Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (54)
Raspunsuri - Pagina 16
aris26 spune:
plici - parca e mai jos burta, ai dreptate. oricum e vizibila diferenta de la o sapt la alta...maiculitza cata bagaju' cari dupa tine zilnic.
cred ca trebuie sa imi fac si eu nishte poze sa vad daca a mai crescut ca eu doar in poze realizez diferenta.
31+
poze
AMR 9 saptamani 
aris26 spune:
gigelica - eu am vazut una de la chicco care pare buna(o gaseshti la ei pe site). acuma...na! habar nu am cum ar trebui sa fie sa fie buna sau proasta
.
31+
poze
AMR 9 saptamani 
alex2alex spune:
Va multumesc pt raspunsuri fetelor, cu sarea am cam rarit-o ca mi s-a spus ca s-ar putea sa retin apa din cauza ei.
Din ce ati zis voi cred ca beau destula apa ( aia plata parca are gust de Fe, aia minerala mai greu, ceaiuri nu beau, iar sucuri numai acidulate as putea bea, dar alea nu-s asa recomandate) ....
se poate sa retin tot ce ma chinui sa beau ... hm ... o sa ma reprofilez pe supe/ciorbe atat cat imi permit arsurile de care am parte din plin.
Tre sa vad cum fac sa ma duc de mai multe ori la innot ( e destul de dificil ca inca lucrez full time).
Am inceput sa iau Fe la recomandarea dr si mi-era teama sa nu fie asta cauza.
Eu ma gandeam ca sunt ceva exercitii/miscari sa ma ajute. Daca au mai patit si altele....oi astepta si eu vina bebe si sa se mai dreaga ce se mai poate.
Alex...
... 28+ 
mababei spune:
Fetelor, bebe-ii vostri tresar? Eu simt de ceva vreme niste zvacniri bruste ale picioruselor, si asta e sentimentul ca bebe tresare, ca si cum ar visa ceva neplacut si se apara
! Asta se intampla uneori si de cateva ori pe zi iar zvacnirile nu sunt urmate si de alte miscari deci sunt aproape sigura ca viseaza! Eu mangai burtica de fiecare data cand se intampla si-i vorbesc ca sa-l linistesc, dar nu stiu daca e normal sa se intample si mai ales asa de des!
Dar chiar, ce poate sa viseze un bebe intrauterin?
mihaela
31+ 
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!
primul zambet...pentru mama
Nikoleta20 spune:
alex dk ai probleme cu apa plata
,poti incerca,daca vrei carpatina light(e si la 5 l,si la 2,dar aia la 5l e mai buna),e singura apa plata pe care o pot suporta eu...poate iti va placea si tie...si nu vreau sa fac reclama k nu e tata patron![]()
de la fe eu am avut probleme cu
,mai exact de la ferrogradumett,motiv pt care am renuntat la el.uita-te oricum pe prospect si vezi dk simptomele tale se incadreaza la "reactii adverse".
si sa iti revii rpd
Nikoleta 20
35+
Mario Andrei
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
aris26 spune:
mababei - da am simtzit si eu asa. si cica intradevar viseaza si au perioade de REM, dar e f bine pt ei...se dezvolta creierul![]()
31+
poze
AMR 9 saptamani 
Nikoleta20 spune:
mababei si bb meu mai "tresare" asa cum explici tu...sta cuminte si la un mom dat se agita rapid si f ciudat,apoi iar se potoleste...vb ta...poate viseaza urat...nu prea am bagat de seama asa cine stie ce...tinand cont ca al meu se suceste non stop...uneori se intinde si imi da o forma la butoi de zici k sunt alien![]()
Nikoleta 20
35+
Mario Andrei
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
Nikoleta20 spune:
aris,ghemotoacele acelea micute iti apartin?![]()
sunt f f f dulci,deci tu deja ai bb
si nu unul...8 parca![]()

Nikoleta 20
35+
Mario Andrei
millie spune:
hello.Mababei si eu simt la bebe la fel,dar nu stiu daca chiar tresare,poate asi mai dezamorteste piciorusele sau manutele.A mea mai nou atata se intinde,si face uneori niste salturi de zici ca e la trambulina
.Apropo de dunga de la burtica a mea nu e foarte proeminenta, se zice ca daca ai fata se vede mai vag si daca ai baiat e mai inchis la culoare,acum nu stiu daca e adevarat
Apa plata eu pot sa beau doar Dorna,restul nu-mi pica bine.Nu stiu daca v-am spus dar mi-am facut vaccinul antitetanos si mai un eco si bebe nu vrea nici cum sa se intoarca,off
monica
34+
Lara
Nikoleta20 spune:
auziti,dar vaccinul anititetanos este musai sa il faci?eu stiam ca il faci dk te musca vre-un cutu sau dk te intepi in ceva ruginit
asa stiam eu...dk nu e asa,sa nu radeti de mine
Nikoleta 20
35+
Mario Andrei