Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (54)
Raspunsuri - Pagina 20
aris26 spune:
floric - bravo! felicitari pt rezultatele bune, ia sa vezi cum ajungeti voi la termen
. baietzii cica ar semana cu mamele...numai al meu o sa fie sigur leit taica-su
31+
poze
AMR 9 saptamani 
novus spune:
Oauuu cat ati mai scris !!!!!Aseara m-ati innebunir cu discutiile voastre ![]()
asa ca ![]()
![]()
mi-am potolit poftele care dupa cum am mai zis au luat-o razna in timpul sarcinii !!! nu ca mi-ar displacea ![]()
si daca medicul nu a zis nimic cred ca e ok !!
Plici plici, 
mai un pic si scapi de airbag ![]()
!!!!
Gaza, mie imi place numele propus si din aceeasi gama imi mai place Karina
!!
Linia neagra mi-a aparut de mult, de asemenea o gramada de alunite si alte chestii noi, celulita 
dar deocamdata fara vergeturi !!!!
33+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
Nikoleta20 spune:
fetele...ma intind putin in pat k au inceput sa iasa piciorusele prin laterale...ma transform
vb lui tati...
Nikoleta 20
35+
Mario Andrei
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
Nikoleta20 spune:
si l mine bb imi seamana f bine
k are ochisorii mari k mine...am pus poze la albumul meu ,acolo sub nume unde e aparartul acela foto,sper sa le puteti vedea si voi sa vedeti p bb meu 
Nikoleta 20
35+
Mario Andrei
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
m_monique spune:
vai cat ati scris!
din pacete nu am timp sa citesc. sper ca nu am pierdut ceva important.
mie inca nu mi-a aparut linia neagra. la sarcina trecuta imi aparuse destul de tarziu, dar la 29 de sapt o aveam deja.
29+ 
si Andrei (16.12.2006)
Gaza22 spune:
Niko mie si sotului meu ne place ffff mult Mario, asa ca tine-te tare pe pozitii. A si un
pt ca m-ai alintat.
Aris esti mortala, m-ai facut sa rad.
28+ cu 
aris26 spune:
fetelor - ajutor ca am o dilema. captusheala textila de la carucior si scoica se spala? adica trebuie spalata inainte sa le folosim prima data?
31+
poze
AMR 9 saptamani 
pisigri spune:
multumim pt felicitari
Gaza, mie imi place foarte mult numele pe care l-ai ales, dar sint mai degraba fan al ortografiei...romanesti.
Aris, nu stiu daca se spala, nici nu stiu daca se detaseaza de pe scoica; oricum, pielea lui bebe nu ar trebui sa intre in contact cu materialul ala, oricum pui o paturica, ceva...functie de anotimp. Azi m-am uitat si eu la pozele tale cu "animaluri"; tare frumos e tatal
... noi avem si am avut destui ciini (salvati), mai de rasa sau mai maidani...acum din pacate au ramas la bunica mea, linga Iasi, toti; ii vedem saptaminal, sint liberi sau semi-iberi in curte si casa...si "negociem" ce ciine ii vom lua fetei de pe la 3 anisori (cred) incolo. caniche-ul nostru (ciinele nostru oficial) nu este deloc potrivit din pacate, pt ca e foooaaaarte geloasa; bunica are un schnauzer pitic, pt care insa bebe ar fi un adevarat pericol pt ca tolereaza sa i se faca ORICE...asa ca deocamdata sintem in faza in care voturile se indreapta spre cane corso (fie el si cu bale, dar e fooaaarte cuminte, rabdatoare, docila, si...refuza conflictele). Dar daca e sa iau un ciine "nou" m-as orienta spre un CG pt ca 1.e mare si 2.e dresabil. sint foarte haiosi ciinii de companie, de talie mica, dar....e greu sa ajungi sa te intelegi "ca oamenii" cu ei, si sincer prefer mai putine "circarii" in favoarea echilibrului si ascultarii.
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/
Nikoleta20 spune:
pisigri eu cred k depinde de l animal la animal...uite catzelusha mea,care e din gama toy
,pot sa spun k e super intelegatoare...adik vb cu ea cca si cu un copil,intelege tot...nu tre sa o cert sau sa ridic vocea macar,e ... perfecta.am incercat sa vad cum ar reactiona cu un bb mik,si am luat o papusik de-a nepoatei mele,din aia care zici k e bb si plange...saracuta catea...incepuse sa schelalaie si tot se dadea de picioarele mele sa ma faca atenta k plangea papusa...asa k ...am scapat de interfon pt bb![]()
in schimb,pisoiul
incepuse sa maseze papusa p burta...cine are pisi acasa intelege ce vreau sa zic...mai aveaq putin si isi ascutea ghearele p scutecul papusii..
cane corso mi-ar placea si mie sa am...dar sunt prea mari...si curtea mea e prea mik
,iar in casa...nush...
Nikoleta 20
35+
Mario Andrei