt gandurile bune!

Cristina cu bebe mic 31+

nasterea in apa

Mergi la inceput

leeloo - mai clar nu se putea. acum a inteles toata lumea sa speram

31+
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

fetelor care isi fac probleme pt bbii lor...si pt cea care are 2 fetite cu probleme"ayla",maya...si pt tine...stiti ca eu mai am o sora mai mica cu 10 luni decat mine?e foarte frumoasa si foarte desteapta...ce vreau sa va spun este ca s-a nascut la 7 luni,nu stiu exact in saptamani,in primavara lui '89,si a avut 950 gr la nastere...nu stiu daca pe atunci existau asa multe aparaturi ca acum ,dar traieste si e sanatoasa...ce e drept...a fost o invingatoare...povestea ei aici pt cine vrea detalii
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131361
eu cred k trebuie sa fim increzatoare si sa nu ne pierdem speranta...

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Hai ca pana la urma n-am nimerit-o niciuna cu interpretarea mesajului lui Leeloo , dar macar am incercat

Ana-Maria

26+

hei , hei!! de ce nu recunosti meritele altora? Ca eu si Aris am nimerit bine cu interpretarea!!

Mami de fetita si de baietel 31+

Mergi la inceput

alina.n -foarte tari desenele!

31+
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

multumesc pt intelegere Aris

..cred ca ma duc la culcare ca este tarziu..mai pap un biscuite sau o cereala cu lapte si mai desenz un pic..apoi culcarea..toata operatiunea..inaca o ora..si asa ma uit la filmul de pe pro tv...CSI NY...k na..ne place treburile politiste..!

va pup..poate mai revin..depinde de timp si daca am liber la comp

daca nu..maine schimbam semnaturica..intram in 8 luni

Cristina cu bebe mic 31+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Nikoleta, prietena mea a nascut de in mai anul trecut la Filantropia, a nascut normal, natural cu epidurala si a dat 8 mil. Tot ea spunea ca cezariana era 10 mil (bine plus ca la fiecare consultatie a dat cam 800 de mii la medic). Cam 100 de mii la asistentele care te ajuta la nastere si dupa. Vorbesc de lei vechi.
Fetelor legat de superstitii, pe asta cu lantisorul nu o stiam, eu l-am dat jos pt ca imi crea disconfort (chiar imi parea rau ca e de la mama si este cu un pandantiv cu Fecioara Maria). Asta cu vazutul oamneilor ciudati sau lucrurilor ciudate, sa spui in gand "pthiu, pthiu sa fie la el", am auzit-o si de la mama, socra, mamaie, verisore...asa ca o practic.
Mama mi-a zis ca, pana sa ma nasca pe mine, a auzit un magarus care ragea......si dupa ce m-a nascut, eu plangeam ca un magarus. asa plang si acum, zgomotos.
Asta ca sa ne distram.
31+

fbruma

Mergi la inceput