Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 5
lorellay spune:
Isaelenavorbesti de hernie ombilicala la bebe?Daca da si a mea are...da ma fac ca nu vad...
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
mar_ysa_28 spune:
multumim fetele pt complimente...o sa pun poze cu rochita dar cand o sa o imbrac...
Fetelor voi ce parere aveti cu cine seamana pitika mea ca avem mari dileme pe aici...
Bertha multumim...am 1,61, in general gasesc haine dar cu rochiile lunigi problema...ma bucur ca am gasit...
isaelena tu ai incercat batista bebelusului macar pe mana ta?cred ca nu...asa ca incearc-o!!!! ca nu stiu ce iti fac .ser si batistuta...hai fi fetita cuminte si fa asa cu iti zicem noi... cat despre hernie si pitika mea avea buricutul afara si s-a rezolvat cu leocoplast...am facut buricutul pliu si lipit leocoplast de preferat rezistent la apa sau daca nu de matase dar lasat cateva zile cel putin...si are acum un buricut frumos...o sa vezi imbunatatiri de la prima aplicare
Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08
Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/
ihotu72 spune:
Neatza fetelor ce faceti?eu beau cafeaua si am intrat sa va salut.as sta mai mult cu voi,dar nu ma lasa puiul meu.Vrea numai in brate si nu pot sa fac nimic de el.Ieri a facut vaccinul de 2 luni(2 intepaturi) si a plans putin cand l-a intepat.S-a comportat barbateste si nu a facut nici temperatura.
Mami de Alex 2,5 luni si Anca 10 ani
http://community.webshots.com/album/569665354fINcHu?vhost=community
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132183
gabriellag spune:
Citat: |
citat din mesajul lui isaelena Buna fetelor sper ca toate si toti bebei sunetti ok., eu cred ca sunt in pragul unei depresii...anul acesta nika nu merge bine. Sara a mea este suspecta de hernei...stie cineva ce implica hernia la bebelusi? cat de grava este? si cum se trateaza? ca medicul de familie a pomenit ceva de operatie si nu ma incanta deloc,ca e prea micuta....stiu ca au mai fost bebei pe aici cu problema asta. o alta problema ar fi ca fornaie nasucul. cu ce sa il desfund? ca eu foloseam ser fiziologic si o pompita si vad ca numai tine. Sara are abia 5 saptamani, si imi e teama de batista bebelusului. MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU RASPUNSURI |
Buna,
Eu am folosit batista bebelusului de la 2 saptmani. E drept, la inceput si mie imi era putin teama..si lasam aspiratorul la minim...si credeam ca nu functioneaza, dupa am prins curaj si nu-ti spun ce _monstruleti- au putut sa iasa.
Despre cealalta problema, eu nu stiu nimic, o sa-ti raspunda fetele care au habar.
Curaj, se rezolva toate in timp si cu muuulta rabdare!!!
Gabriela - mami de rechin!!!
isaelena spune:
dalorellay da despre hernie ombilicala. cum adica te faci ca nu vezi? medicul ce a zis? ca a mea nici nu a vazut-o si i-am descris la tel si a si decretat: la 6 luni operatie....
ginye55 spune:
citat din mesajul lui isaelena Buna fetelor sper ca toate si toti bebei sunetti ok., eu cred ca sunt in pragul unei depresii...anul acesta nika nu merge bine. Sara a mea este suspecta de hernei...stie cineva ce implica hernia la bebelusi? cat de grava este? si cum se trateaza? ca medicul de familie a pomenit ceva de operatie si nu ma incanta deloc,ca e prea micuta....stiu ca au mai fost bebei pe aici cu problema asta. o alta problema ar fi ca fornaie nasucul. cu ce sa il desfund? ca eu foloseam ser fiziologic si o pompita si vad ca numai tine. Sara are abia 5 saptamani, si imi e teama de batista bebelusului. MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU RASPUNSURI |
De hernie nu stiu ce sa-ti spun. dar batista bebelusului nush de ce sa nu o folosesti. eu o folosesc de cand avea bb 3 sapt. Sunt f multumita de ea. Sanatate multa!
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Otiliav spune:
Marysa, Bertha, ce va inteleg cu lungimea. Eu am 1.62 m si azi vreau sa merg la un magazin de copii, mi-a spus mama ca au adus marfa noua si poate poate gasesc si eu ceva fara aplicatii copilaresti. Acum 3 ani mi-am luat mai multe perechi de la ei si tare bine mi-au prins, dar de atunci nici ca am mai gasit ceva clasic. Greu tare cu blugii, mie mi se potriveste lungimea 30 dar foarte greu se gaseste, in Norvegia am gasit o pereche in 3 ani . Problema este ca am nevoie de blugi noi si trebuie sa iau si sa scurtez.
Voi ati incercat cumva sa comandati pe siteurile americane?
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
lorellay spune:
citat din mesajul lui isaelena dalorellay da despre hernie ombilicala. cum adica te faci ca nu vezi? medicul ce a zis? ca a mea nici nu a vazut-o si i-am descris la tel si a si decretat: la 6 luni operatie.... |
Pai cum ti-a explicat Denisa mai sus..cu leucoplast...Sau pui o moneda pe buric si peste leucoplast (scrie si in Mama si Copilul de fam. Caprar) sau pur si simplu las in pace...
Eu am ales sa las buricutul in pace...deja e mai bine...era iesit asa cam cat buricul degetului mic.Si eu m-am speriat la inceput.Mai ales ca eu o mai las sa planga.Adica ii cunosc plansul, si cand e si mancata si schimbata si ii e somn...stiu cum plange si o pun la nani, da plange vreo 10 min pana adoarme.Si imi faceam probleme ca din cauza plansului.Da cica la 70-80% din fetite bebe apare hernia ombilicala.
La baietei e mai rau cu plansul ca fac hernie hernie.
Aaa...daca elgi metoda cu moneda, pune un ban de argint...sa nu se inegreasca pielea.
Pup...
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]