Gasca de Constanta *(103)*
Raspunsuri - Pagina 18
mav spune:
Neatza!!!!
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
ADINUTZA spune:
Salutare,
Azi am avut penultimul examen, am recuperat copiii de la socri si acum in timp ce restul familiei se odihneste eu ma recreez pe net.
Cami, eu stiam ca Alex a luat premiul, o felicit inca o data, si chiar m-a surprins sa aflu ca un parinte ar fi in stare sa faca scandal in fata copiilor si mai ales dintr-un asemenea motiv.
Tania, abia astept sa vad pozele dar mai ales inregistrarea cu fii-mea. Ada mi-a povestit entuziasmata de tortul cu Barbie al Biancai.
Mav, super tare cantecul!
O duminica placuta in continuare!
noi
dadi_t spune:
Adina am reusit sa pun cateva poze..
Alina... feresca-sfantu"!
O saptamana placuta!
Tania cu Andreea(14 sept'96) si Bianca (14 febr'04)
Noi!
Blogul lui Mihaita
Ce nu poti controla...evita!
sinzi_ana spune:
Tania, la multi ani Biancai!!!!
Am vazut si eu pozele cu cele 3 frumuseti!!! Una mai frumoasa ca alta!!!
Cami, Adinutza, Tania...chiar ma minunam ce clasa frumoasa la gradinita, ce decor superb...pacat ca au asa educatoare si pacat ca unii parinti nu stiu sa fie un model copiiilor lor
E chiar de groaza ce se intampla...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
jone spune:
buna dimineata!
ce ziceti...o sa avem o saptamana mai buna?
jo , si alexandra
recomandari,
home sweet home!
bettyk spune:
buna dimineata fetelor.
sa speram ca vom avea o saptamana buna. eu am inceput cu stangul, sper sa ma recuperez pe parcusul zilei de azi. si sunt foarte obosita:(. Alexia nu mai vrea la gradinita.motive nu cred ca ar avea. totul e in regula, educatoarele ok. cert e ca azi o tin acasa,nu am reusit sa o duc. asta e.
vedem maine.
Ontica Camelia spune:
Buna!
jo sper din tot sufletul sa fie o saptamana mai buna. ce a spus Alex de sandvisurile inimioara ? mai vrea si cu alte ocazii?
betty sper sa fie doar ceva trecator la Alex, faptul ca nu vrea la gradi. poate il vrea pe "tati" doar pentru ea, si cand pleaca la gradi, el ramane cu tine. imi dau si eu cu parerea.
o zi buna!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
bettyk spune:
cami uite sa stii ca nu m-am gandit la asta. ar putea fi un motiv serios. faptul ca el naviga si este departe de noi cateva luni....chiar o sa analizez si aceasta perspectiva,sper ca va fi trecator. multumesc pt sfat.
Ontica Camelia spune:
poze noi
betty .
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
ADINUTZA spune:
Tania, foarte dragute pozele, le-am descarcat si eu.
Cami, ce domnisorici gatite cu rochite.
Concluzia e ca toate fetitele sunt frumoase si cochete.
Eu nu stiu ce sa mai zic...am vazut pozele de la gradi si am gasit explicatia faptului ca Andrada mi-a facut febra in week-end In timp ce doamna e in clasa cu sacou, Bibi cu bluza si jacheta, ceilalti copii imbracati cum i-au adus parintii, Ada e in tricoul de corp pe care il avea pe sub bluzita. Eu nu-i mai dau maiou doar tricoul ala subtire si bluzita. Chiar nu a vazut-o nimeni daca s-a dezbracat sau a fost lasata intentionat. Doamne, eu nu stiu ce sa mai cred.
Azi a stat acasa din motive de muci si febra.
Betty, m-as bucura sa fie si la noi doar un capriciu mersul la gradi, dar e mai serios, din pacate.
O seara frumoasa va doresc!
noi