Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

florinela, lucrez la prot copilului. astept si eu al 13-lea salar, sa-mi mai cresca si mie brutul pe ultimile 6 luni.
mi s-a mai spus ca ceva nu e in ordine cu calculul acela.

la noi se aude ca nu se mai dau banii pe hrana, asa ca.....o sa ma bag urgent in prenatal.
ma duc la salarizare sapt viitore, sa vad ce zic acolo.

cat despre 100% e vb de art. 66 cred din Contractul colectiv de munca la nivel national, in care dif de 15% e platita de angajator.

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

poza cu bb la fix 31 sapt

mitzica31+ sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Neata fetelor! va bateti care doarme mai mult pai stai sa va zic eu.. de ex azi m-am trezit la 13.00. Si chiar pot spune ca nu mai dorm asa mult ca inainte ma trezesc pe la 11 si lenevesc in pat inca o ora.

linia nera a aparut si la mine dar fff vag, in ceea ce priveste, friki friki, eu si tati nu prea am fost pe aceeasi lungime de unda, cand aveam eu hormonii la maxim de incepusem sa ma uit la filme deochiate singura, lui tati ii era frica sa nu pateasca bebe ceva, cand tati avea chef eu aveam toane si tot asa. Da printre picaturi ne-am mai nimerit si noi. Ce e mai rau e ca pe masura ce trece timpu si nu mai avem voie cu atat ne vine chefu mai mult la amandoi.

Se pare ca nu va prea place numele ales de mine, sau n-ati citit mesajul. Mersi inapreda si florinela ma bucur ca macar voua numele vi se pare titi, as fi fost chiar deprimata daca nu primeam nici un raspuns, fie el si dezaprobator.

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

[quote]citat din mesajul lui aris26

fetelor nu va mai plangeti de lipsa de spatziu ca imediat va zic cat a venit factura la gaze pe luna decembrie:

2100 ron!!!!!!

ce zicetzi? mai vreti la casa?

E ceva, fata de 200 RON, la garsoniera.
Dar si inghesuiala, pe hol avem sediul firme (dulapuri, acte dosare, biroul cu toate cele);in camera am mutat dulapurile, care pana acum tineau loc de dressing si erau pe hol. Camera este multifunctionala: dormitor, sufrageries i urmeaza camera de bebe.
Nu am intis patutul, carutul....
Speram sa ne descurcam un an.

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

la fel si eu cu transpiratie....la mine stai toti infofoliti cu bluze prin casa si eu ma plang in tricou ca mi-e cald si pe deasupra transpir mai rau ca un porc...
Noi am hotarat ca in mom in care incepem la casa facem tot posibilul sa nu depindem de gaze...au aparut chestiile alea cu incalzirea prin pamant si ii dam si noi o sansa..ca sincer...nu imi vine sa le dau la astia de la gaze 2100 de ron pe luna numai ca sa le umplu buzunarele (Aris nu stiu cum v-a venit voua asa mult..la noi a venit 700 ron si nu e nici izolata caza socrilor si nici nu are pana la vara termopane..)..pastram tot ce se poate pt bebe.

Cristina 31+ si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

aris, m-ai speriat...si 11 mil mi se pare mult pt gaze.si mai zici ca e si fff bine izolata. oricum noi amanam proiectul asta din cauza crizei financiare ca ne mai tb o dif de bani.

ada, ne dai si noua niste tort?

fetelor eu as manca niste sunca cu paine si ceapa dulce

mai e cineva ca mine care nu are nume la bb?

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

poza cu bb la fix 31 sapt

mitzica31+ sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

e a 2-a oara cand ma chinui sa va scriu. Nu stiu ce s-a intamplat prima data, dar mi-a aparut eroare si...am pierdut tot ce v-am scris.
Buna tuturor si o zi usoara si frumoasa.
Sunteti foarte harnicute, scrieti atat de rapid ca nu am apucat sa citesc tot capitolul nou.O sa-l citesc dupa ce reusesc sa va trimit si eu ceva.
Eu nu am inca nici o dunga pe burtica. E normal? In schimb pe sani am niste vene sparte sau care seamana cu niste varice. Si niste areole sau aureole ( nu stiu cum se spune corect) imense si inchise la culoare.
Si mai am o problema: incontinenta renala. Port tampoane zilnice pe care mi le schimb ori de cate ori merg la baie( adica din 15 in 15 minute) si sesizez mereu ca sunt umede ca si cum as fi facut putin pipi pe mine. Am citit ca e normal la unele femei si ca va disparea dupa nastere.
Stau pe canapea in sufragerie si ma chinui sa rezist sa fiu cuminte, caci inca mi se intareste burta, dar nu ma mai doare.

Gigelica +29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

aris daaa eu inca mai vreau la casa. Sa am curte unde sa se joace gaza, si caine si pisici si flori, ca desi iubesc orasul si agitatia, m-am cam saturat de aglomeratia, haosul si praful din Bucuresti.

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Gaza22 scuuze...am vazut meajul tau...imi place si mie ff mult numele pe care l-ai gasit, Katerina, dar a facut pauza neuronul si am uitat sa iti raspund...plus ca fetele astea cu povestile lor despre m-au cam debusolat..
Am uitat sa ii transmit si Aylei sa stea cumintica acolo in pat si sa tina fluturasii la incubator cat mai mult posibil.. Noi o sa ne sa fie totul bine, si sa iasa sanatoase.
pupiici

Cristina 31+ si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

aris daaa eu inca mai vreau la casa. Sa am curte unde sa se joace gaza, si caine si pisici si flori, ca desi iubesc orasul si agitatia, m-am cam saturat de aglomeratia, haosul si praful din Bucuresti.

Noi casutza o avem in provincie, pentru "retragere", e drept ca mai avem cate ceva de renovat la ea, dar avem curte mare pentru joaca. Pisica, flori, caine avem si aici, dar parca tot as vrea up-grade de spatiu si aici in Bucuresti... Arhivez tot ce nu folosesc in mod curent si trimit "la baza", dar tot abia avem loc... si nu am cumparat inca patut si masuta de infasat si... mai nimic.

Denisa-Madalina 27+ cu Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

dyana - norocoaso! distractie placuta! te invidiez

cris - nu cred ca ai de ce sa iti faci probleme cu kg. mai toate prietenele care au nascut mi-au zis ca la final au pus putine kg in pofida celor scrise pe net.

florinela - stiu cum e si in spatiu mic oricum sa nu faceti o casa prea mare, ca e chinuiala. mai bine sa aveti curte mare.

mihaela - doar o luna pe an vine atat d mult, problema e ca vine factura imediat dupa sarbatori cand oricum esti cam varza cu bugetul.
singurul lucru care poate e greshit la casa asta a nostra din punct de vedere al economiei la caldura este faptul ca sunt spatii largi si deschise si nishte geamuri imense, aproape toata fatzada casei e de sticla.

gaza- eu una nu cred ca am vazut mesajul tau. mai scrie inca o data variantele sa ne dam cu presupusul.

gigelica - neaparat trebuie sa faci exercitiile kegel. dupa nashetre e mai rau nu mai bine. cand mai patzeshti asa cu mesajul da back si dupa aia copy-paste.

31+
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput