Gasca de Constanta *(103)*
Raspunsuri - Pagina 14
Madamsadamy spune:
Shmotru?!!!!!!!!!Sa nu aud cuvantul asta, oricum il fac aproape zilnic.
Cat despre ce pot scoate copii, ce sa va spun....Tania scuze dar trebuie sa o relatez pe BIBI aici ptr ca e fata super tare.
Auziti si voi si va minunati: o tot trimit parinti in camera ei de cate ori vine cineva, satula copila ne-a spus s-a saturat de reguli si vrea sa fie lasata in pace sa-si traiasca VIATAAAAAAAAA.
Ei ce spuneti de asta? Ca sa nu mai spun de alte ocolishuri si invartisuri pana ajunge la ce vrea ea de fapt.Iar daca sunt si eu prin preajma o mai ajut ca e si super frumoasa si super desteapta.
De doua zile sunt doborata de raceala desi facut vaccin. Macar bine ca nu am febra. Dar am gatul inflamat si azi am inceput sa tusesc. Starea asta ma omoara. Sunt fara vlaga. Aseara am venit devreme am baut o tuica fiarta am facut baie fierbinte cu sare am luat un paracetamol si m-am culcat. Bine ca macar pot dormi. Dar dorm super mult. Merg acu la farmacie si-mi iau ospen sa vedem daca ma lasa repede.
Poop si multa sanatate.
jone spune:
ce bine o duc copii la gradinita.
vineri tort!
luni tort!
o tin tot intr-o petrecere....
iar eu...serviciu bleah.azi am comandat cu fetele pizza ...si pap repede o felie si restu iau in birou sa pap mai tarziu si sa ii duc si alexandrei acasa ca e innebunita dupa pizza.
boooonnnnn! ies pe usa si pac!le si imprastii pe jos...si uite asha ele au ajuns la gunoi si eu am ajuns sa mananc la cantina ciorba si pilaf.
o seara buna!
jo , si alexandra
recomandari,
home sweet home!
CRIXIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jone ce bine o duc copii la gradinita. vineri tort! luni tort! o tin tot intr-o petrecere.... iar eu...serviciu bleah.azi am comandat cu fetele pizza ...si pap repede o felie si restu iau in birou sa pap mai tarziu si sa ii duc si alexandrei acasa ca e innebunita dupa pizza. boooonnnnn! ies pe usa si pac!le si imprastii pe jos...si uite asha ele au ajuns la gunoi si eu am ajuns sa mananc la cantina ciorba si pilaf. o seara buna! jo , si alexandra recomandari, *************** home sweet home! |
Io cred ca pt asta e de vina "neuronul de serviciu", asa spun eu euforiei din starea de graviditate. M-am trezit d emulte ori ca fac tampenii sau nu reactionez cum trebuie, dar totodata constientizez ca n-as fi fost eu in stare de astfel de reactii... si uite asa dau vine pe ceva!
Crixia mami de Alexia-Maria ( 22.iul.2003) & +11 sapt
CRIXIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Madamsadamy Shmotru?!!!!!!!!!Sa nu aud cuvantul asta, oricum il fac aproape zilnic. Cat despre ce pot scoate copii, ce sa va spun....Tania scuze dar trebuie sa o relatez pe BIBI aici ptr ca e fata super tare. Auziti si voi si va minunati: o tot trimit parinti in camera ei de cate ori vine cineva, satula copila ne-a spus s-a saturat de reguli si vrea sa fie lasata in pace sa-si traiasca VIATAAAAAAAAA. Ei ce spuneti de asta? Ca sa nu mai spun de alte ocolishuri si invartisuri pana ajunge la ce vrea ea de fapt.Iar daca sunt si eu prin preajma o mai ajut ca e si super frumoasa si super desteapta. De doua zile sunt doborata de raceala desi facut vaccin. Macar bine ca nu am febra. Dar am gatul inflamat si azi am inceput sa tusesc. Starea asta ma omoara. Sunt fara vlaga. Aseara am venit devreme am baut o tuica fiarta am facut baie fierbinte cu sare am luat un paracetamol si m-am culcat. Bine ca macar pot dormi. Dar dorm super mult. Merg acu la farmacie si-mi iau ospen sa vedem daca ma lasa repede. Poop si multa sanatate. Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002) http://community.webshots.com/user/Madamsadamy http://community.webshots.com/user/Madamsadamy100 |
Insanatosire! Dai cu medicamente, cu babisme, vezi tu cu ce reusesti sa invingi virusul!
Ahaa, deci tu esti cea care pune uneori paie pe foc!? Ce le mai creste pipotzica cand sunt incurajati, mai ales la d'astea!
CRIXIA spune:
Camelia felicitari pentru sesiune! Inca un hop si gata, la vara esti libera la mare!
Dodo cum te simti? Ce fac copii?
Fetele de peste granitaaa ce faceti, va simteti bine?!
V-am zis ca noi suntem c'ntr-un concediu la domiciliu, fara copila! Azi a fost o zi de luni... o saptamana de lucru scurta va doresc!
Madamsadamy spune:
Dap,Crixia, eu sunt aia, si ce ma mai iubesc cupii pe mine, sic sic. Da si eu p[e ei,, ce sa mai zic de parinti.
Am lasat tratamentul babeasc si m-am bagat pe ospen 1000, si voseptol. Nu am facut febra dar ma ustura gatul si nasul.
Madamsadamy spune:
Apropo, am pus cateva albume noi. In cel din 10 decembrie cand a fost aniversarea sotului, este schimbarea lumanarilor. Va spuneam eu intr-o postare anterioara ca ii doresc sa le poata schimba si la anul.
Madamsadamy spune:
Vaiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!
De la 11.30 pana acum nimeni, nimeni? Unde umblati fetelor?
Am o cunostintza gravidutza in 5 luni si vrea sa faca gimnastica ptr gravide, stiti voi unde? Exista sala in Constanta?
CRIXIA spune:
Buna seara!
Unii merg la munca, au scuze de absenta...sau altfel spus fac DC la FF!!
Sala de gimnastica, cica ar fi cea de pe Burada (zona Cimitir central)! Imi spunea o colega ce merge acolo, ca ar fi un afis cu prg pt gravide.
bettyk spune:
buna seara fetelor. ce mai faceti? am trecut un pic sa va salut. sunt cam ocupata saptamana asta. dupa un concediu relativ lung e greu sa te acomodezi iar la program.
va doresc o saptamana buna!