Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Fetelor nu va mai plangeti de apa plata, macar acasa aveti de unde alege. Eu aici la mine, nici nu se pune problema sa bem apa de la robinet iar apa plata exista numai 3 feluri din care una juri ca e ulei. Aaa iar apa minerala are sulf, nu exista simpla. Asa ca eu mereu ma amagesc si le mai schimb asa intre ele. Nici nu stiti cat am plans de sete. Inainte mai beam cola da acum cu bebelina gata s-a taiat la portie. Abia astep sa ajung acasa si sa beau apa muuuuuuuulta de la robinet.

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20
alex dk ai probleme cu apa plata ,poti incerca,daca vrei carpatina light(e si la 5 l,si la 2,dar aia la 5l e mai buna),e singura apa plata pe care o pot suporta eu...poate iti va placea si tie...si nu vreau sa fac reclama k nu e tata patron
de la fe eu am avut probleme cu ,mai exact de la ferrogradumett,motiv pt care am renuntat la el.uita-te oricum pe prospect si vezi dk simptomele tale se incadreaza la "reactii adverse".

Si eu sunt amatoare de apa minerala partial decarbozificata. Cea plata nu-mi place, iar cea carbogazoasa ma baloneaza... Asemenea apa au cei de la Carpatina si Perla Harghitei (poate mai au si altii, dar eu pe-astia i-am identifiat, de la ei iau).

Problema cu constipatia sau colorarea in negru a scaunului in tratamentul cu Fe e reala, dar de edeme... nu se face responsabil.

Denisa-Madalina 27+ cu Adela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

mababei - da am simtzit si eu asa. si cica intradevar viseaza si au perioade de REM, dar e f bine pt ei...se dezvolta creierul

Da, dar ce? Ce viseaza ei din ampla experienta de viata pe care o au? Asta kiar ca ar fi interesant de stiut... oare e o informatie... "a priori"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

cu numele pt bb cred k toata lumea are o problema...in sensul ca cei doi parinti nu pot cadea de acord...eu am spus inca de acu mult timp k dk voi avea bb fetita va fii Clara si dk voi avea bb baiat va fii Mario,initial vroiam Mario-Catalin,dar am zis k sa punem Andrei k nasicu...dar lui tati nu ii place Marioiar eu nu renunt si bai...oricum de fiecare data eu ies ,si poate imi face vre- o surpriza,ca el ii face certificatul de nastere

Nikoleta 20 35+Mario Andrei

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput

doamne fereste ca ma si mir in ce tara urmeaza sa ne aducem bbii la lumina...ma uit la stiri si ma minunez...cum ma sa ii dai drumul unuia din puscarie pe motive medicale???nu poate fii tratat oare in inchisoare?sau macar sa fie supravegheat???il lasa iber pe strazi???stiu k nu are nici o legatura cu topicul,dar mi se pare absurd...

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

auziti,dar vaccinul anititetanos este musai sa il faci?eu stiam ca il faci dk te musca vre-un cutu sau dk te intepi in ceva ruginit asa stiam eu...dk nu e asa,sa nu radeti de mine

Nu radem, pe scurt, ai dreptate. Dupa parerea mea (zic eu, documentata) nu e musai, dar uneori e bine sa sufli si in iaurt. Hotararea o iei impreuna cu medicul tau (ginecolog si/sau MF).

Mergi la inceput

adevarat...k la ce mai auzi si vezi k se intampla,nu ma mai mira nimik...glumim noi glumim...dar cine stie ce ne asteapta...nu or fii seringile ruginite cum am zis eu,dar mai departe nu se stie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Doamne dar harnicute mai sunteti , ieri nu am intrat si deja ati inchis un capitol iar pana sa citesc azi tot cred ca mai inchideti unul.

Ieri am fost la echo. Ne/am salutat , ne/am gudurat in bnurtica...tati, mai, mai sa faca pipi pe el cand a aflat ca se mentine sexul BAIAT. bb dezvoltat conform graficului la 32 de sapt, fibromul nu a mai crescut, insa placenta e praevia total, pana acum era partial., oricum eram candidata la cezariana acum nuy mai avem nici o sansa sa se schimbe modalitatea nasterii.
I/am facut poze cu fatzuca lui bb insa nu posez aici aparatura necesara sa va arat si voua. Si eu garanterz ca seama cu mine si cu mama mea, ca are fatzuca rotunda.

Dr este multumit de evolutia mea pana acum, desi la inceput mi/a dat sperante cu ziua, adica orice zi castigata e o victorie. Acu chiar si/a facut crucea si a zis sa e rugam sa ajungem pana la capat sa cat mai aproape de capat. Desi eu am DPN pe 22 martie, n u cred ca ma va ajunge ac termen, ci max 15 martie. Sa fim sanatosi sa ne tinem copilasii in brate.

Cat despre vitamine, eu am luat Elevit pana luna trecuta, dr meu recomanda si dupa nastere vbreo 2 luni sa iau. Dar m/am puturosit si nu iau decat ce imi da de la spital, 9vita.
Calciu exclus / Mihaela tu intrebai daca e indicat sau nu.

Joanna, cum mai e viata ta????? Mi/e dor de tine.

Miha ce activa esti? Bravo. Pot sa te intreb pe unde locuiesti in Galati? Eu in micro 21 langa turnu de televiziune. Si la ce sala meergeai inainte?

hai sa ma laud acum sa pun langa semnatura carucior albastru si cum se va numi

32+ Rares Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

denisa - si eu ash fi curioasa ce anume viseaza. poate viseaza cum s-au jucat mai devreme cu cordonul ombilical, daca nu....lucrurile se complica rau
prin hipnoza s-a ajuns la amintiri din perioada uterina. deci, fetelor, avetzi grija, nu ii suparatzi pe micutzi ca ne tzin minte

31+
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

hai k am mankat k o si acum ma simt atata
si colac peste pupaza se mai trezi si strumful si incepu sa dea din craci...si totusi,parca as mai manca cevama tenteaza placinta aia de ieri...acu am rennie...ma duc pana la bucatarie...din nou

Mergi la inceput