Gasca de Constanta *(103)*
Raspunsuri - Pagina 20
Madamsadamy spune:
Eu stiu ca Tania are bicicleta ,ca doar eu merg frecvent la ea, si pedalez, dar pedalez 10 min dupa care sunt aproape moarta si...apoi mananc.
nastasie spune:
felicitari, gabi, pentru fetita.deci e hotarata treaba.foarte frumos numele, sa fiti sanatoase amandoua.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
vladis spune:
gabi, ma bucur din suflet pt voi si pt bebita Isabelle ce zice dodo de surioara?
dana, ai incercat vreodata disociatul? macar nu te infometeaza, da' ceva vointa trebuie , sa nu cedezi poftelor
fetelor, ce povestiti voi acolo de pe la gradinite, ca pe mine ma ia la burta cu emotii cand ma gandesc...vlad acum e la o particulara de 4 ore, am zis eu sa fie ceva de tranzitie, iar de la toamna vreau sa il inscriu la stat, la orar prelungit; oscilez intre gradinita 12 (unde a fost miruna) si 14 - chiar, daca aveti ceva impresii mai proaspete de la ambele v-as fi recunoscatoare - iar copilu' asta e sensibil ca o domnisoara, nu stiu daca asa sunt toti racii, dar nu suporta nici macar tonul mai ridicat, nu mai vb de tipete sau critici, astfel incat daca avem ghinionul sa dam peste vreo educatoare de genul asta ne-am dus pe copca
poate vreti sa va uitati si aici, pt draga noastra umflatel Bazar pentru Mihaita
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
ADINUTZA spune:
Salutare,
Copiii au avut azi parte de divertisment - Bodo a fost cu scoala la spectacol la Guliver, iar la Ada a venit "teatrul" la gradi.
Ma bucur nespus de mult ca o vom boteza pe Isabelle, eu stiam ca e fetitza, doar ca nu aveam confirmarea
Si eu sunt cam disperata din cauza kg in plus pt ca nu am avut greutatea asta nici cand eram gravida. Din pacate cu mancatul in turele de noapte si cele 2 concedii petrecute anul trecut in Italia si-au pus amprenta pe corpul meu si nu neaparat din cauza pastelor si pizzei cat mai ales din cauza dulciurilor
Dana, si eu am bicicleta si fac cafea buna Si mai am si aparat din ala de masaj cu benzi
Hai sa facem si noi aici un grup de suport pt cele care vor sa slabeasca pt ca stiu sigur ca mai sunt si alte amatoare, poate asa vom reusi sa ne atingem obiectivul.
noi
bettyk spune:
buna fetelor.ce mai ziceti?
Vladis,eu despre gradinita 12 numai lucruri bune am de spus. Alex e de 2 ani acolo si chiar sunt foarte multumita.merge bine,invata multe lucruri iar despre educatoare toata stima mea.sunt niste bunute.cel putin cele pe care le are fii-mea. care e destul de neastamparata si capoasa si pot spune ca ele sunt niste dragute,calme si stiu cum sa se poarte cu cei mici.dupa experienta de la o alta gradinita chiar ma pot declara multumita acum.
Ontica Camelia spune:
Dana si Adina pentru curele de slabire, neaparat este nevoie de o dieta sanatoasa , ca aceasta.
Daca incercam sa slabim prin ras nu e mai bine?
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Dodo-pui spune:
de urari si ganduri bune
Cami supeeeer meniu de slabit,incercati-l sigur o sa mai luati cateva kg
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ADINUTZA spune:
Cami, hoatzo! Nici nu am apucat sa zic ca am pus niste poze noi ca tu le-ai si hakerit!
Cu asa dieta sigur o sa slabesc dar ma consolez cu vorbele foarte intelepte ale unor colegi: Politistul care-i slab, ori e prost ori e bolnav!
noi