Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (54)
Raspunsuri - Pagina 15
Nikoleta20 spune:
patut i-am luat de la graco(electra contur deluxe),e ok,chiar super...de aceea ma gandeam si carutul tot d acolo sa il iau...dar am gast un site cu caruturi ok si dragute l preturi mai "simpaticute"...nush ce sa fac...nu as vrea sa am nevoie de vre-o 3-4 k m-am zgarcit...
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
alex2alex spune:
Buna fetelor,
Sunt noua pe acest forum, v-am descoperit de curand cautand raspunsuri la unele dintre pb pe care le avem.
Cred ca se cuvine, inainte de toate, sa va urez sanatate si bebei sanatosi si voiosi la toate, "La multi ani" sarbatoritei si numai bine la toti !
Am reusit sa citesc cate ceva din capitolul curent, "dunga de jeg" la noi e pala inca, in schimb vergeturile-s prezente iar celulita cat cuprinde. Coloana si oasele bazinului iarasi mi se pare ca se destarma si ma misc destul de greu. Cu aceste aspecte incerc sa ma obisnuiesc desi e neplacut....
Am in schimb pb cu picioarele si mainile mi se umfla si devin aproape dureroase. Mai are cineva aceeasi pb? A reusit cineva sa gaseasca o rezolvare?
Alex... posesoare de burtica ... 28+
gigelica20 spune:
Intrebare:aveti idee ce tip de corset trebuie sa ne luam pentru dupa nastere???
Gigelica
+29
Nikoleta20 spune:
alex bine ai venit
restul fetelor nush pe unde umbla...dar apar ele![]()
nu prea este bine sa te umfli...dar totusi ,in sarcina,se intampla destul de des...eu nu am avut asemenea probleme,insa stiu k tre sa renunti la sare...cik ea ar fii responsabila cu umflaturile...
poate sunt fete care au avut probleme cu asa ceva si te pot sfatui si mai bine...
in speranta k ti-am putut fii de folos
35+
Mario Andrei
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
Galushca spune:
Maya, iertare, nu mai deschid pliscu pe teme cu prostii pana dupa ce nu mai e nicio fata lauza :)
Alex, si eu am patit la fel la prima sarcina, cu mainile si piciorele umflate care ma dureau, mainile imi amortisera de tot si abia la vreo 2 sapt dupa nastere si-au revenit complet. Suspectez ca a fost de la numarul mare de kile luate (vreo 22-23 cu totul) si de la faptul ca era vara si foarte cald (iulie si fara aer conditionat in casa). Desi nu stiu care ar putea fi cauza la tine, cel mai probabil iti vei reveni dupa nastere. Sa nu iei diuretice, sunt periculoase, se zice. Am vazut ca vorbeau fetele de ceai diuretic pentru gravide si de ceai de codite de cirese, si astea au efect diuretic si tind sa cred ca, desi sunt naturale, nu inseamna ca nu pot fi puternice sau periculoase.
A, ce m-a ajutat mult a fost inotul. Eram vizibil mai putin umflata dupa ce inotam. Faceam intre 5 si 10 lungimi de bazin olimpic o data la doua zile. In plus, miscarea mi-a fost de mare ajutor, m-a ajutat sa ma descurc bine si cu nasterea, desi aveam 92 kg si erau 35 de grade afara :)
Poate si alte sporturi sunt bune.
Si sa bei apa multa, corpul retine mult mai multa apa atunci cand nu e hidratat constant. Cam ca la camile 
aris, 2100 de lei pe luna gazele cu atata izolatie?? Esti sigura ca nu platesti si pentru vecini? :) se mai intampla, baietii de la gaze sunt tare inventivi when the price is right...
Intr-o lume mai buna as zice sa vedeti puntile termice, sa nu pierdeti caldura prin subsol, prin pod, sa puneti geamuri triple cu punte termica, eventual sa va montati pompa de caldura, ca vine caldura gratis. Dar mi-e teama ca explicatia e mai simpla, incearca sa afli ce-or fi comis micutzii de la gaze...
Pup burticile!!
Galusca
34+ cu 
Nikoleta20 spune:
mamikule...
am teecut la 35+
am trecut la semnatura si m-am dus sa ma mai uit odata pe calendar...asa e...azi facem 35 sapt de sarcina
...ce putin mai e...incep sa imi tremure balamalele deja...
...dar totusi abia astept k bb sa imi faca creierii patrati cu smiorcaielile lui![]()

Nikoleta 20
35+
Mario Andrei
Nikoleta20 spune:
fetelor...ati dat bir cu fugitii?chiar nimeni nu mai e acum pe forum???
Nikoleta 20
35+
Mario Andrei
zsuzsu spune:
nicoleta eu sunt5 aici doar ca cu un copil acasa si unul la purtator nu apuca omu sa scrie
si abia am reusit sa si recitesc din urma tot cu nazdravanu langa mine
31+
Iulia Petra si
de Daniel(05.03.2006)
bb 2
poze cu noi
aris26 spune:
alex - bine ai venit
cum au spus si fetele, ai grija la sarea'n bucate si bea cat mai multa apa, minim 2,5-3 l/zi. daca apar edeme si la nivelul fetzei neaparat vorbeshte cu doctorul sa nu cumva sa fie preeclampsie.
galushca - sa stii ca si eu tot la asta m-am gandit. cand revine sotzul o sa facem o proba, oprim toti consumatorii si verificam contuarul. stiu in ce tara traim dar asta ar fi chiar culmea. si asa al meu tot o tzine langa ca el nu vrea sa ishi creasca copilul in conditziile actuale la noi in tara
nikoleta - mai ai un pic![]()
31+
poze
AMR 9 saptamani 
alina.n spune:
nico, prin zona,prin zona...sunt si eu pe aici,felicitari pt schimbarea semnaturii
, te apropii cu pasi mici si repezi de intalnirea cu bb.ce frumos!!
hai ca ma duc sa fac ceva de papa ca vine "zmeul " de la munca![]()
28+ cu
Maria
Vine barza!