Gasca de Constanta *(103)*
Raspunsuri - Pagina 6
Madamsadamy spune:
Buna ziua!!!!
Adina bine ca v-ati hotarat unde si cine merge.Initial am vrut sa mergem intr-o statiune numai ptr odihna, adica Sarata monteoru, unde doar sa mancam sa dormim putim masaj nu strica. Apoi ne-am gandit ca am vrea si putin la rudele noastre de la Deva si putin la sky si asa am renuntzat la Sarata monteorul. Ne-am decis sa mergem putin la rude, si putin la munte cate 4-5 zile la ambele. Asa ca vreau o cazare langa partie, eu zic oriunde, vara mea zice sa mergem la Sraja ca nu ajungem des pe acolo si e statiunea frumosa. Asa ca nu suntem hotarati decat asupra datei adica 20 febroarie, plecarea si undeva 1-2 martie revenirea acasa.
Ma intreba cineva reteta? In principiu e usoara dar nu daca ai portii multe adica p[tr max 4-6 persoane.
deci e vb de SALTIMBOCA ptr care iti trbuie muschi de porc, nu muschiuletz, cotlet fara os, sunca presata si cascaval. Se rumeneste in tigaie carnea taiata felii si apooi se pune sunca presata si apoi cascavalul. Cand punem cascavalul punem si capacul ca el sa poata imbraca bucata de carne. se serveste si cu paste si cu ciuperci, si cu legume la gratar. Este delicios si numai bun ptr cura de slabire. Ptr servire se poate decora in chip de om , zambaretz sau plangacios, fiecare dupa chef. POFTA BUNA!!!!!!!!!
liris spune:
sar'na de raspunsuri, tania si cornelia.
peste 3 ore am appointment la ginecolog. voi vorbi si cu ea si abia apoi cu dentistul. parca m-a mai lasat durerea. am observat ca atunci cind dau cu floss-ul in locul ala trebuie sa repet de multe ori , de fiecare data mai iese cite ceva. o fi gaurit rau locul ala si intra mai multe porcarii ...
bai, miine intru in sapt 28 si am 79 de kg ... si culmea culmilor sunt slightly anemic, am Hgb 11.1. toate semnele sunt s-o las mai moale cu dulcirile si ...in fine mi-am luat vita, curcan, spanac, fasole. o sa iau azi si prenatale dar as vrea s-o dreg din alimentatie mai desteapta ... spre exemplu maseaua m-a durrut sapt trecuta, ma lasasse un pic si dupa ce am mincat ...nici nu pot sa spun cite donnuts cu ciocolata peste weekend, de luni m-a luat din nou.
sunt in cautare de cabinet de cosmetica curat (nu-mi plac si nu-mi inspira incredere asiaticele astea de aici care au monopol pe chestiile astea). experienta noastra cu ele nu e buna. am nevoie de cosmeticiana ca nu mai vad deja sub burta sa ma epilez ...
CRIXIA spune:
Madamsadamy, cu o Saltimboca m-a cerut sotul de sotie, pentru noi a ramas un preparat incarcat de dragoste!
Camelia, sanatate voua! Macar voi parintii sa nu va lasati dobarati de virusi. Tu cum esti cu sesiunea?
Liris, de cand preferi dulciurile, e preferinta lui bb? Eu nu prea suport dulciurile si sper sa raman asa! Ai grija cu fierul, eu am ajuns sa iau buvabil si era naspa la gust. Nu mi-a placut carnea la Alexia, si vad ca si acum o cam ocolesc. Sapt asta mi-a placut lapte rece cu paine si iaurt, tot cu paine.
Alexia a luat vacanta deja! ii tot explic despre bb2 si e dispusa sa selecteze din jucariile ei ceva ce se potrivesc si baietilor. Nu e egoista, a zis ca vede ea cum se va discuta!
Va pupicesc!
Crixia mami de Alexia-Maria ( 22.iul.2003) & +9 sapt
nastasie spune:
simona, oau, 28 de saptamani.sa fiti sanatosi tu si bb.cred ca nu am retinut eu,dar ce e fetita sau baietel?
noi suntem bine, putin muciosi, avem o saptamana si noi vacanta.si e tare fericit.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Dodo-pui spune:
Buna Constanta,
o zi frumoasa si numai bine va doresc.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
jone spune:
misto faza "nu vad sub burtica"!
pe noi ne asteapta un weekend plin de musafiri.
cica va fi surpriza vizita lor dar eu stiu deja.
si din nefericire ploua, o sa mergem la plimbari cu masina.
alex e la capitolul "picturi".
Picteaza tot ce prinde.
jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!
vladis spune:
Multumim la toata lumea pt urari
Daddy, mie imi convine la City ca-i langa casa, cam dupa 17, sa se trezeasca si piticul; hai, fetelor, ca-s si reduceri la mall
Dana, o sa salvez si eu reteta pt cand ma apuc de cura de slabire
jone, stai sa vezi daca o sa poti si cu masina, ca se anunta si ninsori in we. anyway, distractie placuta si spor la pictura!
noi ca nelumea, voi vorbiti despre vacanta copiilor si eu vreau sa il duc la gradi de luni sper sa nu revina totusi gerul, ca mi s-a stafidit copilul in casa...
we placut tuturor, chiar daca vremea nu tine cu noi si poate ne vedem totusi live
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
mihaela77O spune:
daca hotarati sa va intalniti,dati sfoara in tara ca poate vin si eu,dar cu conditia sa existe loc de joaca...credeti-ma ca pana acum nu am ajuns in CITY MALL...ca de cumparaturi nu poate fi vb,cu mihaitza de mana..
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
CRIXIA spune:
Jone cum adik vizita surpriza! Parca nu mai sunt vremurile cand te trezeai cu musafiri in prag!
Mie nu-mi place locul de joaca din City, mai ales pentru parinti e ff limitat spatiul.
Eu v-as propune sa alegem un loc de joaca cu personal ce poate avea grija de copii, ii animeaza....sa fie si spatiu separat pt parinti, ca doar ne intalnim noi mamicile insotite de copii!
Nu-mi vine acum in cap un spatiu pt micuti, dar ma mai gandesc!
Crixia mami de Alexia-Maria ( 22.iul.2003) & +9 sapt
bettyk spune:
Buna dimineata fetelor. Ce vreme urata! si pitica e racita. trebuie sa ajung cu ea la medicul ei azi sa vedem ce siropele ne da.sper sa nu faca temperatura si sa se vindece repede.
o zi buna in continuare va doresc.