Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (54)
Raspunsuri - Pagina 12
florinela79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 alina.n - eh, am noroc cu nishte super jaluzele la dormitor, daca le trag este bezna-bezna in camera, telefonul il pun pe silent, asa ca de cate ori deschid ochii ma gandesc: mai ai maxim doua luni de rasfatz asa ca culca-te la loc! si merge 31+![]() poze AMR 9 saptamani ![]() |
Si eu imi trag jaluzelele si ma intind ca o pisica...ma lafai in tot patul, dupa ce sotul pleaca la munca...tot cu acelasi gand...ca ma asteapta nopti albe si zile pline si zgomotoase.
Ma plangeam verisoarei mele, ca ma cam plictisesc, de cand au trecut sarbatorile si cu vrea asta urta...La care ea imi zice: " bucurate cat poti draga mea de aceasta plictiseala, iti vei dori cateva ore de liniste si plictiseala..."
fbruma
mihaelacg spune:
pisik, mie mi-a facut un calcul sefa de la salarizare si asa mi-a iesit, desis cumnata mea a luat mai multi bani cand a stat in prenatal. nu stiu de ce l;a mine e alt fel.
am s-o rog sa-mi mai calculeze odata, poate mi-o fi sarit ceva![]()
calduri am si eu fetelor, parca-s incubator, ca na, doar clocesc, dar faza e ca eu nu transpir de felul meu. abia abia transpiram putin cand mergeam la sala.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poza cu bb la fix 31 sapt
mitzica
31+
sau 
mihaelacg spune:
aris, mama, da ia zi tu cati mp ai "casuta"? sigur ai un "pui" de han
proiectul nostru e de 110 mp.nu vrem mai mult, desi avem terenul de 666mp.
mitzica
31+
sau 
dyana27 spune:
salutare burtici
ADA LA MULTI ANI

; sa ai parte numai de bucurii si sa trecem cu bine la forumul de mamici
.
mai fetelor, v-ati batut joc de nervii mei

; pai voi vorbiti de chestii din alea
de care eu am si uitat cum se numesc????
. noi n-am mai avut nici o urma de chef, de facut "nimic" ( ma refer inclusiv la chestiile alea de se fac pe tacute
); suntem vai de mama noastra, am zis ca mergem la sexolog dupa ce nasc sa ne invete, ca nu mai stim cum se face

.
eu cu vergeturile o duc bine, adica au aparut, s-au cazat , le-a placut, si-au chemat si neamurile, au facut si copii

. m-am obisnuit cu ideea, dar eu tot le dau cu creme si ulei, doar doar le starpesc "fertilitatea".
acuma ma pregatesc sa fug de la servici, ma sustrag miseleste

![]()
, ca plecam spre munte; de fapt ne orim in seara asta la parintii mei la Campina (unde abia astept sa zmotocesc mitisorii, ca tot am vorbit ieri de ei si mi s-a facut un dor de botici
), si maine dimi fugim la Moeciu pana duminica
; abia astept aer curat, barfa intre prieteni, cu nasica gravida....bestial. simteam nevoia sa ma racoresc un pic de Bucurestiul asta infect, asa ca... la munteeeeeeeeee.
pupici multi, stati cumintele si clociti pana ma intorc eu, sa nu "eclozati" vreun out, ca mai avem pana la Paste. 

diana
28+
David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
aris26 spune:
mihaela - nu iti inchipui acuma ca eu mananc doar chestii f sanatoase. mai bag in completare cate o farfurie de cartofi prajiti, sau nishte chiftelutze daca nu chiar un big-mac
, doar ca am grija sa nu uit sa consum si ce trebuie. eu am fost tare incantata ca doctorul meu nu recomanda vitamine anticipat. sunt gravidutze care merg la el si am intels ca le-a recomandat ba una ba alta dar in fuctie de analize. daca nu e cazul de ce sa iei suplimente? vrei tu sa mai aduni cateva kg in plus?![]()
puiul tau oricum este primul servit de catre organism si primeste absolut tot ce ii trebuie si de cea mai buna calitate, daca ar lipsi ceva la tine se vede nu la el.
31+
poze
AMR 9 saptamani 
florinela79 spune:
Mihaela, tu lucrezi in invatamant?asistent universitar, ca la ei se face plata la ora si din cercetare, pe langa sal de baza. Deci daca ramai in prenatal iei doar 85% din sal de baza.
La mine de exemplu in prenatal iau: 2265,25 pe cand lucram luam 1950 in mana. Ce am pierdut bonurile de masa in val de aprox 2mil. Deci sunt platita mai bine in prenatal.
Citisem undeva la inceputul odiseei, cand discutam noi despre instiintarea scrisa a angajatorului...ca se poate plati chiar 100% din brut...dar nu mai retin legea.
fbruma
ADA1974 spune:
Gata torturile fetelor, ca mai mult am vorbit la telefon decat treaba
.
Multumesc foarte mult pt urari, sa dea DD la toate fetele bbi sanatosi si sarcini cat mai usoare si aproape de termen.
Va
mult , ca incep cu pregatirile pt diseara (mergem cu o gasca mare de prieteni la un barulet-restaurant) si sper sa nu scrieti prea mult pana maine, sa am timp sa va citesc si eu.
ada
30+ Maria - Sophia si
ana-gabriela 3ani + 11 luni
mihaelacg spune:
dyana, m-ai facut sa rad, esti tare simpatica.
drum bun la munte, unde mergi acolo? noua ne place tare mult la Cheile Gradistei,e super acolo, imi place totul, mai ales mancarea
drum bun si distractie placuta, sa ai grija de bb.
eu nu mai plec nicaieri, ca mi-e frica. mi-a ajuns distractia de la munte de craciun.
noi promitem sa stam cumintele pe oua![]()
mitzica
31+
sau 
cris_tinaus spune:
Neatza tufete!
Ada 1974 

LA MUULTI ANI! SA AI BEBIC FRUMOS SI SANATOS SI SA FITI CEI MAI FERICITI
Vai dragelor da` harnice ati mai fost...am chiulit si eu de ieri dupa-masa si ati umplut paginile cu discutii indiscrete... (nu o sa raspund la provocare ca na...e pauza si la noi si pe deasupra la fel ca si putine dintre voi lipseste si la mine cheful cu desavarsire)
Despre linia neagra ce sa zic...la mine n-a bnevoit sa apara...buricul e tot inauntru la locul lui...areolele sunt absolut imense..iubitelul numai face ochii mari cand ma dezbrac.
Eu sunt nedumerita de o chestie...dupa sarbatori raportam 7 kile in plus...de atunci am mai pus unul cu chiu cu vai zi azi dimineata la cantar am constatat ca nu-l mai am
. Sper sa fie ok pentru ca din cate am tot citit ar cam trebui sa punem cam 500 gr pe saptamana (si mie nu imi iese), asta in conditiile in care inainte sa fiu
puneam kilele si daca respiram. De "balotat" nu prea pot sa zic ca imi vine dar ma straduiesc ca ii dau la mititica cat mai variat..mai ales legume, fructe si lactate.
Vitamine am luat si eu doar luna decembrie Materna si cam o luna jumate fier. Sper a fie ok.
Cristina 31+ si
Ana
aris26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelacg aris, mama, da ia zi tu cati mp ai "casuta"? sigur ai un "pui" de han ![]() proiectul nostru e de 110 mp.nu vrem mai mult, desi avem terenul de 666mp. http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl poza cu bb la fix 31 sapt mitzica 31+ sau ![]() |
nici sa nu o facetzi mai mare, e super suficient. sa stii ca nici a mea nu e groaznic de mare(e una dintre cele mai mici din zona)am cam 90 de mp la parter si vreo 80 sus. spun cu aproximatie pt ca am mai adaugat o camera la parter unde am pus masa de ping-pong, cea de mini-football ,o canapea si un televizor pentru sotzul meu caci el sta pe greci toata seara si eu pe hbo si axn
casa e super izolata, e din caramida poroterm, cu polisteren de 5 + termopane....nu stiu ce s-a intamplat anul asta, astia au inebunit efectiv cu preturile
. anul trecut tot in decembrie am platit 11mil.
31+
poze
AMR 9 saptamani