Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

La multi ani, ADA!!!
Ma duc sa pap ceva, ca mi-e foame. Si pitonul din burtica se foieste nevoie mare.
Referitor la , noi nu am avut voie si...nici cu vorba nu prea ne-am ingramadit.
Revin dupa ce pap.

Gigelica +29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

La multi ani, sarbatoritele!
O felie de tort si al burtici, va rog!

Cam liniste azi, desi scrieti intr-un pas alertant.
si noi o sa stam la casa, dar nu-mi fac probleme de caldura, casa e izolata pe dinauntru, termopane si al vara o facem pe dinafara.
dc nu dau drumu la centrala, inauntru temp este cu 10 grade mai amre decat afara.
Speram sa ne mutam cat de curand sa am curte si balcoane...mai ales pt bebelina
Voiam sa va intreb dc se mai iau vitaminele acum in ultima luna, desi luam elevit o data la 2 zile..parca as face o pauza, e destul cat am luat, sau cum?
Urmez cu fier in continuare, 2 capsule pe zi.
cafelutza prefer naturala cu mult lapte, decat decofeinizata.desi nu beau zilnic.
Ne asteapta zile grele, burtoiul nu-mi da pace, iar bebelina apasa pe ficati rinichi si toate cele, ajung sa dorm iepureste.din ora-n ora la pipi, adika e de vis.
AMR 6 sapt
Va pup!
+34 Ariana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Fetelor nu va vaitati ca nu luati vitamine, eu chiar nu as lua daca nu as avea pb cu anemia. Numai ca stiu ca am probleme si de asta iau.

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

ADA

Florinela, Aris, si eu transpir, mai ales nopatea, ma trezesc de 2-3-4 ori sa imi schimb tricoul...

Dyanna, m-a amuzat ce ai scris despre vergeturi!

Eu sunt cam pleostita astazi, nu stiu ce am... poate si de la vreme...

Am vazut ca vorbeati de vitamine, eu iau Materna si Tardyferol, alternativ.

Iar in legatura cu kg, nici eu nu am mai luat in greutate de dinainte de sarbatori, Dr. spune ca e ok, am luat destul pana acum, 12 kg.

Cat despre , cred ca suntem printre cei fericiti, e la fel ca inainte de sarcina.

A, am uitat sa va spun, am fost ieri la epilat, nu a fost mai dureros decat de obicei, dar pozitiile in care trebuie sa stau pentru un max. de eficienta mi se par chinuitoare.... Ma intreb cum va fi luna viitoare, cand burtica va fi si mai mare

PS Nu a recationat nimani la ce va spuneam despre lactatele repasteurizate, sa inteleg ca stiati????

32+ cu

http://cid-90f42a6fb4ff1b42.skydrive.live.com/browse.aspx/.Public/Poze?wa=wsignin1.0&sa=486911189

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

wow]cat ati scrissssssssssssssssss....bine ca nu dorm noaptea si pot sa incerc sa recuperez...

ADA sa fi sanatoasa si fericita si tu si ai tai si evident picimea sa

eu n-am noutati...am mai aruncat niste poze....zicea cineva ceva de burta coborata ...ca se naste in 3 saptamani...eu parca o pierd cand merg

citesc din ruma si revin ca ter sunt curioasa ce ati scris atata

pupcii multi

corina35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Noi stam intr-un apt de 2 camere semi-decomandat.Saptamana asta am facut o schimbare majora: am daruit patul nostru unor prieteni...si noi ne-am cumparat o canapea extensibila. Si in dormitorul ce pana acum era al nostru, vom pregati camera piciulicului, cu patut si tot ce trebuie, plus o canapea extensibila in caz de nevoie.
Si in sufragerie avem tot canapea extensibila, pe care vom dormi dupa ce se naste bebe.
in prima seara fara pat am fost...speriata de schimbari. Constientizez tot mai puternic faptul ca viata noastra se schimba si ca prioritatile sunt in favoarea burticii.
O sa ne ducem curand sa luam si patutul lui, caci stiu ca trebuie luat din timp ca sa nu mai miroasa a nou.
Sper sa nu nasc intre timp
Acum am parte de nister lovituri, caci am savurat 2 patratele de ciocolata alba.

Gigelica +29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

salutare tufete
da ce mult ati scris din nou
abia am apucat sa recuperez- in 2 zile

La Multi Ani !!! ADA
ganduri bune si rugaciuni pt Ayla si suntem alaturi de ea, sa fie totul bine si sa vina acasa sanatoasa si cu 2 bebeline cat mai mari , sanatoase si frumoase!

De bogdana (petrean) mai stiti ceva ca am observat ca nu a mai scris de tare de mult?
cum sunt bb-ii ei?sunt bine?
daca cineva stie de ea sa ne anunte si pe noi please!
noi suntem bine, crestem- saptamana viitoare mergem iar la control sa vedem ce face bblina
pe toate

31+Iulia Petra si de Daniel(05.03.2006)

bb 2

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

petra am citi eu acu ce-ai scris...eu de ceva vreme cumpar numai cutii pe care scrie 1...sau mai nou imi iau lapte bio din acela nemtesc (asta se gaseste pe la mine pe aici in zona). Eu sunt fan produse biosi de cand se importan si la noi imi iau cam toate lactatele de la ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

la toate burticile si la care stau la clocit

ada
muta sanatate si un bbik gras si frumos si mai dulce decat aman2 torturile pe care le-ai facut

Fetelor,o sa tocim tastaturile,k avem un ritm...unele nocturne,altele matinale...
mihaela,eu voi naste cu dr.Ediz Huseyinoglu...tu?(apropo,stii ca numele tau este identic cu cel al soacrei mele?ma rog,numele ei de fata}mai citesc si revin

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

gata,am terminat de citit
de chestia cu laptele si cu cifrele chiar nu aveam habar,dar de acum ma voi uita mereu pe cutie...
eu ma plictisesc de voie...,m-as apuca sa calc hainutele lui bb,dar la cat e de cald acum in casa...nu cred k as mai suporta si caldura de la fierul de calcat...ca tot vb de calduri
si acu...k ma mananca sub limba...stiu k sunt forumuri speciale...dar vreau sa aud parerea voastra:ati cumparat carutul pt bb?daca nu,dupa ce criterii va veti ghida?tinand cont ca vin in aceeasi perioada...nu as da nici 30 mil pe un carut...k nu ii am,plici plici,vad k tu ai fost o norocoasa super carutzul lui bb

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput