Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

La multi ani, ADA!! imi cer scuze pt dimineata, am postat amindoua odata cred.

Imi place, fetelor, noaptea nu aveti somn, si acuma....somati

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Am schimbat si noi semnaturica

Pai da pisigri daca aseara au fost la filme cu patratel rosu, ca-mi facura si mie pofta la un mom dat...si noi avem interzis de la inceputuri ,ce sa facem.

28+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

LA MULTI ANI ADA!!!

Sa ai nastere usoara si bebe sanatos!

Fetelor, fetelor, fetelor, ma faceti sa nu ma mai simt chiar asa o mama denaturata cand vorbiti despre friki-friki... Vad ca pustoaicele astea de 20, 21... n-au treaba! Chiar daca mai putin pustoaica la 25 ani, ma bag in grupul de "intretinere corporala".

Cat despre linii negre si de-astea... am si eu! Alunite nu, vergeturi (inca) nu!

28+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

buna ziua fetelor!
o gurita de cafea are cineva? ca tare mi-e pofta.

eu sunt la servici si tare n-am chef de nic

vreau sa le urez fetelor nou venit sarcini usoare si la termen cu bb-i sanatosi si frumosi.

pt Ayla si bebelusele ei frumoase , sanatate multa si sa stie ca ne gandim la ea.

referitor la vergeturi....eu nu am facut inca, aveam cateva (finute)pe un sold insa cica se fac mai multe dupa nastere
deci sa nu ma bucur inainte.
eu ma dau cu o lotiune, am uitat cum se cheama, si cu ulei de masline , amestecat cu ulei din migdale si ulei din samburi de struguri. intra f bine in piele.

mie una mi-e frica sa nu-mi plesneasca burta

cat despre "prestarile nocturne", nu mai stiu ce-s alea din sapt 16 parca. nu vrea si pace, sa nu pateasca fii-sa ceva.
o sa iasa fata pofticioasa, asta e, treaba lui

nikoleta, eu o sa nasc la filantropia. tu cu cine vei avea "onoarea"?

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

poza cu bb la fix 31 sapt

mitzica31+ sau

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ADA 1974, sa fii sanatoasa, sa ai o fetitza sanatoasa si frumosa si nastere usoara si la termen!

LA MULTI ANI! cu intarziere si pt Miruna si Rodica! multa sanatate bb-i sanatosi si la termen si toate cele bune.

mitzica31+ sau

Mergi la inceput

fetiliiiiiii, dar unde sunteti? nu-i nimeni aici?

vroiam sa va intreb daca voi mai luati ceva vitamine sau calciu.
eu din luna 5 nu mai iau nimic. luam utrogestan, elevit si tardiferon fol. nu mi-a zis nic de calciu, incerc sa-l iau din lactate.

imi aduce cineva lapte de fulguta de la tara, care e tare bun si iaurtele si cascaval. atat.
o fi suficient?
sper sa ajung si eu sapt viitoare la med de fam sa-mi dea analizele de trim 3.

mitzica31+ sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

ADA La multi ani! bebe sanatos si nastere usoara!
Fetelor la mine linia neagra exista, dar nu e neagra , e roz-maronie (am pielea alba), alunite am multe aparute noi, mai ales pe sani, mi-a aparut si alunite maronii ca niste ciucurasi. Vergeturi am in dreptul buricului ca niste paranteze care-l incadreaza cam asa: ((( . ))). Celulita ca celulita, dar am depus pungi, gogosele la maini la subsori si la picioare sus, astea-s nenorocite, ca ies greu si la masaj si la vacum.
Asta este....ne revenim sa speram.

31+

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza fetele
(eu acum o ora am facut ochi e clar ca sunt ca o baterie duracell pusa la incarcat)

ADA - la multi ani

fetelor de ce plangeti ca aveti linia neagra pe burta? eu sunt tare mandra de eamai ales ca asta chiar dispare dupa nashtere...spre deosebire de minunatele vergeturi

31+
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Mihaela eu calciu iau ce este in Materna(are 131mg) dar completez cu multe lactate din cele mai felurite: branza sarata/ sau desarata,urda,branza proaspata,iaurt,sana,lapte...oua

Chiar ma gandeam ca si Fe ne trebuie acum si tre' sa ma informez din ce alimente sa ia ,ca nu vreau pastile.

Arisneata ,da cum poti sa dormi ca eu nu reusesc sa depasesc ora 8!!, pe bune de nu ma intorc pe o parte si alta de zici ca sunt la protap

28+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

fetiliiiiiii, dar unde sunteti? nu-i nimeni aici?

vroiam sa va intreb daca voi mai luati ceva vitamine sau calciu.
eu din luna 5 nu mai iau nimic. luam utrogestan, elevit si tardiferon fol. nu mi-a zis nic de calciu, incerc sa-l iau din lactate.

imi aduce cineva lapte de fulguta de la tara, care e tare bun si iaurtele si cascaval. atat.
o fi suficient?
sper sa ajung si eu sapt viitoare la med de fam sa-mi dea analizele de trim 3.

mitzica31+ sau

Mihaela burtica frumoasa!, cred ca incepem sa avem fetze de mamici .
Eu iau de toate: la inceputul sarcinii luam doar utrogestan si acid folic.
Acum mi-a dat pe langa cele mentionate: Magne B6, elevit(pana la nastere), Calciu C Vita (10 zile).

Branzica de la tara mananc si eu (nu o suport pe asta din magazine, e prea sarata sau prea tare sau parca e cauciuc, nu-mi place ce sa mai). In schimb lapte dulce si iaurt, cumpar.
Sunt bune lactatele de la tara, ai grija ca au muuult colesterol si fiind foarte naturale (contin un hormon destul de fortos ...cat sa dezvolte si sa ingrase un vitel).
A si daca papi lapte batut - natural, fierbe totusi laptele inainte si apoi il pui la acrit.
Bunic, mama, mancau lapte de la tara...nu-l prepara si nu-l pasteuriza nimeni si noi copii la fel .

fbruma

Mergi la inceput