Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (54)
Raspunsuri - Pagina 11
mihaelacg spune:
florinela, si la mine in zona buricului e mai ciudata pielea, mi-a zis sotul, ca eu nu mai vad nic.
aris, pai asa da program.....altii behaie de munca la ora asta....uite ca mine de ex.![]()
am un chef nebun azi......
abia astept ora 14, sa rup usa la birou![]()
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poza cu bb la fix 31 sapt
mitzica
31+
sau 
mihaelacg spune:
vad ca voi mai luati diverse vitamine.
oare la mine o fi ok ca nu mai iau? o sa-l intreb pe dr. mie de ce nu-mi mai da.
kg in plus am 7 pana acum, 61 total. dar daca mananc, am 62![]()
cat despre somn.....nu stiu cum dormiti voi, dar mie-mi vine sa dorm din picioare, sa-i zic sotului sa ma "priponeasca" de pat![]()
am facut si noi modificari in dormitor, am facut loc pt patutul lui bb, si nu mai vine nimic la locul lui cum era inainte.....
asta e.....daca sunt doar 2 camere....pana ne facem casuta mult visata, ne ingramadim in 2 camere.
mitzica
31+
sau 
florinela79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelacg florinela, si la mine in zona buricului e mai ciudata pielea, mi-a zis sotul, ca eu nu mai vad nic. aris, pai asa da program.....altii behaie de munca la ora asta....uite ca mine de ex. am un chef nebun azi...... abia astept ora 14, sa rup usa la birou http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl poza cu bb la fix 31 sapt mitzica 31+ sau ![]() |
Mihaela (ti-am raspuns pe pagina anterioara legat de vitamine si laptic), bravo ca rezisti cu serviciul, cu trezitul dimineata, cu transportul, piciorusele nu se umfla? Dar este bine sa fii activa, trece timpul.
Eu ma confrunt cu transpiratia, daca dau cu mopul pe hol transpir ca dupa 30 min la banda. Noaptea nu mai zic, mi se uda perna parul...si iah, iah miroase...fac dus si dimineata si seara.
fbruma
aris26 spune:
alina.n - eh, am noroc cu nishte super jaluzele la dormitor, daca le trag este bezna-bezna in camera, telefonul il pun pe silent, asa ca de cate ori deschid ochii ma gandesc: mai ai maxim doua luni de rasfatz asa ca culca-te la loc! si merge![]()
mihaela - nici eu nu iau nimic. pana la 14 sapt am luat acid folic, magne b6 si utrogestan dar dupa nu am mai luat nimic, doar o pastila de omega3/zi. analizele au ieshit super bine. e adevarat ca manac, cum ziceau si fetele, ca un bebelush. am grija sa mananc carne, legume(brocoli in special),fructe, lactate, cate un ou pe zi, cereale integrale.
tu te mai duci mult la munca? nu bagi si tu un concediu?
31+
poze
AMR 9 saptamani 
mihaelacg spune:
florinela, ce sa zic, prefer sa mai vin la munca pt ca eu vin doar 6 ore pe zi( am programul redus din cauza sarcinii cu risc) si inca ma simt bine.
ca obosesc uneori si cat vorbesc e partea a doua, dar in general sunt bine.
inca nu am pb cu picioarele sau mainile umflate.
la curatenia in casa ma ajuta f mult sotul. de cand am ramas gravi, nu am mai aspirat sau spalat pe jos niciodata.
eu doar mancare sunt bucatar sef, iar el ajutor (spala vasele)
si aranjat prin casa.
la munca vreau sa vin si toata luna februarie. sper sa pot, ca iau mai putini bani daca intru in prenatal decat daca vin la munca , e dif de vreo 3 mil.
si cum vom avea cheltuieli destul de mari......ma scrific ![]()
mitzica
31+
sau 
florinela79 spune:
Lasa sa vezi ce frumos e la mine in garsoniera 
.
Al meu o tine sus si tare cand ne mutam, ne mutam direct la casa...nu vrea sa luam apartament nici ars. Pana acum a fost perfect pentru noi doi, care ajungeam acasa doar cat sa facem un dus, papam ceva, somn si a doua zi o luam de la capat. Iar in Weekend, nu ne prideai peacasa.
Acum....nu stiu unde sa le mai pun, daca ma gandesc ca o sapt va trebui sa ramana mama la mine, doarme pe hol
, ii cumpar un fotoliu extensibil.
fbruma
mihaelacg spune:
aris, cu brocoli nu prea ma impac eu, insa as manca un spanac
cu oua si pui la cuptor
e o budinca.
si eu incerc sa mananc sanatos, insa tare mi-e greu, ca eu am in mine si samanta
de ardeleanca si is disperata dupa mancarea gatita. multa si gustoasa, cu de toate
de o ora eu ma gandesc cate feluri si ce feluri de mancare sa fac pt wek.
mitzica
31+
sau 
Pisik06 spune:
Buna fetele,
Am schimbat si noi semnatura
Ada, LA MULTI ANI! Sa ai parte de un bebic sanatos!
Mihaela, in mod normal in prenatal ar trebui sa iei bani mai mult, doar in CIC se ia putin mai putin, ca se ia 85% din veniturile nete, dar in pre si post natal se ia din brut si sunt mai multi bani.
Pupici pe burtici
32+
Ana Bianca
aris26 spune:
aaaa in sfarshit se plange cineva de transpiratiile astea
de nu stiu cand ma tzin sa va intreb. imi e cald de mor in permanentza. noroc ca sunt singura in casa de o saptamana si am oprit centrala dar oricum stau pe canapea, in tricou si transpir....groaznic. in viata mea nu am udat bluzele la sub-bratz, nici cand erau 40 de grade afara.
31+
poze
AMR 9 saptamani 
aris26 spune:
fetelor nu va mai plangeti de lipsa de spatziu ca imediat va zic cat a venit factura la gaze pe luna decembrie:
2100 ron!!!!!!
ce zicetzi? mai vreti la casa?![]()
31+
poze
AMR 9 saptamani