Gasca de Constanta *(103)*
Raspunsuri - Pagina 19
bettyk spune:
Adina,sincer imi pare tare rau.nu pot crede ca exista si asemenea educatoare si sa nu se poata face nimic.eu am trecut cu Alexia prin asa ceva(nu chiar atat de grav totusi)la o gradinita de la Casa de Cultura.o tragea mai tot timpul de par si abia daca lasa copii sa mearga la toaleta. iti dai seama ca de multe ori faceau pe ei. m-am infuriat teribil si am facut circ la gradinita si mi-am retras copilul. nu putea invata nimic bun intr-un asemenea mediu.
Ontica Camelia spune:
Buna!
In ce stadiu sunteti cu cafeaua sau ceaiul? Eu abia acum savurez si ma uit la pozele de la ziua Biancai. A fost petrecere pe cinste acolo.
Adina, eu ii dau Alexandrei un maiou de "domnishoare" adica in bretele si o bluzita subtire. Daca ii este rece pe drum (care este fff lung, noi avem gradi chiar in spatele blocului ) pana acolo ii mai dau o jachetica usoara pe sun geaca.
Dragelor pe unde sunteti???!!! Facem un apel?
Sa aveti o zi buna!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
bettyk spune:
hop si eu pe aici.
buna fetelor. ma chinui de azi dimineata sa imi termin cafeaua. printre picaturi asa si o gura de cafea. am rezolvat problema cu gradinita.motivul???? lenea de dimineata si asa cum ai spus Cami, sa stea cu taticul ei mai mult.numai ca acum nu mai plecam la gradi fara sa fim aranjate,cu parfumul dupa noi si bineinteles fustita sau rochita.de mici am fost cochete dar cu cat crestem cu atat mai mult.
CRIXIA spune:
Bunaaa!
Am lipsit, s-a hotarat tati brusc sa mergem la munte dupa fata...si asa am plecat joi seara la Predeal! A fost frumos, o iarna adevarata, totul alb, ger, zapada proaspata...chiar a meritat!
N-am reusit sa va vad pozele si nici pe ale noastre sa le descarcam!
Copila a cam stat degeaba la munte pana am venit noi, ca nu a fost zapada, iar aventura cu bunicii, mai deloc. Banuiesc ca au stat ca pensionarii si au privit la Tv, e bunica mandra ca fata stie melodia din Regina ..si am inceput educatia cu ALexia ca nu e pt ea filmul ala cu tiganii, ca e interzis celor sub 12 ani, iar sefa slugilor zice: pai, pana fac eu 12 ani, se termina filmul!!
In rest, burtik, m-au mai lasat greturile si starea de rau, mai pot face si eu cate ceva seara!
Maine merg la dublu test, poate observa ceva dr la eco....vin si va spun!
Crixia mami de Alexia-Maria ( 22.iul.2003) & +11 sapt
Dodo-pui spune:
Constanta
O zi frumoasa si numai bine va doresc.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Madamsadamy spune:
Buna ziua CONSTANTA!!!!!!!!!
O cafea un ceai, ceva ceva.
Vazut multe poze ca eram restantza . Foarte frumoase.
Azi merg la servici , prima zi din saptamana asta.Acum iarna trag chiulul cat se poate.
.....cica ash fi vrut sa intru in cura de slabire. Ca orice minune nu a tinut decat cateva zile. Ieri dupa un tur de shoping, vin acasa flamanda si mananc o paine(era calda si bine prajita)cu pate bucegi , branza de oaie , ceapa verde si....un pahar de vin rosu=zaibar.Dupa eram dezamagita ca am mancat dar.....satula.
Ce pot sa fac? Vada ca nici macar aniversarea mea din aprilie nu ma motiveaza si nu ma ambitioneaza.
Dati-mi sfaturi. Ca nu mai tine, mor de nervi pe mine.
Madamsadamy spune:
Oauuuuuuuuu Gabi, ISABELLE?
DEci e fetiza si o sa o cheme asa? BVO. . Tot Adina boteaza?
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Madamsadamy Oauuuuuuuuu Gabi, ISABELLE? Deci e fetiza si o sa o cheme asa? BVO. . Tot Adina boteaza? |
Da Dana da asa vreau sa se numeasca si normal...nasa boteaza
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Ontica Camelia spune:
Buna!
Gabi felicitari pentru Isabelle! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de copilasi !
Dana mie-mi spui de cura....Las ca are Tania bicicleta !
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator