Gasca de Constanta *(103)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Adinutza, mi se pare o oroare ce spui ca i se intimpla fetitei tale. chiar asa "spate" puternic are la inpectorat cucoana asta?

observ ca toate sarbatoriti ziua indragostitilor. adica asa ca-n adolescenta sunteti voi indragostite?

nici nu mi-am pus problema sa sarbatorim. Robert a avut febra zilele trecute si acum pare ca ma incearca si pe mine ceva. barbate-miu de fix o saptamina se lupta cu o infectie la urechi (de la vent-urile de la job) si se pare ca va lucra tot weekend-ul ca are nu stiu ce de terminat.

nu stiu dc v-am spus ca maseaua care ma durea s-a rupt un pic. miine ma duc la dentist

sarbatoriti frumos, da?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani Bianca!Dady felicitari,sa-ti sanatoasa puiutza si alaturi de surioara ei sa va aduca numai bucurii

Un wk placut Constanta!

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

la multi ani,Bianca!tot ce-ti doresti.
adinutza, intoxicata cu clor.vai de mine.e rau ce povestesti tu acolo si ca si simona ma intreb ce spate are cucoana asta.sincer nu stiu ce sa te sfatui inca nu am avut asa problema asta.adica si el mai face fite dimineata dar nu chiar asa.sper din suflet sa rezolvati problema.
jo,imi pare rau ca ti-au spart masina.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

La multi ani Bianca! sa cresti mare si sanatoasa! Frumoasa, desteapta si cuminte esti deja.
Tania sa fi sanatoasa si sa te bucuri de cele doua comori ale tale!

Fetelor din pacate doamna in cauza are antecedente de cateva generatii. S-au incercat o multime de metode la inspectorat, pensionare pe caz de boala, reclamatii, nik nu a "atins-o", concluzia, pila este destul de mare, iar pe ea a facut-o sa devina inversunata pe parinti si pe copii. Pe de alta parte este singura educatoare care in doua luni a obtinut doua premii I, la concursul national si international de pictura si o mentiune la international, problema este ca copii mai mult deseneaza si picteaza.

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

LA MULTI ANI BIA!!!!Sa ai parte de mmulta sanatate, fericire si noroc. Daca ai noroc nici cu banutii n-o sa stai prea prost

LA MULTI ANI FERICITI !!!pentru familia EGE(fisun)implinesc 12 ani de casnicie. Sunteti o familie frumoasa, sa ramaneti mereu asha.

Ce de sarbatoriti dragi mie, si la ce zi frumoasa isi serbeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

La multi ani, Bianca!
sa fii sanatoasa, copilarie fericita si sa umpli mereu de bucurie inimile celor dragi!
sa va traiasca Tania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Bia, La multi ani!
Tania, sa-ti traiasca printesele si sa va bucurati de ele!

Pentru ziua indragostitilor mai mult s-a pregatit Bogdan, pentru ca doamna de engleza le-a dat tema de facut felicitari, pe care apoi le-a vandut in cadrul unei tombole cu pretul simbolic de 50 de bani, iar banutii stransi au fost depusi la fondul scolii.

Eu am dormit toata ziua pentru ca a fost liniste, nu am avut copiii acasa si abia pe la 5 dupa masa m-am dat jos din pat.

Daca ar fi sa va zic din pataniile Andradei la gradi cred ca as face foileton. Sincer, am ajuns sa ma bucur ca o gasesc intreaga, CA ESTE IN GRADi,(a avut cel putin 2 tentative de a fugi de acolo), fapte precum bataia cu mancare, ca si-a udat tot parul la toaleta, ca s-a ascuns in masca de la calorifer si exemplele pot continua sunt doar urmari ale faptului ca nu a fost supravegheata si ca nu i s-a acordat atentie.
Pentru ca nu adormea imediat la pranz, doamna incepea sa tipe la ea, de parca urland linistesti pe cineva, dimpotriva, si chiar a atins-o la fundulet cu o popica de jucarie, dar asta a fost doar o data.
Cami, poate mai completezi tu cu ce iti mai aduci aminte ca oricum eu sunt hotarata sa iau masuri.
Apropo de premiile la pictura, nu stiu ce scandal a fost acolo pentru ca, chiar doamna R mi-a zis ca poate Ada s-a speriat atunci cand anumite persoane au venit in clasa si au tipat si au batut cu pumnii in masa in fata copiilor pentru ca nu ar fi meritat premiile.Eu cred ca ea doar isi cauta scuze dar pe mine nu ma mai impresioneaza.

O seara romantica tuturor celor care sarbatoriti in familie!

Ege, casnicie fericita in continuare!

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Seara romantica la noi este doar pe jumatate, am lasat-o doar pe Alex la mama, Teo este mucioasa si o tinem sub observatie. Sper sa-si revina pana maine, cand avem musafiri.

Adina legat de premiile la pictura, imi pare chiar rau ca au fost discutii, de ce imi pare rau? Pai Alex este fix in mijlocul lor, ea a luat I la concursul national si mentiunea la concursul international. sincer, pe noi ne-au surprins premiile, dar ma gandesc ca nu d-na R a fost in juriu. Cand ne-a spus joi de mentiune, chiar a comentat ca, "poate acum mamica" care a facut scandal la concursul national, va fi multumita ca fii-sa a luat locul I la concursul international. La asmenea discutii parca imi pare rau ca am inscris-o la concursurile cu pricina. Problema ca mamica, stiu care este, are o problema mare, nu poate accepta ca cineve sa fie deasupa d-rei ei. Pana la urma importanat este sa fie copii sanatosi, sa mearga cu placere la gradinita/scoala.

Va dorim oseara romantica in continuare.

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Multumesc diin tot sufletul pentru urari!

Din pacate cu timpul am stat fff rau si n-am mai reusit sa intru...
Despre ziua Biancai ce sa spun: am inceput-o de vineri la gradinita cu tortulet, baloane si suculet. Apoi seara un rand de musafiri. In seara asta altul si maine ultimul(dar cu drag)....Chiar mi-aduceam aminte ca asa s-a intamplat si la Anduta pana pe la 6 ani. Cand a crescut mai maricica am inceput sa-i fac party doar cu copii nu cu ...adulti. Cand am putin timp la dispozitie o sa pun cateva poze si poate si o inregistrare.
Adina, la inregistrari o sa vezi o faza simpatica cu Andrada...

pupici tuturor!

Tania cu Andreea(14 sept'96) si Bianca (14 febr'04)

Noi!

Blogul lui Mihaita

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Constanta,
o duminica frumoasa si numai bine.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!