Gasca de Constanta *(103)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui LeeAnn

Buna dimineata, Constanta!
Stiu ca doar putine dintre voi ma mai tineti minte..., exclusiv din vina mea.
Oricum v-am citit de cate ori am avut timp si m-am bucurat pt voi, pt noile mamici, pt progresele puilor.
Acum ca sa fiu sincera pana la capat, nu as fi ajuns sa scriu daca nu as avea nevoie de ajutorul vostru.Trebuie neaparat sa o operez pe Alexia de polipi, e grav si nu mai putem astepta.Si fiindca stiu ca multe ati trecut prin asta, va rog sa imi spuneti si mie la cine i-ati oerat pe pici.Vrem neaparat la Bucuresti,
In principiu, as vrea sa ajung la Dr DAN GHEORGHE si nu am nici cea mai vaga idee cum sa o facem.
Va rog din suflet, ajutati-ma.
Multumesc mult de tot.

Liana, Ursuletul si Veveritzoiul din dotare

liana, noi l-am operatla Bucuresti la dr.Ursuleanu, la Budimex.dar stiu ca si dr de care zici tu e bun.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Salutare dragelor!

Camelia din ce am vb eu cu tati al vostru despre fete...off, imi pare rau de micuta! Daca zici ca e prima data cand ii dai antibiotic, aveti grija la stomac sa nu o subtieze, poate face reactie. Iar Klacid-ul are gust asa de rau...

LeeAnn si eu am trecut cu Alexia prin Budimex si l-am observat pe dr Dan Gheorghe in timpul programului. Am fost ff multumita cu isi trata pacientii, atat cat am putut observa, iar cazul din salonul nostru era foarte greu, imi spunea mamica, ca singurul dr care s-a riscat sa faca o interventie fff grea micutei a fost acest dr. Erau trimise din Alba, caci era ceva destul de grav. Vazand acel copil, care statea de cateva saptamani in spital am realizat cat de simpla este interventia pentru polipi, chiar daca eu, ca mama, am trait-o la intensitate maxima, emotii.
Daca-r fi sa te ghidez, acum nu stiu cum, nam nici un nr de tel, nu stiu sa aiba cabinet privat, stiu doar ca l-am vazut pe sectia respectiva, iar acolo primeau pacientii la consult si alti medici. Poate o sa-ti raspunda cineva pe topicul respectiv. Mult noroc va doresc!

Azi am revenit la birou si am constatat ca burtik creste, imi trebuie deja alte haine, la talie ma tine ceva, mai ales ca stau mai mult pe scaun.

Va pup! O seara buna!

Crixia mami de Alexia-Maria ( 22.iul.2003) & +9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

buna seara dragutelor,

aici e ploaie ploaie si iar ploaie.
acu 2 seri am vazut lebede pe mare.frumoase foc.

ieri am fost la locul de joaca la city park.nu prea le-a placut fetelor.apoi la o pizza ca de acum suntem domnisoare.
si ma da pe spate cand alexandra zice:eu si prietena mea anaaaa!

va pupam

jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

Salutare dragelor!
Camelia din ce am vb eu cu tati al vostru despre fete...off, imi pare rau de micuta! Daca zici ca e prima data cand ii dai antibiotic, aveti grija la stomac sa nu o subtieze, poate face reactie. Iar Klacid-ul are gust asa de rau...

Crix din pacate nu este prima data cand Teo ia Klacid, sau mai bine zis lua, fiindca ieri am chemat dr ei de familie s-o vada. In parte stanga se umflase de am crezut ca are oreon. Concluzia, nu este oreon, s-au inflamat nodulii din motiv de febra mare, plus infectia de la gat. Ne-a schimbat tratamentul cu Cedax la 24 de ore si gentamicina la 12 ore.
Jo ai d-ra de acum , mergeti la pizza...Si noi mai facem din astea , mama, mama ce le mai place la pizza, restaurant. le invatam cu greutatile de mici.

Citat:
Camelia, de dr Laza am auzit si bune si rele, asa ca nu ma risc.Oricum barbati-meu e chitit pe Bucuresti, nici nu vrea sa auda de Cta.
Am scris la sb cu dr Gheorghe si astept un raspuns...

LeeAnn daca e s-o iei asa, cred ca toti gresim in viata, meserie...Trebuie sa mai fie si un pic de incredere in medic si noroc. Sper sa afli cat mai repede vesti despre dl dr si sa rezolvati problema cat mai repede. Multa sanatate!
Dana si pana la urma unde mergeti la munte? V-ati hotarat?

Multumesc pentru sustinere, am scapat cu bine de examenul de azi.

O seara linistita!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

am fetita mare.
si ma invata poezii.i-am zis ca ea se duce la gradinita ca sa invete poezii multe si sa fie atenta cand le invata ca apoi trebuie sa vina casa si sa ma invete si pe mine ca eu nu stiu.
si uite asha am ajuns la varsta mea (basca 2 facultati) sa invat poezii gen:
"TOAMNA - de Demostene Botez" (titlul si autorul se spun pe nerasuflate si legate:toamnadedemostenebotez)
"MARUL - de Maria Gardin (maruldemariagardin)

si ajung la concluzia ca sunt cam ....hai sa zic batuta in cap ca eu tare greu le invat.(pai nici nu prea am loc sa le memorez ca am mintea plina de facturi, plati, benzina care iar creste)

Si azi ca sa fie tacamul complet o alta poezie:
ceva cu bunica.
am viata grea.

jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

buna seara constanta.
fetelor am si eu o intrebare. stiti unde se afla Clubul Magicienilor? si ce alte locuri de joaca mai stiti in afara de Dl. Girafa? stiti care sunt preturile pentru o zi onomastica?
Va urez o seara placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Cristina , cred ca te referi la d-na Mocanu. nu am idee cum a evoulat in ultimii 20 de ani ... dar pe vremea mea era exceptionala. eu aproape nu m-am meditat deloc la matematica ptr treapta si am intrat la Mircea cu 10 fix. si asta, 75% datorita ei. nu aveam nevoie sa mai invat sau sa fac ceva acasa/particular. oricum dc iese la pensie discutia e inutila.

nu stiu cum mai e nivelul la sc. 30. am trecut in toamna asta pe acolo si erau o groaza de masini scumpe parcate in asteptarea copiilor. acum familii cu bani multi pot fi un atuu sau dimpotriva. depinde de cum or fi facut banii . oricun intereseaza-te la elevi actuali, parinti cu capul pe umeri s.a.m.d. rata de admitere la licee bune etc. pe vremea mea, la clasa mea, din 42 de elevi: 10 au intrat la mircea, vreo 2-3 au picat (din cauza notei la romana), si inca vreo 6 au intrat la lic. 10 la mate-fizica. astea erau topul atunci. si restul intrasera tot la licee bunicele si fara probleme.

Camelia, sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

bettyk, mai este un loc de joaca pe soveja.unul pe la delfinariu era dar nu am mai fost de mult.iar ca pret au ei mai multe oferte.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

Buna dimineata Constanta. o zi buna va doresc.
merci nastasie. ar trebui sa ma interesez. sa stiu din timp.e o problema si cu organizarea zilei de nastere:).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Dana, noi o sa mergem in Busteni de pe 1 pe 7 februarie cat este vacanta copiilor. Vila in care stam noi nu e aproape de partia Kalinderu dar mergem cu niste colegi care au inchiriat o vila aproape de partie. O sa te sun sa-ti dau amanunte.
Multumesc pentru oferta de cazare a hamsterului dar copiii si sotul au decis sa-l plimbam si pe el la munte ca doar face parte din familie, deci plecam cum se zice cu catel, cu purcel, in cazul nostru cu soricel si maimute
Cami, sper ca Teo e mai bine, bafta in continuare in sesiune.
Liana, noi pe Bogdan l-am operat tot la Bucuresti, la dr Ursuleanu. Emotiile parintilor sunt de fapt mai mari decat riscurile operatiei in sine. La Budimex, se operau polipi ca pe banda rulanta. Bafta in gasirea medicului potrivit.
Sanzi, m-a impresionat David...ce accent are, si ce mare este
Jo, spor la invatat si fii constiincioasa ca acu incepi engleza, adunarea, inmultirea...
Vin si eu cu o intrebare- stiti daca in Constanta e vreun cabinet unde se face termografie?
O zi frumoasa tuturor!

noi

Mergi la inceput