Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

pisigri...ce grasunik ai...treaba cu piciorusele cred k e normala...eu,de ex am cracii pana-n gat,si tasu e si el la fel,inalt si slabanog...dar bb are piciorusele mai putin dezvoltate decat restul corpului...explicatia dr a fost k bb se dezvolta de la cap in jos...adica:craniu,coloana,cutie toracica si apoi membrele...cik prin ultima sapt devine perfect proportionat...

Nikoleta 20 35+Mario Andrei

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

millie - nu am vrut sa sune aiurea mesajul meu
Lara tot cu fundul spre ieshire?

31+
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex2alex
Am in schimb pb cu picioarele si mainile mi se umfla si devin aproape dureroase. Mai are cineva aceeasi pb? A reusit cineva sa gaseasca o rezolvare?

Bine ai venit, Alex!
Cum au spus si celelalte fete,un grad de edem e normal in sarcina, dar daca edemul devine masiv si se extinde si la nivelul fetei, riscul de (pre)eclamsie e mare. Atentie mare la consumul de sare. Asta nu inseamna doar sare in mancare, inseamna si mezeluri, conservanti, muraturi etc. Poti inlocui sarea "clasica" cu clorura de potasiu, care se gaseste la farmacie. Trebuie monitorizata tensiunea arteriala, gradul edemului, prezenta proteinelor in urina...
Succes!

Denisa-Madalina 27+ cu Adela

Mergi la inceput

nici o intentie rea nu am avut cand am intrebat de vaccin...dar eu am cam sarit peste multe analize si teste,si nu as mai vrea sa ratez vre-una...de aceea intrebam...desi,credeti-ma k am o groaza de seringi si ace de seringa...cand ma gandesc k tot o sa primesc cateva gaurele in curand
si imi cer scuze dk s-a inteles gresit

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

buna fetelor vad ca ati revenit in forta pe forum, ca pana acu a cam fost liniste.

si la mine gaza mica zvacneste asa din cand in cand dar uite ca nu ma gandeam ca poate viseaza. In rest cel mai mult se intinde si se intoarce, inghesuiala mare acolo. aaa si imi mai da cate un sut asa de atentionare daca nu-i place pozitia in care stau sau daca ma aplec prea mult.De aceea nu pt sta mult la net

aris, variantele pe care le-am supus dezbaterii sunt de fapt una, Katherina. Ideea e ca nu ne iese din minte numele asta si mie imi placea inca dinnainte sa aflu ca sunt insarcinata,acu m-au apucat framantarile ca parca n-ar fi cel potrivit, daca nu i-se potriveste, dar oricat ne-am suci de asta nu scapam. Asa ca vroiam sa vad si parerea voastra.

28+ cu

Mergi la inceput

a facut sotul meu cumparaturilesi mi-a luat apa plata ca tot vb de ea...ZIZINofffffffff cu ce am grasit???noroc ca mai am careva lamai prin frigider...o sa imi fac limonada...cu apa din fantana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex2alex
Am inceput sa iau Fe la recomandarea dr si mi-era teama sa nu fie asta cauza.

Nu...responsabil de legarea apei in tesuturi (si astfel de formarea edemelor) este sodiul, nicidecum fierul.

Denisa-Madalina 27+ cu Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Aris din partea mea nu e nici o problema doar ca nu am vrut sa inceapa un nou caz pe subiectul asta. Da se pare ca Larei nu-i place cu capusorul in jos ,probabil ca nu poate sa se manifeste la fel de tare in pozitia aceia,nu-i bai cata vreme sta cumintica pana cand a spus nenea doctorul

monica 34+ Lara

Mergi la inceput

gazutzo...Katherina e un nume super...cand s-a nascut nepotica mea,ce are akum 5ani jumatate,acesta era numele ce trebuia sa i-l puna Andrada-Katherina,dar pt k matza a fost incapatanata sa vina mai devreme(pe 16 august),a adus acasa o fetita Andrada-Maria....apoi cand am vazut dublu in fata ochilor...am zis k dk e fetita se va numa Clara-Katherina,e baietel e frumos foc numele,mie mi se pare special...si poti sa o alinti Kathy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

katherina suna extraordinar de bine. are rezonantza, e feminin, se poate prescurta. de ce nu?
te inteleg pt ca si noi tot o varianta avem dar parca ashteptam amandoi sa ii vedem fatza, sa vedem daca i se potriveshte. astazi dupa nishte mishcari mai serioase am inceput sa il alint si i-am spus pe nume...mai aveam un pic si ma bushea plansul singura la volan...hormonii astia

31+
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput