Gasca de Constanta *(103)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna!
Multumesc pentru urari! Tin sa va anunt ca de ieri avem oferta, 2 in 1 . M-a sunat aseara la ora 16 educatoarea sa ma intrebe cat de repede merg s-o i-au pe Alex ca se simte rau si are febra mare. Am plecat de la gradi direct la dr de fam, acolo i-am luat temperatura, avea "doar" 38,7 si incepuse sa faca frison . Dr a fost de "gasca" si a intrebat-o ce prefera sirop amar sau injectii. ce credeti ca a les kupilu? sirop binenteles, apoi a urmat show acasa ca este amar si alte de-astea. Am tinut-o aseara in "saramura" si cu antitermice la 4 ore, la amandoua. Norocul noastru a fost ca Teo a inceput sa-si revina si a dormit toata noaptea, la un moment dat am auzit-o cand s-a trezit, si-a luat canita cu apa, a baut si s-a culcat la loc .

Adina spor la pregatiri si facut planuri. Distractie placuta uram mai aproape de plecare. Tu nu ai intrat in "focuri"?
betty cluburi de joaca si organizat petreceri sunt multe, cred ca preturile sunt cam aceleasi. Pe bd-ul Tomis la parterul unui bloc, vis-a-vis de Mega image, pe langa piata IL Caragiale, Adina stie mai mute despre acel loc, poate are timp sa-ti povesteasca, pe BP Hasdeu, pe bd. Soveja, astea sunt cateva care imi vin in minte acum.
Jo , fi perseverenta , cu siguranta pe langa facturi si alte chesti de adulti va intra si cate o poezie de genul "toamnadedemostenebotez" .

O zi buna!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

fetelor, voi ati lucrat vreo carie in timpul sarcinii?
eu, iaca , pina la aproape 35 de ani n-am avut carii dar am acum una si ma doare rau. floss-uiesc bine locul, dau cu waterpik, spalat pe dinti cu periuta electrica, clatit cu listerine. da' ma doare ... barbatul meu zice sa merg la dentist. eu oricum voi merge joi la ginecolog la control si i voi cere parerea dar as vrea sa stiu despre experienta voastra cu asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

Cami, sanatate fetelor! imi pare tare rau de oferta 2 in 1, parca si asa nu aveai destule pe cap cu sesiunea...refacere rapida!
Si eu stau cu frica de raceala, de luni as vrea sa il duc la gradi, ca nu se mai poate acasa, se plictiseste rau...dar zilele trecute am avut treaba la spital si m-am ingrozit ce era la usa la pediatrie, deci iar ne confruntam cu un val de virusi

LeeAnn, bine ai revenit printre noi sper ca ai primit ajutor dincolo ref la dr.gheorghe, noi l-am operat pe vlad in cta, la dr. dinca si oricum, asa cum spunea si adinutza, mai mari au fost emotiile noastre decat operatia kupilului, care a durat 1/2 ora cu tot cu anestezie si care, oricum, a fost facuta degeaba (asta strict din punctul meu de vedere), deoarece la vlad indicatia majora pt extirpare a fost frecventa racelilor, care nu s-a redus defel, ba chiar acum am trecut la chestii mult mai serioase, nu ne mai complicam cu rinofaringite, ci cu amigdalite si bronsite

bettyk uite adresa de la clubul magicienilor:str. Banu Mihalcea nr 127 tel.691050, 0722691096, ca si zona e pe undeva pe langa piata chiliei, dar nu am fost niciodata acolo, pe ala l-am sarit in rest, cred ca le-am bantuit cam pe toate, de-a lungul anilor si aniversarilor de copii.

Si daca tot ziceti ca aveti fete mari, sa ma vedeti pe mine cum m-am simtit anul acesta, cand am trecut la aniversarea zilei de nastere a mirunei de la locurile de joaca pt copii atatia ani,la bowling-ul de la mall asa ca ne adaptam din mers, i-am facut hatarul, ca si ea s-a straduit si a terminat primul semestru cu 10 (acum, na, si eu, ca cioara cu puiul)

adinutza, uite www.srt.ro/cabinete.htm" target="_blank"> aici am gasit ceva, cu ocazia asta am aflat si eu despre metode alternative de investigare. sa aveti parte de zapada multa si distractie fara incidente pe partie!

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Liris, da eu am fost la dentist intensiv cand eram insarcinata cu Maria. Si mi-a facut si anestezii. Doar ca stia ca sunt insarcinata si m-a asigurat ca toate substantele folosite sunt safe. Acum trebuie sa ajung din nou, dar nu am timp si curaj .

Vladis, La multi ani pentru Miruna si felicitari!

Camelia, multa sanatate fetelor!

Bettyk, Clubul Magicienilor nu cred ca mai exista. Exista Casuta Magicienilor - gradinita. Tot aici se tin cursuri de Fastrackids. Nu cred ca organizeaza petreceri si s-au mutat pe Str. Siretului.

Un loc de joaca spatios este la Boema, dar imi scapa acum numele.

Pupici tuturor!

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

cornelia, nici eu nu stiu numele la ala de la boema, dar e pe langa omv, unde este CEC-ul sau RDS.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Adriana, da acolo e. Mi-am amintit: se numeste Kiddy Dady .

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

buna fetelor si multumesc. o sa incep sa le vizitez pe toate si sa vedem asupra caruia ne oprim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Roxana, sa-ti traiasca fetita si sa fiti sanatoase amandoua

Camelia, sanatate multa fetelor...ce rau mi-a parut sa aflu ca-i bolnavioara Alex(azi mi-a spus Bibi cand am luat-o de la gradi) ,...nu mai zic de Teo acum cand am citit....cucuietele si sa se faca bine cat mai repede...

Bettyk, nu am prea multe informatii despre locurile de joaca amintite mai sus in schimb vecina mea anul trecut ne-a invitat la un loc de joaca ff dragut patronat de o nepoata de a ei si mi-a placut patroana care e ff tanara si deschisa la ce ...pretentii ai...am inteles ca este si fff convenabil....Maine o intreb unde este locul exact si-ti spun casa-l pui pe lista

Simona, e greu cu ccc cariile pe timpul sarcinii, daca este necesara anestezia nu se face....Imi amintesc ccc ca la Anduta in timpul sarcinii mi-au cazut toate plombele(cred ca vreo 5), vechi de 10-15 ani(din scoala generala)...se spune ca bb consuma calciul din corpul mamei.

Jone, super link-ul privitor la curatenia orasului. Mai, ai fetita mare si scumpica foc....am reusit sa vad si pozele

Citat:
citat din mesajul lui vladis

Cami, sanatate fetelor! imi pare tare rau de oferta 2 in 1, parca si asa nu aveai destule pe cap cu sesiunea...refacere rapida!
Si eu stau cu frica de raceala, de luni as vrea sa il duc la gradi, ca nu se mai poate acasa, se plictiseste rau...dar zilele trecute am avut treaba la spital si m-am ingrozit ce era la usa la pediatrie, deci iar ne confruntam cu un val de virusi

LeeAnn, bine ai revenit printre noi sper ca ai primit ajutor dincolo ref la dr.gheorghe, noi l-am operat pe vlad in cta, la dr. dinca si oricum, asa cum spunea si adinutza, mai mari au fost emotiile noastre decat operatia kupilului, care a durat 1/2 ora cu tot cu anestezie si care, oricum, a fost facuta degeaba (asta strict din punctul meu de vedere), deoarece la vlad indicatia majora pt extirpare a fost frecventa racelilor, care nu s-a redus defel, ba chiar acum am trecut la chestii mult mai serioase, nu ne mai complicam cu rinofaringite, ci cu amigdalite si bronsite

bettyk uite adresa de la clubul magicienilor:str. Banu Mihalcea nr 127 tel.691050, 0722691096, ca si zona e pe undeva pe langa piata chiliei, dar nu am fost niciodata acolo, pe ala l-am sarit in rest, cred ca le-am bantuit cam pe toate, de-a lungul anilor si aniversarilor de copii.

Si daca tot ziceti ca aveti fete mari, sa ma vedeti pe mine cum m-am simtit anul acesta, cand am trecut la aniversarea zilei de nastere a mirunei de la locurile de joaca pt copii atatia ani,la bowling-ul de la mall asa ca ne adaptam din mers, i-am facut hatarul, ca si ea s-a straduit si a terminat primul semestru cu 10 (acum, na, si eu, ca cioara cu puiul)

adinutza, uite www.srt.ro/cabinete.htm" target="_blank"> aici am gasit ceva, cu ocazia asta am aflat si eu despre metode alternative de investigare. sa aveti parte de zapada multa si distractie fara incidente pe partie!

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Vladis, felicitari s-o tina tot asa...Mai.... fetele noastre trebuie musai sa se intalneasca ca-s de top !!!. Si Anduta tot cu 10 a terminat semestrul si-s tare mandra de ea, normal!

Hei, ne intalnim in we la City park dupa ora 16 la locul de joaca???Ce ziceti??? sau la Tomis Mall??!!

Tania cu Andreea(14 sept'96) si Bianca (14 febr'04)

Noi!

Blogul lui Mihaita

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Dady68, multumesc. astept sa imi spui exact unde e.poate ne place si nu mai alergam mult.
Camelia, multa sanatate fetelor.
o seara buna in continuare.

Mergi la inceput

buna dimineata tuturor.ce fac mamicile?
camelia, cum se mai simt fetele? sper ca mai bine.
De luni, avem o saptamana vacanta, sfarsit de semestru. Asa ca pitica va sta acasa. dar merita. au avut si la gradinita test de evaluare si chiar sunt mandra de laudele primite. s-a descurcat cu brio.sper sa o tina asa si la scoala.
desi vremea e cam mohorata, va doresc sa aveti o zi placuta.

Mergi la inceput