Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Neatza dragele mele,

Anca nultumim, eu iau un croisant si ceiut, mmm f bun!

Noi nu am avut timp ieri sa scriem ca am avut musafiri toata ziua si s-a terminat cu o mare masa pe care a trebuit sa o curat pe la 4:30 dimineata cand m-am trezit. Musafiri au fost nasii si uite asa am fugit eu cu nasa pana in mag Unirea si mi-am luat rochie pt botez.....super frumoasa...sunt atat de incantata ca nu am avut niciodata o rochie de seara lunga din cauza inaltimii dar am gasit una...perfect de lunga nu trebuie sa o modific...e...sunt si eu multumita...acum am nevoie si de pantofi...

Mirtha respect ca ai timp sa citesti atat, eu incep examenele la fac marti si nu am timp deloc...dar ma decurc eu sau daca nu le dau la toamna...felicitari si multumiri pt informatii...eu parca as vrea sa o hranesc doar la tatzica...am luat-o razna dar imi e atat de draga cand suge ca parca nu mi-o pot imagina independenta..

Vrabiuta multumim pt trucuri

Azi vin marturiile , am comandat pe post de marturii magneti de frigider flexibili take a look...ce parere aveti? Sunt 2 modele ca am zis ca cei care sunt impreuna sa nu aiba acasa 2 identici.Ufff stati ca nu pot sa pun pozele la semnatura ca le pot vedea invitatii...linkul e cam la multe persoane...asa ca nu stiu cum sa fac.Pun linkul de la magazin asa ca idee...http://w w w .magnetdesign.ro/galerie.htm

Bebeii vostri plang cand sunt obositi? pitika mea cateodata plange de somn si dintr-o data pica la orizontala.Problema e ca nu adoarme singura decat la tatzica sau leganata in bratze...

Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08

Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Cu spatele eu cred ca incepem sa ne doara dupa 1-2 luni cu bb mai ales cand sare de 5 kg. Si la prima nastere ma durea si am avut anestezie generala. Stati asa sa vedeti ce greu va fi la iarna, chiar si daca merg, gros imbracati si ei si noi, kilograme multe, ei nu vor merge mult pe jos.
Acum cand am fost la bazin parca am simtit la un moment dat locul unde a fost epidurala, dar de la nastere pana acum nici ca m-a deranjat.

Corina, ce grasunica aveti, clar seamana cu tati.
Alra, ma duci la depresie . Cred ca trebuie sa pescuiesc si eu un virus ca poate asa slabesc. Momentan sufar de ureche si dinti pe partea stanga si-mi ajunge.
Ginye, bravo voinicelului, asa esti si tu mai linistita.
Carmendu, faina iesirea voastra in 3. Ai schiat cu Victor in sanie din aceea pentru copii mici?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Buna fetelor
sper ca toate si toti bebei sunetti ok.,
eu cred ca sunt in pragul unei depresii...anul acesta nika nu merge bine.
Sara a mea este suspecta de hernei...stie cineva ce implica hernia la bebelusi? cat de grava este? si cum se trateaza? ca medicul de familie a pomenit ceva de operatie si nu ma incanta deloc,ca e prea micuta....stiu ca au mai fost bebei pe aici cu problema asta.
o alta problema ar fi ca fornaie nasucul. cu ce sa il desfund? ca eu foloseam ser fiziologic si o pompita si vad ca numai tine.
Sara are abia 5 saptamani, si imi e teama de batista bebelusului.
MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU RASPUNSURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

neata
am reusit si noi sa dormim de la 1 la 7 dim.pe mine ma incearca ia raceala si nu mai vreau.
mamiselipentru incurajari.nu am incotro,ramin pe baricade,desi imi vine s-o iau pe cimp.
otiliav-pai stai asa ca eu nu am completat nici un formulardoar m-am dus cu el,i-a luat singe si atit.a zis ca ma suna cind are rezultatul.acum sa vedem.aseara i-am facut baie cu apa de tarite sa vedem.ii mai fac si azi da nu il mai spal cu sapun,doar il balacesc putin,sa vedem daca se amelioreaza.
mai fetelor bebicii vostrii sunt balosi?al meu lasa niste bale de zici ca ii da dintii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui isaelena

Buna fetelor
sper ca toate si toti bebei sunetti ok.,
eu cred ca sunt in pragul unei depresii...anul acesta nika nu merge bine.
Sara a mea este suspecta de hernei...stie cineva ce implica hernia la bebelusi? cat de grava este? si cum se trateaza? ca medicul de familie a pomenit ceva de operatie si nu ma incanta deloc,ca e prea micuta....stiu ca au mai fost bebei pe aici cu problema asta.
o alta problema ar fi ca fornaie nasucul. cu ce sa il desfund? ca eu foloseam ser fiziologic si o pompita si vad ca numai tine.
Sara are abia 5 saptamani, si imi e teama de batista bebelusului.
MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU RASPUNSURI

De ce sa-ti fie teama de batista bebelusului? Eu doar asa ii pot curata nasucul. Nu stiu ce m-as fi facut FARA ea. Ser fiziologic si da-i bataie, fara teama.

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

Neatza dragele mele,

Anca nultumim, eu iau un croisant si ceiut, mmm f bun!

Noi nu am avut timp ieri sa scriem ca am avut musafiri toata ziua si s-a terminat cu o mare masa pe care a trebuit sa o curat pe la 4:30 dimineata cand m-am trezit. Musafiri au fost nasii si uite asa am fugit eu cu nasa pana in mag Unirea si mi-am luat rochie pt botez.....super frumoasa...sunt atat de incantata ca nu am avut niciodata o rochie de seara lunga din cauza inaltimii dar am gasit una...perfect de lunga nu trebuie sa o modific...e...sunt si eu multumita...acum am nevoie si de pantofi...

Sa porti sanatoasa rochia! Si succes la cautat pantofi, sa gasesti ceva sa-ti placa! Scuze ca te intreb, ce inaltime ai? Am banuit ca esti mai micuta pt ca ai zis ca modifici rochiile. Eu am 1.57 si scurtez cam tot, o singura data am gasit o pereche de blugi care mi-au venit perfect la lungime.

Citat:

Azi vin marturiile , am comandat pe post de marturii magneti de frigider flexibili take a look...ce parere aveti? Sunt 2 modele ca am zis ca cei care sunt impreuna sa nu aiba acasa 2 identici.Ufff stati ca nu pot sa pun pozele la semnatura ca le pot vedea invitatii...linkul e cam la multe persoane...asa ca nu stiu cum sa fac.Pun linkul de la magazin asa ca idee...http://w w w .magnetdesign.ro/galerie.htm

M-am uitat si eu, f buna idee! Poate o sa facem si noi cativa, chit ca o sa facem botzul acasa, e o amintire minunata pt cei apropiati.

Citat:
Bebeii vostri plang cand sunt obositi? pitika mea cateodata plange de somn si dintr-o data pica la orizontala.Problema e ca nu adoarme singura decat la tatzica sau leganata in bratze...

Si Ioana o tine asa de vreo 3 zile, se mataie rau cand e obosita si numai in brate si exact cum spui tu, acum plane si-n 3 secunde e adormita bustean. Daca adoarme atunci cand trebuie, adoarme singurica sau in timp ce papa.

Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08

Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/

[/quote]

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Anca multumim de tratatie!
BraveGirl aveti o dulceata de fetita! Tare grasunica si scumpica este! Iar tu mami, esti o aparitie blanda si draguta, sa nu te mai aud alt fel ca o chem pe Eli cu sa stii.
Ginye felicitari mamico, sa fie sanatos puiutul! Super vesti de la control!
Carmendu super iesire la munte! Abia astept sa iesim si noi pe undeva la vara...noi nu prea suntem iubitori de zapada..
Mar_ysa sa porti sanatoasa rochita! Si Luca al meu plange cand e obosit. Mai nou, se freaca si la ochisori. Noi nu adormim la tzatzica decat din cand in cand. In rest, il pun in patut mai mult treaz, si-i dau suzetica. O scapa de cateva ori..dupa care adoarme.

pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Buna dimineata mamicilor.

Nu am citit nimic din urma, dar ma reactualizez rapid in citeva ore . Aseara tocmai vroiam sa intreb despre Eli. numai ca apucasem deja sa dau stingerea prin casa.
Am vazut ca lipsesti masiv biciutoarea noastra .
Esti ok ?
Ca ma pun pe telefon...

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

anca_27 multumesc de raspuns. de la ce varsta pot folosi batista bebelusului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
Va multumesc pt complimente. Ciaora din mine e in extaz
Ma duc acum la coafor sa-mi schimb look-ul. Vreau sa fiu hot mama la botez
Pupici!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput